Mano dukryte net neima i burna , jei pabandau duoti, tai iskart isspjauna.

O maniškis 11 mėn. visur su čiulptuku, o miegot kai eina tai vienas burnytėj - kitas rankoj
,reikia kažkaip bandyt atpratint...

is pradziu bandziau neduot, bet kai uzejo diegliukai, tai soske ir atsirado..ir dabar mes ja naudojames miegodami..
nu maniske kaip neeme mazyti,tai ir iki siolei nereikia

Kai esant viešoj vietoj stipriai įsiverkdavo, tai bandėm žinduką, bet spjaudavo kuo toliau
, tai stengsiuos, kad ir neprireiktų. Tiesa kumštelį iš burnytės tai dažnai tenka traukt
, o jis skanuolis ir vėl ten...

Buvau labai prieš žindukus ir sugebėjau mėnesi neduoti
bet po mėnesio išlėkiau į parduotuvę- palikus mažyle su tėčiu
Nuo to laiko žindukas pats geriausias tėčio draugas
o dabar tai būna įvairiai, ir duodam ir neduodam, bet užsimigdo pati tik su žinduku

Sveikutes,mano dukryte irgi neima ciulptuko,palaiko pora sekundziu ir lekia viskas lauk.Duociau kad tik imtu nes padeda nusiraminti,bet ne visi mazyliai vienodi.

Vyresnioji nė už ką tokio dalyko nepripažino
O mažiukei pasiūlydavau kai buvo 2-3mėn, nes labai nerami vakarais būdavo. Bet naudodavom gal kas antrą dieną, tai ir priprast nespėjo, greit pamiršo
O kadangi soskių pridovanota krūvos, tai dabar visos jos mėtosi ir tapo neblogais žaisliukais
Vyresnioji lėlėm kaišioja, o mažė ragauja, bet į burnytę kiša atvirkščiai, ragauja plastmasę

maniskis ciulptuka spjauna lauk. maitinu pati. turbut nereikia nieko daugiau isskyrus papulio 
pabandem duoti, kai buvo virs menesio. pradzioje lygtai ir patiko, bet kuo toliau tuo maziau ciulpdavo. dabar rado savo kumstukus. irgi neblogas ramintojelis
tik jokiu budu negalima ciulptuko duoti nuo gimimo. o veliau kodel nepabadzius? siaip vaikas sutvertas ciultpi

pabandem duoti, kai buvo virs menesio. pradzioje lygtai ir patiko, bet kuo toliau tuo maziau ciulpdavo. dabar rado savo kumstukus. irgi neblogas ramintojelis

tik jokiu budu negalima ciulptuko duoti nuo gimimo. o veliau kodel nepabadzius? siaip vaikas sutvertas ciultpi

Mūsų vyresnis visai neėmė čiulptuko, o jauniausias pirmą mėnesį kartais ėmė, bet vėliau spjauna ir viskas, neįkiši, nebent, žaidžia kaip su žaisliuku
Iš vienos pusės, gerai, kad neima, bet iš kitos - būtų lengviau nuraminti vaiką, ypač, kai dantukai kalasi
Bet yra kaip yra
Viskas gerai, išsisukam

Iš vienos pusės, gerai, kad neima, bet iš kitos - būtų lengviau nuraminti vaiką, ypač, kai dantukai kalasi

Mano sese praso jusu patarimu :-) padetis tokia kad jos kudikelis nenori ciulptuko jeigo bando duoti ciulptuka, vaika istinka isterija,vietoj to duoda savo kruti, kitaip nenusiramina,visa nakti miega su krutim o jei pameta iskart prabunda,niekur negali iseiti netgi i miesta nes jei pradeda verkti negali jo nuraminti... gal pas jus buvo panasi situacija,gal turit ideju ka galima sugalvot ? ?:-|