Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ryza @ 2008 06 04, 17:00)
Kiek kartų per savaitę reik laistyti?

Pas mane Dendrobium compactum
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 16:59)
As pigesne imu, nepastebejau, kad ten 2 butu  unsure.gif

141 Phalaenopsis philippinensis 52lt
user posted image
user posted image

142 Phalaenopsis stuartiana 42lt
user posted image

QUOTE(ryza @ 2008 06 04, 17:00)
Kiek kartų per savaitę reik laistyti?

ka laistyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(ryza @ 2008 06 04, 17:03)
Pas mane Dendrobium compactum

as priziuriu ji kaip ir phaleonopsius, kada tie isziuna tai ir tuos laistau ax.gif
na siaip kas 1-1.5 sav. palaistau, kartais ir iki 2 istemiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 17:11)
141 Phalaenopsis  philippinensis 52lt
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
aš vis žiūriau žiūrau į jūsų ir šiaip įdėtas gėlytes book.gif akis vartau lens.gif karsta.gif taaip noriu dar lotuliukas.gif bet tvardaus blush2.gif pažiūriu parduotuvėj ir nueinu, jaučiu žvilgsnį į nugarą (MB) lotuliukas.gif nors turiu tik porą dar, ir niekada negavau priekaištų dėl to. bet jaučiu, kad nebe toli mano šventė lotuliukas.gif kantrybė ne geležinė vis gi 4u.gif
Atsakyti
Ciao wink.gif
cia visos grozybiu foto tik rodo wink.gif Na o as norejau savo vargsiuku baltu phalaenopsiu pasigirt, kuris reanimatoriuj ilsisi, jau taip graziai saknytes leidzia naujas. per diena po kelias naujas isleidzia ir siandien pamaciau,kad ir lapukas naujas dygsta!!! Kokia as laiminga.. clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 06 04, 17:49-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 04, 17:49)
Ciao wink.gif
  cia visos grozybiu foto tik rodo wink.gif  Na o as norejau savo vargsiuku baltu phalaenopsiu pasigirt, kuris reanimatoriuj ilsisi,  jau taip graziai saknytes leidzia naujas. per diena po kelias naujas isleidzia ir siandien pamaciau,kad ir lapukas naujas dygsta!!! Kokia as laiminga..  clap.gif  yahoo.gif

vau thumbup.gif drinks_cheers.gif didžiulingi sveikinimai, jau matyt patiks jam pas tave
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 04, 17:52)
vau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  didžiulingi sveikinimai, jau matyt patiks jam pas tave

Dekui smile.gif As irgi labai tikiuosi kad patiks geliukui pas mane. Juk ir ziedeli leido,kuri nukirpau pries kisdama i reanimatoriu... Deja supuvo tas ziedkotis vazoj,nespejo zieduku parodyt.. Bet nieko, isleis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 04, 17:39)
aš vis žiūriau žiūrau į jūsų ir šiaip įdėtas gėlytes  book.gif  akis vartau  lens.gif  karsta.gif  taaip noriu dar  bet tvardaus  blush2.gif  pažiūriu parduotuvėj ir nueinu, jaučiu žvilgsnį į nugarą  (MB)  nors turiu tik porą dar, ir niekada negavau priekaištų dėl to. bet jaučiu, kad nebe toli mano šventė  kantrybė ne geležinė vis gi  4u.gif

na zinok, man tai nedraudzia visai, tik aisku pati juk saika zinau, nes dar seima irgi valgyt nori, o orchem neismaitinsiu lotuliukas.gif
o siaip , cia Tina kalta tongue.gif as juk del baltos senai svaigstu, o cia dar baltaziede ir margalape bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif jau geriau as ja isigysiu ir poto ilgai ilgai kitos nepirksiu ax.gif

smile.gif+2008 06 04, 17:49-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 04, 17:49)
  cia visos grozybiu foto tik rodo  Na o as norejau savo vargsiuku baltu phalaenopsiu pasigirt, kuris reanimatoriuj ilsisi,  jau taip graziai saknytes leidzia naujas. per diena po kelias naujas isleidzia ir siandien pamaciau,kad ir lapukas naujas dygsta!!! Kokia as laiminga..

kaip faina thumbup.gif taip ir toliau laikykit fronta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 06 04, 16:53)
scare.gif  O vaistų nuo to nėra?

Nea,ir tramdomi marskiniai taip pat nepadeda.O jei dar Pries MB ozius pasiausi tai isgyjimas =0 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2008 06 04, 14:30)
Man sakė, kad reikia vandenuke pamirkyti ne trumpiau 2 valandų. Tai reiškias aš saviškes perlaikau ?

As ir savasias pliuskenu apie 20min.
Manu,kad gausi savo orchytem akvalanga su lastais pirktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 18:38)
Nea,ir tramdomi marskiniai taip pat nepadeda.O jei dar Pries MB ozius pasiausi tai isgyjimas =0  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

a ko tu cia pasirodei, juk sakei atvarysi tik i 32psl. lotuliukas.gif

nu kokia man uzsisakyti, aaaaaaaaaaa??????
ar 141, ar 142 g.gif doh.gif jos abi man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 birželio 2008 - 17:42
QUOTE(diinka @ 2008 06 04, 16:21)
na skaičiau, šimtą kart kad senas žiedkotis išleidžia naują žiedkotį(ir pas mane taip buvo)
bet kad keikis dar be šaknų leistu žiedkoti tikrai neskaičiau(na nebent praleidau) tongue.gif

Prasom,pasirodyti.Zinau,kad is smalsumo katr be usu liko,bet.... bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 18:44)
Prasom,pasirodyti.Zinau,kad is smalsumo katr be usu liko,bet.... bigsmile.gif  g.gif

siadien ji sampa su kaimynka gers, tai ciuju bus ne iki fotiko hihihi.gif
Atsakyti
kai operuoji gelyte, apibarscius saknis cinamonu reikia kazkiek palaukti kol jis isigers, ar iskart kisti gelyte i substrata?

mano gelyte ko gero bus nukepus nuo per karsto oro, nes buvo dar 2 neissiskleide pumpuriukai, o vienas vakar pajudinus nukrito antras dar ant ziedstiebio, tik neaisku kiek laikysis... vazonelis vis dar aprasojes kaip ir pataret, visiskai jos nepurskaiu nei vakar nei siand. dar laukiu kas su ja darysis
Atsakyti