QUOTE(Vaivux @ 2005 08 29, 15:01)
Sveikutes mamytes

.
Turiu toki klausima, kadangi mano dukrytei jau virs 2 metu, tačiau niekaip negalime atsisveikinti su čiulptuku nakties metu. Tikriausiai dėl to nusprendžiau antrąjį mažylį auginti visai be jo.
Sakykit, kaip jums tai sekėsi (ypač turint du vaikus)? Ar tikrai tokiu atveju reikia nusiteikti, kad vaikas labai dažnai prašinės krūties, t.y. kad neužteks jos duoti tik pvz. kas tris valandas maitinimo metu?????
Mano sūnelis išvis nepripažino čiulptuko, dar močiutė buvo įsiūlius kartą, bet grįžau aš ir čiulptukas šlept iš dantų.Mažoji čiulpė inirtingai nuo 3 savaičių iki kokių
3-4 mėnesių, tiesiog su jėga kaip jai reikėjo, bet paskui priaugo mažiau svorio ir aš atėmiau ... ir tiesiog pamiršo jį, o po mėn pasiūlius voliojo burnoj ir nežinojo ką su daryti.O krūties prašinėja kaip jai reikia ir kas 15-45 min ir kas 4 val , priklausomai nuo situacijos. Du vaikai ir kokie jie skirtingi, nors išoriškai panašūs.
Tad jei vaikas nori , tai kodėl gi ne

, ir mamai ramiau- atsijungęs nuo pasaulio ,tik traukia latekso gabalą ir tiek, o kitiems išvis nereikia tokio svetimkūnio, tad vienareikšmiškai atsakyti niekada negali, tik mama gali jausti kas jos vaikui yra geriausia

, o jie taip greit auga, tad ką reiškia tos kelios bemiegės naktys...senatvėj išsimiegosim

ar ne