Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų cholestazė

QUOTE(ta_is @ 2012 10 26, 10:13)
bet abejoju , kad mano gine duos [/u][/b]unsure.gif

sakyciau ji privalo duoti siuntima tau pareikalavusi. siuntima gali israsyti tiek gine tiek seimos daktare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 10 26, 10:32)
Tik nepulkite i panika, nes galbut Jums visai ne taip kaip man...pabandykite pasiskambinti i santariskes manau turetu buti ir mokamu konsultaciju....del tyrimu rezultatu tikrai jau nepamenu, nes tai buvo pries tris metus...Linkiu sekmes, stiprybes ir surasti gera gydytoja...

aciu uz patarimus))kol kas nusiramino tas nizulys.....gine sake jei pasikartos, tai darysim vel tyrimus. Tikiuosi nepasikartos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2012 11 07, 12:10)
aciu uz patarimus))kol kas nusiramino tas nizulys.....gine sake jei pasikartos, tai darysim vel tyrimus. Tikiuosi nepasikartos unsure.gif

Na va kokios geros zinios, sekmes ir toliau;)
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 11 07, 22:01)
Na va kokios geros zinios, sekmes ir toliau;)

aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta_is: 09 lapkričio 2012 - 18:55
QUOTE(ta_is @ 2012 11 09, 19:54)

labukas, as susirgau cholestaze su antru vaikeliu 21 savaite, nuo tada skyre ursofalka, pratempiau iki 33 sav, nustate dar gestacini diabeta, o tada ir gime mazoji, patys vandenys nubego, jau zali, gal itakojo ir virusine infekcija, kuria buvau pries pabaiga apsirgusi, kaip pries gimdyma dingo visi niezuliai, jau galvojau viskas susitvarke, gimdziau kauno klinikose, o su pirmuoju susirgau apie 35 sawaite, gime 37 sav, abiem vaikuciams viskas gerai, mazoji nors ir anksciau gimusi dabar sparciai vejasi savo amziaus vaikus smile.gif
Tad baisiausia tas niezulys ir nerimas kad nepakenktu vaikeliui, tad profesionaliu gydytoju prieziura svarbiausia, ir viskas bus ok smile.gif visi niezuliai sulig gimdymu man baigesi, fermentai susitvarke smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...nu va,laukiuosi antro,37.5 sav. liko savaite iki planinio cezario ir po siandienos nakties, kai visiskai neuzmigau del to nelemto niezulio nuvaziavau pasidaryti tyrimus, pakilusi sarmine fosfataze 160 vnt rodo, su pirmu buvo apie 34 sav. prasidejusi cholestaze,betkazkaip tada buvo apie 130 rodmenys,o dabar jau kelias dienas itariau,bet kazkaip vis galvojau,kad si karta pasiseke,taciau ne...vaziuoju rytoj recepto vaistams,sake gersiu,gasdina ligonine,bet si karta man net ner su kuo vaika palikt....tai jau tikrai nesigulsiu,kaip nors iskesiu savaite...
Atsakyti
Sveikos. Prisiskaičiau čia... Kažin verta sunerimti? g.gif Man niešti visą kūną. Bet taip įdomiai, nėra taip kad draskyčiausi pastoviai bet taip vis tai nugarą, tai ranką pasikasau. Naktim lyg neniešti, arba nevargina taip kad miegot neduotų. Antradienį pas ginę, gal reikia pasisakyt? g.gif
Atsakyti
Pasisakyt butinai ginei, padarys fermentu tyrima ir bus ramu. As jau kankinuosi su sia liga. gerai kad pradejau kasytis tik 36 sav. tai jau kita savaite gali tekt gimdyti, o ir kasiausi visai nedaug ir nebudingai tai ten tai ten, bet ferentai pakite verysad.gif linkiu kad tau to nebutu
Atsakyti
pritariu - pasisakyti 4u.gif

tegu bus tai tik sujautrejusi oda. o ne si liga.. atsarga gedos siuo atveju tikrai nepadarys .. 4u.gif

man prasidejo 33 sav... iskart rado pakilusius skaiciukus.. po savaites jie stebuklingai nukrito ..savaime..niezuliai nedingo, bet sumazejo, susvelnejo..
.dabar gi vel suintesyvenjo ..as net nepavadinciau niezejimu is tikro.. labiau dilginimu.. dilgelytes vaiksto po oda.. doh.gif

jau erzina smarkiai. ypac naktimis doh.gif jau pastebiu kad pradejau nebe tik patrinti ,o jau kasytis unsure.gif

siandien vel buvau prisiduoti kraujo.. matysim, gal gydyma skirs jau. nes tasyk labai dar nedaug tebuvo pakile.. nieko neskyre.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2012 11 24, 20:51)
pritariu - pasisakyti  4u.gif

tegu bus tai tik sujautrejusi oda. o ne si liga.. atsarga gedos siuo atveju tikrai nepadarys ..  4u.gif

man prasidejo 33 sav... iskart rado pakilusius skaiciukus.. po savaites jie stebuklingai nukrito ..savaime..niezuliai nedingo, bet sumazejo, susvelnejo..
.dabar gi vel suintesyvenjo ..as net nepavadinciau niezejimu is tikro.. labiau dilginimu.. dilgelytes vaiksto po oda..  doh.gif

jau erzina smarkiai. ypac naktimis  doh.gif  jau pastebiu kad pradejau nebe tik patrinti ,o jau kasytis  unsure.gif

siandien vel buvau prisiduoti kraujo.. matysim, gal gydyma skirs jau. nes tasyk labai dar nedaug tebuvo pakile.. nieko neskyre..  unsure.gif

Linkiu geru rezultatu;) Matau Jusu liniuoteje, kad jau turite du vaikucius, o kaip buvo su pirmais, ar pasireiske cholestaze?
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2012 11 25, 08:34)
Linkiu geru rezultatu;) Matau Jusu liniuoteje, kad jau turite du vaikucius, o kaip buvo su pirmais, ar pasireiske cholestaze?

gavau atsakymus, skaiciukai geri ir sykarta bigsmile.gif nevirsija normos. bet simptomai paastreje.. kaip cia taip dabar g.gif

ne , su pirmais nebuvo , nei su vienu nicnieko schmoll.gif

su siuo tik visa puokste "malonumu" doh.gif neramiu koju sindromas , vis smarkejantis...smarkiai degancios pedos naktimis ... doh.gif ir cholestazes dilginimai nemalonus.... plius itariu pradeda lyg tinti delnai ir pedos unsure.gif g.gif negaliu tiksliai pasakyti.. vizualiai nelabai.. bet jausmas lyg tintu, va is po sios nakties g.gif

kad tik viskas taip ir liktu tik savijauta prasta, o ne tyrimai prasti rolleyes.gif nebedaug jau liko... greit jau glebyje bus meilybe wub.gif , o kunas atsigaus irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 25 lapkričio 2012 - 12:47
O šitas tyrimas mokamas?
Atsakyti