Aš irgi pritariu - jei labai nenurimsta nors pavalgęs, pervystytas, ir pilvai nekankina - tėveliui į rankas - tegu jis užmigdo.
nes jei vaikutis užmiega su papuliu burnoj, o atsibudęs jo neranda burnytėje tai aišku jo ieško, verkia.Todėl pavalgė ir reikia ištraukt.
Jei toliau ieško - tėveliui į rankas - jis papulio neturi, nėra pienuko kvapo, ir nerimas greičiau praeis. Taip užmigęs ilgiau ir pamiegos. O po to galima bus pratint ir prie lovytės vienam miegot
Palinkėsiu tik kantrybės ir dar kartą kantrybės
nes jei vaikutis užmiega su papuliu burnoj, o atsibudęs jo neranda burnytėje tai aišku jo ieško, verkia.Todėl pavalgė ir reikia ištraukt.
Jei toliau ieško - tėveliui į rankas - jis papulio neturi, nėra pienuko kvapo, ir nerimas greičiau praeis. Taip užmigęs ilgiau ir pamiegos. O po to galima bus pratint ir prie lovytės vienam miegot

Palinkėsiu tik kantrybės ir dar kartą kantrybės

Kazkaip nelabai jin mano mazei reikalinga. Pries uzmiegant truputi patraukia, o pradejus snusti isspjauna.
kadangi mano pienuko kombinatą naudoją ne vien pagal paskirtį
tai čiulptuką stengiuosi įkišti, kad maniškiai pailsėtų

Nedavėm ir neduodam. Apsieinam ir be tokio daikto.
As tai mielai duociau ta ciulptuka, bet manoji visiskai jo atsisako. Visokiu firmu, visokiu formu turim ir niekaip
Beje, sunus ir isaugo be ciulptuko

Beje, sunus ir isaugo be ciulptuko

o man vienintelis issigelbejimas, be soskes gal 10 min paguli

duodam, bet lb mazai, pries miega, kad lengviau uzmigtu.
as duodu pavalgius ir einant miegoti, nes kitaip susikisa pirstelius ( iesko dantuku) ir apsivemia

pirmam vaikiukui nedavem, bet antra tikrai pratinsiu prie soskes.
Kai suėjo 7 mėn, paėmėm ir nedavėm. Dabar puikiai laikosi vyras ir be soskes