Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 04, 14:57)
Sveikos visos, orchideju myletojos ..  4u.gif noreciau prisideti su savo augintinemis i jusu gretas  blush2.gif  ... ir pirmoji nuotrauka ... viso turiu 6 orchidejas.. ax.gif user posted image

O kas cia? Maniau kalamondinas? bigsmile.gif Daviau nuoroda apie citrusus, kad cia nesimaisyti...
Atsakyti
Gekoniuke tikrai palikau biggrin.gif ir ne tik mergaitems, bet ir vyrus apkretem ta liga ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir jie leke zmonom nupirkt thumbup.gif
Salza, o tikrai sita nuotrauka buvau pamirsus, kad ikeliau tongue.gif blush2.gif ok, tada i citrusiuku tema ..ten dar nauju ikelsiu ax.gif
Atsakyti
Kiek gražuolių čia sudėjot smile.gif
Eina sau kaip noriu ir aš dar kažką nusipirkti. Gundytojos devil.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 06, 10:05)
Kiek gražuolių čia sudėjot smile.gif
Eina sau kaip noriu ir aš dar kažką nusipirkti. Gundytojos devil.gif

o aš stengiuos susilaikyt blush2.gif dabar laukiu naujų palangių, t.y. naujų apželdinimo plotų biggrin.gif bet jei rasiu kokią meilę iš pirmo žvilgsnio griebsiu nieko nepaisydama doh.gif šiom dienom nusipirkau tokia nustekentą už 40lt.nors ir buvo sveikutėlių, bet neatsilaikiau žiedelio spalvai- tamsiai vyšninė su baltu viduriuku wub.gif
Atsakyti
soJa, bet cia is geru paskatu!! biggrin.gif juk taip gerai sugundyti ka nors dar labaiu pasipuosti namus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 05, 22:47)
Ojej, pirma karta taip atrodancia gelyte matau unsure.gif  Tikiuos , kad atsigaus

Tikiuosi ir as mirksiukas.gif , padejau i vesesne vieta, tik dabar galvoju, ka su lapais pazeistais daryt? nes akivaizdu, kad jau didysis tai neatsigaus.. Ar bandet kas nors nukiprt ar panasiai pasalint lapa? Kaip ta daryt? g.gif
Atsakyti
As lyg ir visas vienodai priziuriu, naujus lapelius visos leidzia, tiksliau viena jau du uzaugino, dabar augina ziedstiebi, bet oriniu saknu nauju neturi nei vienos, o kitos 5 augina naujus lapelius ir orines sakneles, 2 is ju dar ir ziedu tesinius uzaugino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 06, 10:24)
Tikiuosi ir as mirksiukas.gif  , padejau i vesesne vieta, tik dabar galvoju, ka su lapais pazeistais daryt? nes akivaizdu, kad jau didysis tai neatsigaus.. Ar bandet kas nors nukiprt ar panasiai pasalint lapa? Kaip ta daryt? g.gif

a tai lapai minksti ar stangrus? jei kieti tai tegu buna....
Atsakyti
Nu taip, grožis tai neišpasakytas, bet mes dar į naujus namučius neįsikėlėm, dar baldų nėra, šviestuvai ne visi, grindjuostės dar net neužsakytos, o aš gėlytes pirkinėju. Gerai, kad mano vyriškis geras, kitas tai kailį iškarštų smile.gif Jeigu mano vyriškis kokį hobį šiuo metu susirastų, tai aš jam greitai visą politiką išaiškinčiau gun_rifle.gif , nu bet man tai galima elgtis ir neprotingai blush2.gif
Atsakyti
oi, SoJa suer poziuris thumbup.gif thumbup.gif as irgi visada sakau, kad moterims galima daugiau na visokiu kazprizu, nes jos moterys lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif pas man irgi jau nebera kur deti, bet as dabar jau mastau, kad specialiai dideli didelis stova kazkur uzsakyti kad pagamintu...o tada jau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 18:55)
na tai as ir jamsiu sita philippinensis biggrin.gif

O cia apie stuartiana (vistiek ateity vaikuosimes mirksiukas.gif ). Cia grubus vertimukas:
"Iš šiltų drėgnų miškų Mindano saloje Filipinuose, auganti iki 300 metrų aukštyje, auganti tiek karštoje, tiek šiltoje temperatūroje vidutinio dydžio epifitinė rūšis, turinti trumpus stiebus, keletą lanku svyrančių elipsiškai pailgų lapų, kurie yra mėsingi, buki ir žaliai margi. Žiedai pasirodo pavasarį ant ilgo iki 90 cm žiedkočio. Lanku kabantis žiedynas su ovaliomis pažiedėmis, gali išauginti iki 100, silpnai kvapnių žiedų. Tai yra mažas epifitinis augalas su marmuriškais lapais, kuriam reikia pavėsio, drėgmės ir laistymo ištisus metus. Persodinti šią orchidėją rekomenduojama tuo metu, kai šaknų galiukai aktyviai auga, bet reikia rūpintis, kad nepažeisti jų per daug."
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 05, 21:06)
As pagaliau susitvarkiau aparata ir rodau savo kepta orchideja  biggrin.gif
Atrodo lapai nauji neruduoja, tie patys mutuoja ir keicias, ziedai liko 4 is 20, purskiu, lieju meldziuos, kad atsigautu  g.gif

oho unsure.gif pakepus tai ji gerokai doh.gif
nors maniske tai dar baltesne ir patyzus tokia jau buvo, juk siltnami sedejo, tai matyt dar dregme savo dave doh.gif

QUOTE(Salza @ 2008 06 05, 21:57)
Cia jau kazkas rase, kad nuo trasu paryskeja spalva, bandziau tam paciam apsvietime nufotkinti, kad matytusi. Prazydo mano antrasis ziedstiebis, bet jo gelyte kaip kito augalo, gerokai tamsesne, sita pirkau kaip balta, o ji su laiku keicia spalva. Bet kad taip???? Cia nuo trasu?  g.gif

bet man ji vistiek wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 05, 23:29)
kaip jum tokia? ziauriai noriu, tik kaina truputy didoka... g.gif

ai man tai siaip tokios nelabai schmoll.gif idomi, bet man geriau grazus ziedas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2008 06 05, 23:46)
nu idomi, bet ne man, man reikia tikru ziedu  smile.gif

va vam as apie ta pati drinks_cheers.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 06, 09:07)
ziedkociais .. paziurekit kiek pumpuru!!!  doh.gif

prasyciau su baltom nesierzinti tongue.gif lb grazios wub.gif

QUOTE(Salza @ 2008 06 06, 09:09)
Miniuke leidzia lapuka!!! Kaip dziaugiuosi  wub.gif

o pas mane abi be veiksmu g.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 06, 09:34)
o maciau keturi viename  thumbup.gif  ir spekit kaina?  ax.gif  95 Lt  mirksiukas.gif ir dar baltas blush2.gif

unsure.gif bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti