Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

tiesiog3, cia tai geras, kazkaip dar neteko girdeti, nors pati auginu tik metai as tas grazuoles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 16:36)
Tik itariu ji isvykus dabar, nes uzsakymus berods nuo birzelio 9 d. issiuntines uzsisakiusioms is svetaines.

na bet as dabar is svetaines tai neradau tos margalapes, tik kur prie uzsakymo yra, na kur siusis ir ten uzsakymus priima iki birzelio 15 g.gif
Atsakyti
Rena, as dar paskaiciau ta orchideja nestipriai kvepianti. Jau man jos kaip reikia, ojoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 16:27)
sita gali visa kirpt, nes jis tau po kurio laiko vistiek nudzius biggrin.gif
o phaliku, tai ne prie narelio kirpi, o per viduri mirksiukas.gif
tarpkitko pirmam psl. yra video medziaga ir ten lb aiskiai parodyta mirksiukas.gif
zo prazlibinai biggrin.gif

specialiai tavo postus praleidžiu tongue.gif
o kad tokia protinga- tai daba pasakyk o jeis jis žydės- tai kada man jį atskirt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 16:40)
na bet as dabar is svetaines tai neradau tos margalapes, tik kur prie uzsakymo yra, na kur siusis ir ten uzsakymus priima iki birzelio 15 g.gif

Tai as per uzsakyma is Belgijos ir uzsisakineju, o ne perku is internetines parduotuves.
Atsakyti
Tina radau prekiu kataloge, bet ten dabar uzdetas user posted image, tai manau jos dabar nera g.gif o kur bus daromas uzsakymas, ten ji yra viena 52lt, kita 42lt, man dar idomu ji miniuke ar ne, nes kazkaip miniukes nebenoriu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 16:43)
Rena, as dar paskaiciau ta orchideja nestipriai kvepianti. Jau man jos kaip reikia, ojoj  doh.gif

bigsmile.gif noriu noriu ax.gif

QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 16:43)
specialiai tavo postus praleidžiu tongue.gif
o kad tokia protinga- tai daba pasakyk o jeis jis žydės- tai kada man jį atskirt g.gif

taip irzinojau biggrin.gif na mes dar susitiksim, gausi i ausi lotuliukas.gif
o keikiai atkiriami tik tada, kai ju saknys buna 3-5cm rolleyes.gif o jei jau taip viska skaitai, tai sis kl tikrai daznai uzduodamas ir i ji tikrai yra daznai atsakoma, tai jau turetum zinot mirksiukas.gif tongue.gif
tik nesuprantu, kodel tau taip sekasi ir tiek keikiu pas tave priaugo g.gif o pas mane nei vieno doh.gif verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 16:45)
Tai as per uzsakyma is Belgijos ir uzsisakineju, o ne perku is internetines parduotuves.

o tai tu dabar kuri ruosies uzsakineti g.gif na ir as per ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 14:43)
Mes ir visos kazkada po viena orchyte turejom lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

scare.gif O vaistų nuo to nėra?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 06 04, 16:53)
scare.gif  O vaistų nuo to nėra?

bijau, kad ne lotuliukas.gif nepagydoma ir užkrečiama thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 16:52)

o keikiai atkiriami tik tada, kai ju saknys buna 3-5cm rolleyes.gif o jei jau taip viska skaitai, tai sis kl tikrai daznai uzduodamas ir i ji tikrai yra daznai atsakoma, tai jau turetum zinot mirksiukas.gif  tongue.gif
tik nesuprantu, kodel tau taip sekasi ir tiek keikiu pas tave priaugo g.gif o pas mane nei vieno :

tai tiek žinau, o žydinti irgi?
matyt nenusipelniai tongue.gif , na varau namo kol mašinų mažai
Atsakyti
As pigesne imu, nepastebejau, kad ten 2 butu unsure.gif
Atsakyti
Kiek kartų per savaitę reik laistyti?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 16:58)

žydinčio gal ne mirksiukas.gif tegu žydi nužydi ir tada kraustosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 06 04, 16:53)
scare.gif  O vaistų nuo to nėra?

g.gif matyt dar neisrasti lotuliukas.gif

QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 16:58)

manau neliesk tu to zydincio, laizydi ka tau negrazu g.gif
na ciuju reiks atvaryt pas tave ir dar viena, koki viena atimt is taves tongue.gif
Atsakyti