Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

neima visai. dar kai 1-2 men buvo , tai galejom kartais ikisti pries miega, o jau dabar tai visai neeeeeee cool.gif
tai ir nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske irgi labai nerami...noreciau duoti ciulptuka,bet zinau kad dar anksti,kadangi pati maitinu,bijau,kad poto papuko neisiulysiu...o nuo kada jus pradejote duoti ciulptuka?
Atsakyti
Maniskiai nei vienas ciulptuku nesizavejo ir nesizavi, tik maziausiai mergytei, kai eina miegoti, tai kazkaip norisi paciulpti, bet diena apie ji net neprisimena thumbup.gif . Siaip as tai daviau po keliu dienu, bet, kaip sakiau, priklausomybes neturi nei vienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mazoji nori soskytes,ir as kolkas dar duodu,manau nuo kokiu metu reiks po truputi atrapint ax.gif
Atsakyti
Mes naudojam... mums jo reikia tik uzmigti... ir nusiraminti... nematau tame nieko blogo... ir vyresnele uzaugo su soske, ir dantukai grazus isaugo, nei kreivi, nei sleivi... g.gif na mums nebuvo jokiu pasekmiu...tikiuosi ir nebus
Atsakyti
maniške neima, bet norėčiau kad imtų, nes negalime nusiraminti. .... Užmigti neišeina, naktį pabundame vel neramu - tai kelio galas papulis, bet tai jau truputį vargina... g.gif gal kuri susidūrėte su panašia problemyte, kaip nuraminate prieš užmiegant. Rėkiam ir nežinom ko norim... nei valgom, nei miegam... schmoll.gif
Atsakyti
Mano abu mažyliai augo su čiulptukais.Ir visai neturi įtakos mūsų atveju čiulptukas,kad neima krūties.Dukrą maitinau MP iki 2metų ir 1mėn.Ankcčiau čiulptuko atsisakė negu MP.Sūnus čiulpia čiulptuką ir valgo MP iš krūtinės.
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 17, 13:54)
Maniske irgi labai nerami...noreciau duoti ciulptuka,bet zinau kad dar anksti,kadangi pati maitinu,bijau,kad poto papuko neisiulysiu...o nuo kada jus pradejote duoti ciulptuka?

pradėjau duoti ligoninėje čiulptuką.ir sėkmingai valgo MP iš krūties.jam 5,5mėn.dukrai irgi taip pat buvo,neatsisakė krūties dėl čiulptuko.Mano mažylis neramus,tai reikia kartais čiulptuko.Perkam Avent silikoninius,patinka mažiukui.
Atsakyti
Mes naudojam nuo pirmų dienų.
Atsakyti
mes ciulptuka pradejom naudoti nuo 5 dienos, nes buvo reikalingas kaip nusiraminimas, as nieko blogo tame nematau ir sekmingai maitinu MP.
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 06 18, 08:34)
maniške neima, bet norėčiau kad imtų, nes negalime nusiraminti. .... Užmigti neišeina, naktį pabundame vel neramu - tai kelio galas papulis, bet tai jau truputį vargina... g.gif  gal kuri susidūrėte su panašia problemyte, kaip nuraminate prieš užmiegant. Rėkiam ir nežinom ko norim... nei valgom, nei miegam... schmoll.gif

ta pati situacija... Jai dabar toks laikas, kad gal dantys dygsta, del to dazniau keliasi. Maniske pradejo keltis kas 1,5-2 val nuo 4,5 men, nors dantys (2 vienu metu) isdygo lygiai 6 men (iki tol ismiegodavo visa nakti). Man niekas nepadejo (galvojau apie MP nutraukima, bet is buteliuko nemoka gerti, soske dar labiau sunervuodavo), tai apsisarvojau kantrybe ir keliausi.
Pabandyk patepti dantenas su kokiu tepaliuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mano sunukas, jau ligonineje susidraugavo su ciulptuku, o dabar jam 9men ir vis dar draugaujam.Jei nebuna ir nereikia issiverciam bet nakti dantukams dygstant tai butu sunkiau be jo.Ir nemanau kad iskils problemeliu kai reiks atprasti tik keletui dieneliu kantrybe apsisarvuot reiks doh.gif As kazkaip manau kad prades vaiksciot ir tada jau ate ciulptuk.
Beje mano drauges labai puikiai atpratino vaikus nuo ciulptuku nukirpdamos jo gala ir sakydamos neva suniukas nukando lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas1 @ 2008 06 19, 20:20)
ta pati situacija... Jai dabar toks laikas, kad gal dantys dygsta, del to dazniau keliasi. Maniske pradejo keltis kas 1,5-2 val nuo 4,5 men, nors dantys (2 vienu metu) isdygo lygiai 6 men (iki tol ismiegodavo visa nakti). Man niekas nepadejo (galvojau apie MP nutraukima, bet is buteliuko nemoka gerti, soske dar labiau sunervuodavo), tai apsisarvojau kantrybe ir keliausi. 
Pabandyk patepti dantenas su kokiu tepaliuku.  mirksiukas.gif

jo ir aš jau maniau, kad teks baigti - betgi butelio tai neima... Nežinau, kartais tai jau visai jaučiuosi bejėgų... bet praeina kelios dienos ir tiesiog susitaikai kad kitaip nebus. jau soskių išbandėm net kelias rūšis ir nieko - stumdo burnoj ir net nebando čiulpti, arba iš viso spjauna... kas bus kai lys dantys doh.gif
Atsakyti