Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 05, 21:14)
šiandien buvau  mirksiukas.gif  pačioj maximoj, yra tų gėliukų, visokių... yra ir viena didelė balta phal. yra ir trys viename  biggrin.gif  tik jos buvo padėtos kažkur po skėčių prie lauko baldų, tos tai gražios buvo  wub.gif  na žodžiu buvo ir po 24,99 ir po 60 Lt  4u.gif

kokiam stovyje šaknys - nežiūrėjau  schmoll.gif  nes neradau ko norėčiau  biggrin.gif

Jau buvau ir mačiau:pioneer: o ta trys viename tai 140lt. kainuoja verysad.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 06 05, 22:58)
na as irgi tokios pat nuomones kad cia ne nuo trasu o paprasciausiai nuo tu visokiu spalvu hibridu  krizminomo, kas zin gal po keliu metu ji visai pakeis forma ir taps kokia oranzine ar dar kokia kitokia  biggrin.gif

būk gerutė negazdink taip baisiai, o tai išdurnėsiu jei visos manosios taip viena spalva kada nors pražystu:nukritau:

QUOTE(aneizza @ 2008 06 05, 23:12)
Pasiziurekit su kokiais paaiskinimais maximka pardavineja phaliukus:

- Dekoratyvinis augalas laukui. Tinka saulėta vieta arba pavesis. Su klausimais kreiptis i musu personala. Netinka vidiniam vartojimui. - doh.gif  o boze nei verkt  nei juoktis

joooo.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 05, 23:29)
kaip jum tokia? ziauriai noriu, tik kaina truputy didoka... g.gif

nu idomi, bet ne man, man reikia tikru ziedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 05, 22:46)
nu idomi, bet ne man, man reikia tikru ziedu  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na taip, kiekvienam pagal skony... a man jie super wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif jums leidus as pasidziaugsiu savo pirkiniais ... tais po 25 litus ax.gif is viso isigijau 5 orchidejas blush2.gif gerai mano kolege sake, kad as pamisus del kaciu, orchideju ir citrusiniu blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif bet toks grozis, kad neimanoma atsilaikyti ... user posted image

user posted image

o cia va kaip balta visu ugiu atrodo ... pas mus visos paduotos tik su dviem ziedkociais .. paziurekit kiek pumpuru!!! doh.gif
user posted image
Atsakyti
Miniuke leidzia lapuka!!! Kaip dziaugiuosi wub.gif

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif victory.gif ploja.gif lotuliukas.gif assa.gif didis.gif

user posted image

Atsakyti
user posted image
nepykit kad truputi uzgruzinu nuotraukom eteri, bet kad negaliu susilaikyti nepasirodzius .. blush2.gif
user posted image

user posted image

nu gerai, apsispakajysiu .... ax.gif kol kas ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 06, 09:07)
Labas rytas visoms  smile.gif jums leidus as pasidziaugsiu savo pirkiniais ... tais po 25 litus  ax.gif is viso isigijau 5 orchidejas  blush2.gif gerai mano kolege sake, kad as pamisus del kaciu, orchideju ir citrusiniu  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif bet toks grozis, kad neimanoma atsilaikyti ...

Del citrusiniu ir as svaistu... Papasakok cia, ka jiems darai, maciau kalamondinas tai super derliu priveises... Ar cia tik neseniai pirkai su tiek vaisiuku? blush2.gif
http://www.supermama...?...1718&st=372
Atsakyti
Oij, vakar Maximoj už 24,99 phanelopsiką su 4 žiedkočiais, geltoną, strazdanotą nusipirkau thumbup.gif Fainuolis toks ax.gif
Atsakyti
Salza, gal sumaisei mane su kuo nors .. g.gif nes as dar nesu imetus savo citrusiuku nuotrauku biggrin.gif schmoll.gif o pirkus viena ziemos pabaigoj (apelsina) kita neperseniausiai .. smile.gif
yra atskira tema citrusiniams, nereiktu cia uzimti eterio "ne i tema" biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visoms hi.gif
Debesiene ta gėlytė tikrai l. įdomi drinks_cheers.gif norėčiau tokią pamatyt gyvai.
Tiesiog3, o kitoms mergaitėms bepalikot gėlyčių? biggrin.gif
Salza wub.gif aš irgi laukiu kol mano mažiukės pradės rodyt veiksmą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 05, 23:33)
Jau buvau ir mačiau:pioneer:  o ta trys viename tai 140lt. kainuoja verysad.gif
būk gerutė negazdink taip baisiai, o tai išdurnėsiu jei visos manosios taip viena spalva kada nors pražystu:nukritau:
joooo....  blink.gif

o maciau keturi viename thumbup.gif ir spekit kaina? ax.gif 95 Lt mirksiukas.gif ir dar baltas blush2.gif
Atsakyti