Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Maniškis čiulptuko nepripažysta schmoll.gif Jei neramus ,tai nepadės nei papas.Papą ima tik tada,kai nori valgyti.Taip kad mums lieka tik ieškoti problemos dėl ko jis nerimsta.Aišku,dažniausiai jis nori būti ant rankų ir viską matyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukra TIK dabar susidomejo ciulptuku, bet kaip zaislu: pati isideda, pagrauzia, issiima smile.gif Valgo ji 5-7 minutes. Nakti visai nevalgo. Tik vienintele blogybe, kad be papulio neuzmiega sad.gif Bet manau kaip nors isspresim sia problema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 13 spalio 2005 - 20:38
Mūsiškės abi be čiulptuko auga (augo). Man paprasčiau pašnekinti, kai zirzena, nei čiulptiką grūsti. Nemoka mažoji jo čiulpti, nu ir apseisim, ištversim.. smile.gif
Atsakyti
Pirmus du mėn. mamytės papukas atstojo čilptuką. Nepersistengiau siūlydama čiulptuką. Edvis tiesiog jo neėmė. Būdamas trijų mėn pradėjo imti ir rankos tikrai pasidarė laisvesnės thumbup.gif
Atsakyti
Augam be ciulptuko ir buteliuko,nu pradzioj gal buvo sunkiau,o dabar jau visai nieko ax.gif Kazkaip pripratom abi, ai ir nereik jo smile.gif
Atsakyti
As buvau nusisitacius pries ciulptuka, bet mano mazylio ciulpino instinktas buvo didziulis ir be ciulptuko buvo neimanoma schmoll.gif . Pirmas savaites mazylis ne tik neuzmigdavo be papuko, bet ir pastoviai noredavo ciulpti. Sesuo antra savaite patare nupirkti , nes sako, kad dantukai pradeda kreivi augti. Nezinau kiek cia tiesos, bet su ciulptuku mano gyvenimas zymiai palengvejo mirksiukas.gif , nebereikia lovoj istisai gulet.
Atsakyti
nei čiulptuko, nei buteliuko - nors turim ištisą kolekciją. vaikas ramus ir geras, jokių papų čiulpimo, užmiega pats, na dieną tenką įsidėti į slinga - 0,5 minutės ir atlūžęs.kol su pieno fabrikėliu viskas gerai, džiaugiusoi, kad esu nepamainoma silikonais, bet jei netyčia....tada būtų bėdų bėda....
Atsakyti
O as pries ciulptukus, pries buteliukus... todel auginu dukrele be ju. gal ir labai jai patiktu, bet isivaizduoju, kad toks dalykas neisrastas tongue.gif
vaikas tikrai nera is ramiuju. bet nuraminimo budu yra tikrai geresniu nei ciulptukas thumbup.gif
del ciulpimo instinkto - taip taip, pas mus irgi buvo labai stiprus - net gimdymo namuose stebejosi, nes tik tik islindusi papo taip ieskojo, kad tik ant pilvo padejus pati susirado ir puole ciulpti thumbup.gif
todel kad ir kaip sudetinga su tuo instinktu, per menesiuka ar du galima susitvarkyti mirksiukas.gif tik mamytes kantrybes ir isradingumo didelio reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 19 gruodžio 2005 - 12:59
Mes čiulptuką pradėjom naudoti tik tada kai pradėjom augintis dantukus ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Mano pirmoji dukrytė čiulptuko atsisakė būdama 1,2 metų. Tiesiog, pačią pirmą dieną, kai nuvedėme vaiką į lopšelį - čiulptuką pamiršom. Ir nuo tos dienos jo nebereikėjo.
O antroji - pradėjo šį daiktą čiulpti tik nuo trečio mėnesio. Iki tol nei gėrė iš buteliuko, nei čiulptuką ėmė. Tikiuosi, kad ir su šita dėl čiulptuko vargo neturėsim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, mes be čiulptuko nuo pat pirmos dienos, neėmė ir tiek, dabar jai jis vietoj žaisliuko biggrin.gif . Kai manęs paklausia, kaip ją nuraminu, net nežinau, ką atsakyt, kad ji man rami ir taip neverkia, neisterikuoja, liux vaikas thumbup.gif . Jin tik šypsotis moka biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis (jam dabar 9,5 men.) visiškai nepripažino čiulptuko verysad.gif . O pabandėm dar gimdymo namuose. Taip ir po šiai dienai jo nereikia 4u.gif . Turim dar tuos kudikiškus, tai jis jais žaidžia, vartalioja tarp pirštuku, tai čia tai ten pakramto, paveksliuka apžiūri, bet nesu mačius, kad įiskištų taip kaip reikia ir laikytu burnoj g.gif
Dabar jam dygsta dantukai, visi vienu metu, verkimas naktį po 5-7 kartus, maitinu vis dar pati, baigiu nusibaigt per tokius naktu maratonus verysad.gif , tai vis pagalvoju, gal būtų išeitis koks geras čiulptukas g.gif ?
Kaip mamos manot?
Atsakyti