Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė II

Gal g.gif
Nu taip, su vaikinu panašiai blush2.gif Bet tai kažkas daugiau..Lyg sesuo man būtų.Nu net nežinau kaip čia pavadinus.. g.gif
Atsakyti
Jokios čia magijos biggrin.gif ! Viskas paprasta kaip 2x2 - kartais būna tokių žmonių vadinamų energetiniais vampyrais. Jie tiesiogine to žodžio prasme valgo tave iš vidaus. Ištraukia energiją ir blokuoja tavo savarankiškumą rolleyes.gif . Esi nuo jų priklausomas, o kartu ir traukiama iš tavęs energija. Didelė dalis tokių „vampyrų“ net nesupranta ką daro. Aišku, surasi ir tokį kuris specialiai traukia iš tavęs energiją, bet kaikurie to realiai net nesuvokia schmoll.gif . Papasakosiu pavyzdį iš savo gyvenimo - mano ex-mokytoja buvo kaip aš įtariu energetinė vampyrė. Man po bendravimo (ir šiaip buvimo klasėje) su ja tiesiog kojas pakirsdavo blink.gif . Tiesiog vos parvilkdavau savo lašinius namo. Ir griūdavau ant sofos įsijungdavau TV ir taip visą dieną pradrybsodavau, nė piršto negalėdama pajudinti. Ir tai kartojosi kiekvieną mielą dieną, kol neišėjau į vidurinę - dabar pilna energijos su kaupu. Bet va susitikau kažkada ir vėl - galva svaigsta, kojos pinasi. Jautiesi kaip kamuojamas kokionors gripo - tiesiog kaulus laužo, pabendravus su tokiu žmogum. Ir išaiškėjo, kad ne aš viena taip jausdavausi blink.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luzmirella: 13 vasario 2010 - 20:57
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 21:08)
Ji man tiesiog reikalinga, nežinau kodėl..Prisirišus belekaip. Sakau, jau bandžiau kalbėt, bet nieko..Taip, yra, bet ji viską sužino iš "onės"ir jiem pradėja rašinėt,įsiteigt,jog ji geresnė nei aš doh.gif Po tų pokalbių susipykstam, ir ji tiesiog toliau gyvena kaip gyvenus lyg nebūtų pažinojus manęs,skaudu.
Aš linkus labiau spręsti viską, aiškintis,be pykčių.O ji kitokia verysad.gif
Hm, bet tu iš šono nematai, kad jūsų draugystė panašesnė į meilės santykius (poros santykius), nei į tiesiog draugių santykius? smile.gif Arba esate dar jaunos (iki 17 m.), arba labai vieniša ir prisirišus esi. Per daug apie ją galvoji. Nepamiršk, kad ji tik draugė, o gyveni juk dėl savęs, o ne jos. Panašu, kad ji dėl savęs gyventi nori, o naujų draugų ieško gal dėl to, kad tu jai atsibodai, tik to nepasako... Šiaip dar mažoka informacijos, kad būtų galima suprasti situaciją smile.gif
Atsakyti
matrix, Patikėk mes tikrai nesusiję su romantiškais santykiais.. biggrin.gif biggrin.gif
Luzmirella, nelabai tikiu tokiais dalykais, bet kartais tenka pasvarstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 21:36)
Nu ką žinau.. Galbūt..Kartais g.gif
Va tame ir esmė kad žeminuos verysad.gif Bet neina kitaip,o mano kiti draugai primena ją.
O kartais nėra taip, kad tu ją įsimylėjai? Paaugliams iki 16 m. (mažesniuose miesteliuose bręstama ilgiau, todėl galbūt iki 17 m.) būna homoseksualumo pojūčiai - įsimylimas vienas iš tos pačios lyties asmenų. Dažnai tai būna draugas (-ė), nes su juo praleidžiamas ilgas laikas. Jei vaikinai tą meilę pajaučia per biologinius pojūčius, tai merginos dažniau per intuityvųjį prisirišimą. Siūlyčiau labiau atitrūkti ir kaip minėjau dažniau gyventi dėl savęs, priešingu atveju tik kankinsiesi ir prarasi savo vertę. Kai tu būsi laiminga būdama viena, tada tave gerbs ir norės su tavimi bendrauti visi kiti.

Papildyta:
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 21:15)
Nu sorry, bet tokią draugę, tai tik ant trijų raidžių pasiųst... Kas čia per draugė? Nieko sau draugelka, kuri net iš tavęs draugus atiminėja. Aš tokią tai siųsčiau kuo toliau, kuo greičiau ir dar nuo širdies pridėčiau, kad maža nepasirodytų schmoll.gif ! Jinai gal tave kažkaip biologiškai veikia? Nu tipo, užkoduoja. Net pati to nežinodama.
Gal nereikia tų iracionalių nesąmonių - užkoduoja biggrin.gif Viskas turi būti logiškai paaiškinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrix99 @ 2010 02 13, 21:59)
Gal nereikia tų iracionalių nesąmonių - užkoduoja biggrin.gif Viskas turi būti logiškai paaiškinama smile.gif

Nu gerai - pažeidžiamas bio laukas.

Bio tai čia jeigu ką energija
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 21:52)
Jokios čia magijos biggrin.gif ! Viskas paprasta kaip 2x2 - kartais būna tokių žmonių vadinamų energetiniais vampyrais. Jie tiesiogine to žodžio prasme valgo tave iš vidaus. Ištraukia energiją ir blokuoja tavo savarankiškumą rolleyes.gif . Esi nuo jų priklausomas, o kartu ir traukiama iš tavęs energija. Didelė dalis tokių „vampyrų“ net nesupranta ką daro. Aišku, surasi ir tokį kuris specialiai traukia iš tavęs energiją, bet kaikurie to realiai net nesuvokia  schmoll.gif . Papasakosiu pavyzdį iš savo gyvenimo - mano ex-mokytoja buvo kaip aš įtariu energetinė vampyrė. Man po bendravimo (ir šiaip buvimo klasėje) su ja tiesiog kojas pakirsdavo blink.gif . Tiesiog vos parvilkdavau savo lašinius namo. Ir griūdavau ant sofos įsijungdavau TV ir taip visą dieną pradrybsodavau, nė piršto negalėdama pajudinti. Ir tai kartojosi kiekvieną mielą dieną, kol neišėjau į vidurinę - dabar pilna energijos su kaupu. Bet va susitikau kažkada ir vėl - galva svaigsta, kojos pinasi. Jautiesi kaip kamuojamas kokionors gripo - tiesiog kaulus laužo, pabendravus su tokiu žmogum. Ir išaiškėjo, kad ne aš viena taip jausdavausi blink.gif !

Logiškai kalbant tai kasdienis bendravimas su žmogumi, kuris, pagal tave, yra emociškai stipresnis, ir suvokimas, kad esi silpnesnis, iš tiesų žemina savivertė, net pačiam to nepastebint smile.gif Vieni tai įvardija kaip vampyravimas, kiti tiesiog kaip - erzinimas charakterių nesutapimu, tačiau geriausias vaistas - sugebėti išmokti gyventi šalia tokio žmogaus, nepasiduoti emociškai ir nepraskysti. Ypač paaugliai jautrūs dėl pernelyg greito kūno augimo ir proporcingai per lėto smegenų augimo. Dauguma paauglių yra irzlūs, ypač irzlios merginos menstruacijų metu. Paaugliai tampa pažeidžiami ir paveikiami. Vieni ginasi tapdami "kietekais", kiti tai dangsto alkoholio gėrimu ir rūkymu, treti tiesiog nesugeba su tuo sugyventi. Tai va kartoju, reikia išmokti gyventi šalia tokių žmonių, nes tokie žmonės greičiausiai pasitaikys jūsų aplinkoje ir tolimesniame gyvenime. Iš tiesų, nei tas žmogus, nei jūs nesate kalti. Tiesiog tas žmogus dažniausiai labai emocionalus iš prigimties, galbūt labai energingas ir pats to nežinodamas apie save sukuria apsauginę savo energijos zoną, šalia jo esantys pavargsta tik dėl to, kad jie yra per silpni emociškai, pavargsta stebėdami to "vampyro" energijos proveržius. Bent aš irgi kentėdavau nuo tokių žmonių "draugijos" (beje, irgi buvo matematikos mokytoja biggrin.gif). Tačiau su laiku išsiugdžiau tapti tvirtu, nenugalimu, emociškai tvirtu, supratau savo vertę. Kai pats žmogus save kitiems vaizduoją stiprų emocionaliai (fiziškai dažniausiai netinka), stipriu savo protu, energingu, tada niekas kitas tavęs nematys silpnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrix99: 13 vasario 2010 - 21:11
QUOTE(matrix99 @ 2010 02 13, 22:05)
Logiškai kalbant tai kasdienis bendravimas su žmogumi, kuris, pagal tave, yra emociškai stipresnis, ir suvokimas, kad esi silpnesnis, iš tiesų žemina savivertė, net pačiam to nepastebint smile.gif Vieni tai įvardija kaip vampyravimas, kiti tiesiog kaip - erzinimas charakterių nesutapimu, tačiau geriausias vaistas - sugebėti išmokti gyventi šalia tokio žmogaus, nepasiduoti emociškai ir nepraskysti.

Matau linkęs į skepticizmą... Bet jeigu tokia jos prigimtis ir ji gerai įvaldžius techniką? Tai ką čia bepakovosi - įsivaizduosi su česnaku minkštoj vietelėj? Mano nuomone tai čia yra tas pats kaip pūst prieš vėją. Gi neateisi ir nepasiimsi prarastos energijos kaip kokios nosinės, atiduok, čia mano. Ir susigyventi neką besiseka. Juk mes nesipykstam - ji tik mokina mane, o jaučiuosi kaip bobūlka iš kaimo, išravėjus 72 lysves, kiekvienoje beesant 40 piktžolių.
Nu laba diena, kokie čia dar per svaigimai apie paauglius?! Panašu, kad visai nesusišnekam - kalbate apie orą, o aš kalbu apie tvorą. Bet argi man, 10 metų reikėjo kovoti su 40 metų boba, ryškiai atiminėjančią energiją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luzmirella: 13 vasario 2010 - 21:17
Nesuprask neteisingai. Jos tikrai neįsimylėjau. blink.gif Tikrai ne.. blink.gif blink.gif Manęs merginos netraukia visiškai.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 22:13)
Matau linkęs į skepticizmą... Bet jeigu tokia jos prigimtis ir ji gerai įvaldžius techniką? Tai ką čia bepakovosi - įsivaizduosi su česnaku minkštoj vietelėj? Mano nuomone tai čia yra tas pats kaip pūst prieš vėją. Gi neateisi ir nepasiimsi prarastos energijos kaip kokios nosinės, atiduok, čia mano. Ir susigyventi neką besiseka. Juk mes nesipykstam - ji tik mokina mane, o jaučiuosi kaip bobūlka iš kaimo, išravėjus 72 lysves, kiekvienoje beesant 40 piktžolių.
Tu mąstai iracionaliai. Savo nuomonę apie tą energiją išsakiau. Tokio dalyko kaip žmogaus vidinę energija nėra, tai logiškai paaiškinama kitais veiksniais ir ypatumais. Kaip to atsikratyti jau atsakiau, o jei manysite, kad to atsikratyti neįmanoma, tai sėkmės toliau kankinantis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matrix99 @ 2010 02 13, 22:17)
Tu mąstai iracionaliai. Savo nuomonę apie tą energiją išsakiau. Tokio dalyko kaip žmogaus vidinę energija nėra, tai logiškai paaiškinama kitais veiksniais ir ypatumais. Kaip to atsikratyti jau atsakiau, o jei manysite, kad to atsikratyti neįmanoma, tai sėkmės toliau kankinantis tongue.gif

Ar mokslininkas bebūsite? Daug žmonių teko sutikti tikinčių, kad ir dvasios žmogus neturi, bet tai juk iš kur tada mes jaučiame liūdesį, baimę, simpatiją ir panašius jausmus? Ar viską lemia tik mūsų protas ir ilgainiui pasidarysime kaip robotai? Jums atrodo, kad viską galima paaiškinti logiškai, daug ką lemia protas. Bet argi žinote kaip yra iš tiesų? Energija tikrai yra, nes mes nejaustume nuovargio, išsekimo, žvalumo ir t.t. schmoll.gif . O jeigu jums atrodo, kad nėra ir viską matote tik pro savo akis, tai tada ir diskutuoti su jumis nėra verta... mirksiukas.gif . Kompromiso vis tiek nepasieksime.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 22:24)
Ar mokslininkas bebūsite? Daug žmonių teko sutikti tikinčių, kad ir dvasios žmogus neturi, bet tai juk iš kur tada mes jaučiame liūdesį, baimę, simpatiją ir panašius jausmus? Ar viską lemia tik mūsų protas ir ilgainiui pasidarysime kaip robotai? Jums atrodo, kad viską galima paaiškinti logiškai, daug ką lemia protas. Bet argi žinote kaip yra iš tiesų? Energija tikrai yra, nes mes nejaustume nuovargio, išsekimo, žvalumo ir t.t.  schmoll.gif . O jeigu jums atrodo, kad nėra ir viską matote tik pro savo akis, tai tada ir diskutuoti su jumis nėra verta...  mirksiukas.gif . Kompromiso vis tiek nepasieksime.

Protas ir racionas niekada nepavers žmogaus robotu, nes robotas niekada nebus toks, koks žmogus yra JAU DABAR. Nereikia būti mokslininku, kad tai suprastum. Vieni mąsto racionaliai, kiti iracionaliai, bet dažniausia rezultatas būna toks pats, todėl nereikėtų nei nuvertinti, nei pernelyg gerai įvertinti kurį nors vieną smile.gif Tiesiog skiriasi mąstymo metodika. Vieni aiškina dvasiomis (iracionalu, bet intuityvu), o kiti mąstysena ir funkcijomis (racionalu, bet mažai intuityvu).

Toks dalykas, kaip jūsų minimi "nuovargis, išsekimas ir žvalumas" yra dėl to paties organizmo nuovargio. Mes tai jaučiame ne dėl iracionalumo, bet dėl smegenų racionalaus suvokimo. Žiūrėk, kai pamiegi, tampi žvalesnis ir energingesnis. Taigi žmogus įgyja energijos. Taaip, tuo aš tikiu, nes tai racionalu ir paaiškinama. Nuovargis irgi racionalus dalykas. O štai kalbant apie žmogaus bioenergijas, tai jas aš aiškinu racionaliau, netikiu žmogaus energijos laukais ir pan. iracionaliais, bet intuityviais dalykais smile.gif Bet kokiu atveju, pats galutinis paaiškinimo rezultatas būtų labai panašus smile.gif
Atsakyti