QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 21:52)
Jokios čia magijos

! Viskas paprasta kaip 2x2 - kartais būna tokių žmonių vadinamų energetiniais vampyrais. Jie tiesiogine to žodžio prasme valgo tave iš vidaus. Ištraukia energiją ir blokuoja tavo savarankiškumą

. Esi nuo jų priklausomas, o kartu ir traukiama iš tavęs energija. Didelė dalis tokių vampyrų net nesupranta ką daro. Aišku, surasi ir tokį kuris specialiai traukia iš tavęs energiją, bet kaikurie to realiai net nesuvokia

. Papasakosiu pavyzdį iš savo gyvenimo - mano ex-mokytoja buvo kaip aš įtariu energetinė vampyrė. Man po bendravimo (ir šiaip buvimo klasėje) su ja tiesiog kojas pakirsdavo

. Tiesiog vos parvilkdavau savo lašinius namo. Ir griūdavau ant sofos įsijungdavau TV ir taip visą dieną pradrybsodavau, nė piršto negalėdama pajudinti. Ir tai kartojosi kiekvieną mielą dieną, kol neišėjau į vidurinę - dabar pilna energijos su kaupu. Bet va susitikau kažkada ir vėl - galva svaigsta, kojos pinasi. Jautiesi kaip kamuojamas kokionors gripo - tiesiog kaulus laužo, pabendravus su tokiu žmogum. Ir išaiškėjo, kad ne aš viena taip jausdavausi

!
Logiškai kalbant tai kasdienis bendravimas su žmogumi, kuris, pagal tave, yra emociškai stipresnis, ir suvokimas, kad esi silpnesnis, iš tiesų žemina savivertė, net pačiam to nepastebint

Vieni tai įvardija kaip vampyravimas, kiti tiesiog kaip - erzinimas charakterių nesutapimu, tačiau geriausias vaistas - sugebėti išmokti gyventi šalia tokio žmogaus, nepasiduoti emociškai ir nepraskysti. Ypač paaugliai jautrūs dėl pernelyg greito kūno augimo ir proporcingai per lėto smegenų augimo. Dauguma paauglių yra irzlūs, ypač irzlios merginos menstruacijų metu. Paaugliai tampa pažeidžiami ir paveikiami. Vieni ginasi tapdami "kietekais", kiti tai dangsto alkoholio gėrimu ir rūkymu, treti tiesiog nesugeba su tuo sugyventi. Tai va kartoju, reikia išmokti gyventi šalia tokių žmonių, nes tokie žmonės greičiausiai pasitaikys jūsų aplinkoje ir tolimesniame gyvenime. Iš tiesų, nei tas žmogus, nei jūs nesate kalti. Tiesiog tas žmogus dažniausiai labai emocionalus iš prigimties, galbūt labai energingas ir pats to nežinodamas apie save sukuria apsauginę savo energijos zoną, šalia jo esantys pavargsta tik dėl to, kad jie yra per silpni emociškai, pavargsta stebėdami to "vampyro" energijos proveržius. Bent aš irgi kentėdavau nuo tokių žmonių "draugijos" (beje, irgi buvo matematikos mokytoja

). Tačiau su laiku išsiugdžiau tapti tvirtu, nenugalimu, emociškai tvirtu, supratau savo vertę. Kai pats žmogus save kitiems vaizduoją stiprų emocionaliai (fiziškai dažniausiai netinka), stipriu savo protu, energingu, tada niekas kitas tavęs nematys silpnu.