Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Sveikos super mamytės 4u.gif Nematau ir aš nieko blogo dėl čiulptuko. Dukrai daviau nuo pat gimimo, nes taip ji geriau nusiramindavo. Pati maitinau iki 9 mėn. Kažkur būdama metų pati išmetė ir daugiau neprireikė. Dabar sūnui taip pat duodu. Nors nelabai reikalinga. Tik tada kai migdosi. smile.gif Dėl kreivų dantukų tai nepritariu. jei laiku atpras viskas bus gerai. Taip manau. Manau jei vaikučiui reikia tai nieko blogo, jei jis turės čiulptiką. Kad nebūtų taip kaip pas vieną bičiūlę. Jos vaikučiui jau virš 4 metų o niekaip negali atpratint nuo pirštukų čiulpimo, verysad.gif nes užaugo be čiulptuko. ką jus manot? cool.gif
Atsakyti
sveiki, as savo vyrukui ciulptuka daviau nuo kokiu 3men., o 11men jam jo jau nebereikejo ir be to nebegeria ir is buteliuko thumbup.gif kaip sakant tikri vyrai, nemanau kad ciulptukai yra blogai jei laiku atpratinam, nes kai kuriems tai tikras issigelbejimas, na musu atveju tai nespejo priprasti nes duodavom kai niekas nebeitikdavo jam.
taigi mamytes kantrybes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 06 18, 06:34)
maniške neima, bet norėčiau kad imtų, nes negalime nusiraminti. .... Užmigti neišeina, naktį pabundame vel neramu - tai kelio galas papulis, bet tai jau truputį vargina... g.gif  gal kuri susidūrėte su panašia problemyte, kaip nuraminate prieš užmiegant. Rėkiam ir nežinom ko norim... nei valgom, nei miegam... schmoll.gif

pabandyk maudynes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ciulptuka davem nuo 2 sav, pradzioj nepatiko.Pakeite nuomone kai nupirkom kitokios formos. Labai gincitinas dalykas kai maitinamas kudikis MP. Man buvo lengviau nes kartai tik nusiraminti noredavo o ne valgyti . thumbup.gif Dabar beveik nemaitinu bet tikrai ne del tiutes lotuliukas.gif .O siaip kai kurie daktarai netgi sako kad soske mazina staigios kudikiu mirties rizika.
Mum labai reikalingas dalykas. Perkam ortodontines kad kai dantukai jau prades dygti bus priprates prie formos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 06 01, 19:40)
Gėrio tai jis neprideda - tik patogumą  ax.gif

drinks_cheers.gif
Nors ir žinau, kad čiulptukas dažniausiai kenkia sąkandžiui, bet nesu prieš jį nusistačiusi ir pradžioje davėm- tiko lotuliukas.gif Bet netrukus atsisakė ir dabar neįmanoma įsiūlyti tongue.gif Kartais tik žaisti bando, bet pagal paskirtį nenaudoja thumbup.gif Puikiai gyvenam ir be čiulptuko tongue.gif
Atsakyti
neima nuo gimimo čiulptuko mirksiukas.gif

na ir gerai

nesu prieš juos, bet, kad neima, tai ir nesiulau... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif
as cia paskaiciau kad del ciulptuko gali deformuotis dantukai doh.gif tai va galiu is patirties pasakyt turiu keleta draugiu kai kurios savo maziuliukams dave ciulptukus ir nieko dantukai pas visus grazus o vat viena buvo pries juos ir pas sunu kreivi dantukai nors ciulptuko burnoj neturejes tai mano manymu tai senuciu pliurpalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 17, 13:54)
Maniske irgi labai nerami...noreciau duoti ciulptuka,bet zinau kad dar anksti,kadangi pati maitinu,bijau,kad poto papuko neisiulysiu...o nuo kada jus pradejote duoti ciulptuka?

Geriau duok krūtį mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(doviliuke @ 2008 06 17, 18:39)
mano mazoji nori soskytes,ir as kolkas dar duodu,manau nuo kokiu metu reiks po truputi    atrapint ax.gif

Aš irgi taip sakiau, bet metų laiko tokia maža dar pasirodė, kad gailą tą soskę atimt, jei jau įdaviau doh.gif Nuo pusantrų bandysim blush2.gif

QUOTE(tigriuke @ 2008 06 20, 20:25)
sveikos mamytes  smile.gif
as cia paskaiciau kad del ciulptuko gali deformuotis dantukai doh.gif  tai va galiu is patirties pasakyt turiu keleta draugiu kai kurios savo maziuliukams dave ciulptukus ir nieko dantukai pas visus grazus o vat viena buvo pries juos ir pas sunu kreivi dantukai nors ciulptuko burnoj neturejes tai mano manymu tai senuciu pliurpalai g.gif

Nežinau, kiek prisidėjo čiulptukas, bet pas saviškę pastebėjau, kad blogas sąkandis g.gif Pas mane irgi. Čiulptuko įtaka?
Nors maniškė gauna jį tik prieš miegą, dieną paslepiu, o ir užmigus ištraukiu iš burnos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 20 birželio 2008 - 22:01
sveikutes smile.gif na as savo dukryte buvau davusi ciulptuka,bet ji neima,tai jau 10 men kuo puikiausiai sekasi be jo 4u.gif
Atsakyti
mano didzioji tai net 2tucius turejo,vienas burnytej,kitas rankytej,Kai atejo laikas iasmest tutes lauk,pati nuejo ir ismete i siuksline,ir viskas,dar paklausdavo kur tute,primindavau kad ismete lauk,nuliusdavo,bet nereikedavo.Ir sukandimas geras,ir nera nei sleivi nei atsikise. O mazajai tai taippat duodu,tik kad jai nelabai reikia,kartais iskisu tik pries miega,nusiraminimuiKad ir pati noriu ikist tute,neine schmoll.gif ,nes ji issizioja tik tiek kad tilptu bonkutes tute. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 06 17, 11:54)
Maniske irgi labai nerami...noreciau duoti ciulptuka,bet zinau kad dar anksti,kadangi pati maitinu,bijau,kad poto papuko neisiulysiu...o nuo kada jus pradejote duoti ciulptuka?

dar ligonineje bunant blush2.gif

QUOTE(zosiukas2 @ 2008 06 20, 13:49)
O siaip kai kurie daktarai netgi sako kad soske mazina staigios kudikiu mirties rizika.

kazkur irgi skaiciau apie tai drinks_cheers.gif

siaip manau, kad nuo soskes bus lengviau atpratinti nei nuo nykscio, tad nematau cia nieko blogo...
Atsakyti
Mano maziui jo reikia tik kai migdosi, uzmiega ir isspjauna smile.gif Nakti paduodu kai pravirksta.
Atsakyti