Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Cia jau kazkas rase, kad nuo trasu paryskeja spalva, bandziau tam paciam apsvietime nufotkinti, kad matytusi. Prazydo mano antrasis ziedstiebis, bet jo gelyte kaip kito augalo, gerokai tamsesne, sita pirkau kaip balta, o ji su laiku keicia spalva. Bet kad taip???? Cia nuo trasu? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 05 birželio 2008 - 20:58
QUOTE(Salza @ 2008 06 05, 21:57)
Cia jau kazkas rase, kad nuo trasu paryskeja spalva, bandziau tam paciam apsvietime nufotkinti, kad matytusi. Prazydo mano antrasis ziedstiebis, bet jo gelyte kaip kito augalo, gerokai tamsesne, sita pirkau kaip balta, o ji su laiku keicia spalva. Bet kad taip???? Cia nuo trasu?  g.gif
user posted image

Man tai cia kazkokia anomalija blink.gif kad spalva parysketu tai dar sutinku bet atrodo, kad is baltos gulbes tampa gelsva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 05, 20:34)
ermitaze phaloenopsiu geltonu nebuvo, buvo viena geltona tik va nezinau pavadinimo uz 39 lt atrodo bet atrodo ziedai labai graziai  biggrin.gif
tame ir reikalas kad roze nenusalo ir auga viena puse ersketis (laaabai ilgos sakos) o kita puse (zemesnes sakos ) roze... neisiziurint i tuos lapus ir sakas tai lyg ir vienodai atrodo biggrin.gif man atrodo buvo roze paskiepita ant erskecio ir ta puse kur i zeme sodinama ersketis (nes jis yra stipresnis uz roze ir geriau prigija) ir kelios sakos buvo rozes, o dabar kai prigyjo tai is visu pusiu tu saku priledo ir savo ersketiskas ir roze priledo, bet tik ant tu saku kurios tikrai buvo jos. jei turesiu proga nuvaziuoti ir nufotkinti galesiu parodyti kaip viskas atrodo, tik gaila kad zydi ne vienu metu, bet gal dar suzydes  biggrin.gif  visi kartu vo tada ispudingai atrodys
Papildyta:
einu kaktusus sodinti i zeme biggrin.gif neprirasykite daug nes tingesiu skaityti

Na viena puse rozes gavo salcio wink.gif ersketi reikia iskarpyti truputi atkapscius zemes, nuo pat saknu. Nes jis greiciau auga ir rozei tenka maziau medziagu. Turiu ir as tokie roze, kuri stengiasi pavasari iskisti ersketrozes ugli, bet as ji skiriu ir sunaikinu:)
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 05, 21:57)
Cia jau kazkas rase, kad nuo trasu paryskeja spalva, bandziau tam paciam apsvietime nufotkinti, kad matytusi. Prazydo mano antrasis ziedstiebis, bet jo gelyte kaip kito augalo, gerokai tamsesne, sita pirkau kaip balta, o ji su laiku keicia spalva. Bet kad taip???? Cia nuo trasu?  g.gif

normalu,juk mes perkam hibridus, isveistus nezinia is kokiu spalvu augalu. Ju ten siltnamiuose ivairiu spalvu spalveliu biggrin.gif
Atsakyti
Pramonės maximoj šiandien fainų spalvų mačiau, tokios nei bordo neri oranžinęs, gan smulkių žiedų, po dvi šakas pumpurų vienam vazaonėlyje. Ir šiaip visos po 24,99 su dviem žiedstiebiais buvo. Nu super už tokią kainą tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Salsa, taviske labai grazi wub.gif wub.gif
Labai tokios nooooooooooooriu ax.gif
Atsakyti
o jetau kol jus pasivijau doh.gif

na ir sudominote su tais dauginimais ir sekluciu auginimais g.gif reikes eksperimantuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 06 05, 20:06)
As pagaliau susitvarkiau aparata ir rodau savo kepta orchideja  biggrin.gif
Atrodo lapai nauji neruduoja, tie patys mutuoja ir keicias, ziedai liko 4 is 20, purskiu, lieju meldziuos, kad atsigautu  g.gif
[

Ojej, pirma karta taip atrodancia gelyte matau unsure.gif Tikiuos , kad atsigaus
QUOTE(Salza @ 2008 06 05, 20:57)
user posted image

Maniske viena paryskejo stipriai, kitos kazkaip nelabai tam pasiduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 05, 20:57)

na as irgi tokios pat nuomones kad cia ne nuo trasu o paprasciausiai nuo tu visokiu spalvu hibridu krizminomo, kas zin gal po keliu metu ji visai pakeis forma ir taps kokia oranzine ar dar kokia kitokia biggrin.gif

QUOTE(kice @ 2008 06 05, 21:20)
Na viena puse rozes gavo salcio wink.gif ersketi reikia iskarpyti truputi atkapscius zemes, nuo pat saknu. Nes jis greiciau auga ir rozei tenka maziau medziagu.  Turiu ir as tokie roze, kuri stengiasi pavasari iskisti ersketrozes ugli, bet as ji skiriu ir sunaikinu:)

g.gif tai va as taip irgi galvoju, gal dabar nuzydes ir reikes mamai pasakyti kad iskarpytu, nes tas stipresnis gali uzmusti ta roze
Atsakyti
Pasiziurekit su kokiais paaiskinimais maximka pardavineja phaliukus:

- Dekoratyvinis augalas laukui. Tinka saulėta vieta arba pavesis. Su klausimais kreiptis i musu personala. Netinka vidiniam vartojimui. - doh.gif o boze nei verkt nei juoktis
Atsakyti
Joa... Tai tada matyt ne nuo trasu. Grazuole mano sita, o kaina buvo 14.99... ax.gif Cia kai akcija Maximkoj buvo... bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jum tokia? ziauriai noriu, tik kaina truputy didoka... g.gif
Atsakyti