Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 02, 13:17)
siūlyčiau imt ją lauk iš to vazončiko  schmoll.gif  ir su tuo substratu sodint į kokį permatomą, arba bent nuo kokių šašlykų ar kitą kokį permatomą indą. aišku, prieš tai reiktų apžiūrėt šaknis. o visų geriausia būtų, kad įdėtum foto, tada aiškiau matytųsi kas jai negerai  mirksiukas.gif

aš irgi galvoju kad tam vazone jai negerai, jau nusipirkau skaidrų plastikinį vazonėlį bandysiu persodint. Dabar ji leidžia šaknis, dauguma jų kyla į viršių, atrodo žalios tik patys galiukai atrodi rudi. g.gif
Bandysiu vakare įkelt nuotraukas, dėkui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 02, 13:20)
zinok ta kuria ikisau i reanimatoriu, tai lapai irgi visi susirauksleje buvo, o kai istraukiau ziuriu geras puvekas apsigyvenes unsure.gif  doh.gif

Nezinau,todel ir sakiau greiciausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 02, 13:20)
galiu pasakyti viena, su tokiu laisty mu kaip dabar aprasei, kad vazonas be skyles, greiciausiai isimetes puvinys g.gif trauk ja lauk ir sodink i normalu vazonika ir substrata nusipirk per interneta, arba sake yra ermitaze extra. ax.gif
zinok ta kuria ikisau i reanimatoriu, tai lapai irgi visi susirauksleje buvo, o kai istraukiau ziuriu geras puvekas apsigyvenes unsure.gif  doh.gif

O tas puvinys isemus is karto pasimato, ar reikia tas zemes nukrapstyt kad ji pamatyciau? kai pirma kart persodinau tai kiek maciau is virsaus tai tas nudziuvusias sakneles apskabiau, bijojau ja knaibyt.
Atsakyti
QUOTE(saava @ 2008 06 02, 13:32)
O tas puvinys isemus is karto pasimato, ar reikia tas zemes nukrapstyt kad ji pamatyciau? kai pirma kart persodinau tai kiek maciau is virsaus tai tas nudziuvusias sakneles apskabiau, bijojau ja knaibyt.

labai aiskiai matosi kur puvinys, o kur ne ax.gif
Atsakyti
Merga - tai kokios naujienos iš "Ermitažo" - ar buvai vakar? kas ten gero iš gėlių ir vazonų?? g.gif
Atsakyti
aha, laukiam naujienų ax.gif man ir taip reikia vazonų, bet jau kainos blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 02, 13:52)
aha, laukiam naujienų  ax.gif  man ir taip reikia vazonų, bet jau kainos  blink.gif  schmoll.gif

dabar jusm man pasakykit kaip laikosi orchidejos kurias istatote i keramikinius vazonus?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 02, 13:39)
Merga - tai kokios naujienos iš "Ermitažo" - ar buvai vakar? kas ten gero iš gėlių ir vazonų??  g.gif

as vakar buvau smile.gif geliu daug,bet nuolaidu jom nera. Vazonam ir nera,nebent vienas kitas pakainuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 02, 13:53)
dabar jusm man pasakykit kaip laikosi orchidejos kurias istatote i keramikinius vazonus?

aš to nedarau schmoll.gif gaila man orchių, jom juk reikia šviesos šaknim, tai laikau taip paprastai. jei dėčiau į kokį vazoną, tai tik į permatomą kokį, ar permatomą su spalva, kad nors šiek tiek šviesos šaknim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 02, 13:54)
as vakar buvau  smile.gif  geliu daug,bet nuolaidu jom nera. Vazonam ir nera,nebent vienas kitas pakainuotas  ax.gif

mes laukiam atsiliepimų iš KLP Ermitažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 02, 13:53)

normaliai,tiesa as istaciusi tas kurios jau visus ziedus iskleidusi ax.gif
Atsakyti
Dar klausimas, kaip jūs laistote orchidėją?
Vienur girdėjau kad orchidėją su vazonėliu reikia įdėti parai į gilesnę lėkštelę kad prisigertų vandens, kitur kad galima laistyti iš viršaus neapliejant stiebo, o kur dar purškimas.......kaip geriau?
Ačiū visoms už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mazoji_s,2008 06 02, 13:59]
aš to nedarau schmoll.gif gaila man orchių, jom juk reikia šviesos šaknim, tai laikau taip paprastai. jei dėčiau į kokį vazoną, tai tik į permatomą kokį, ar permatomą su spalva, kad nors šiek tiek šviesos šaknim g.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti