Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

musu mazulis tai is pradziu irgi neeme. Ir dabar buna, kai duodu is pradziu su liezuveliu stumia, bet as taip nesmarkiai ir atkakliai pabraukau apie lupas, kai prasizioja ikisu ir biski palaikau. Tai paima ir taip, net grazu ziuret, kaip godziai ima traukti biggrin.gif Tetciui sunkiau sekas su ta uzduotim. Jis viena kart ikisa soskiuka, Matukas isspjauna, o tetis ir pasiduoda lotuliukas.gif Beje, kad soskiukas neiskristu, labai fainas daiktas yra merliukas, kuriuo nusivalom burnyte po valgymo. As juo visad soskiuka prispaudziu, nes jis megzta per smarkiai traukiamas iskrist. Merliukas prigeres pieno kvapo, tai kartais buna tik jo uztenka, kad mazulis uzmigtu. Uzmeti lengvai ant nosytes ir ziurek mazulio jau nera, sapnu pasaulin iskeliauja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daviau savo vaikui ciulptuka ir nematau cia nieko blogo, kai ateis laikas tai pats paskui nebeims smile.gif
Atsakyti
mano mažiukas nuo 3 mėn soskytę ima tik kai nori miegelio. kai nemiega, neįsiūlysi schmoll.gif - spjauna. be soskės sunkiai užmiega. merliukai prie veiduko nepadeda - juos nusitraukia ir tiesiog išmeta pro lovytės kraštą lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 09 01, 09:54)
va pas mus tip top.. neima soskiuko jokio, turiu gal desimt visokiu rusiu. Pipiras atsisako imti nors tuka, sprindsta, stumia su liezuviuku. Nezinau kaip pripratinti. O vietoj soskiuko pirstukus ciulpia, visi isbrinke.. ir ka daryti???
beje mes maitinames mp, tai jis is buteliuko nieko negeria. Negaliu vaiko niekam palikt. Negeria net mano pienelio nutraukto, apie misinukus net nekalbu. Jei meginam duoti is saukstelio tai pro soniuka viska istiumia.
Tai va taip ir gyvenam, gal ka patarsit.. mums 3,5men

susidurem su ta pacia problema, jog negere is buteliuko bijau.gif negaledavau dukrytes vyrui palikti net porai valandu. viskas issisprende, kai susirdau kruties uzdegimu ir dingo pienas. ir mano nuostabai pomidorai2.gif , kai lele isalko ir negavo kaip iprasta kruties, paeme buteliuka sokiai.gif . kai issigydziau uzdegima, pienas atsirado, o dukryte ismoko gerti ne tik MP, dabar dar gauna arbatos arba kompoto is svieziu vaisiu ploja.gif
del jusu situacijos, manau, kai vaikutis tikrai isalks, prades gerti ir is buteliuko. gal pabandykit paekserimentuoti, kai isalks, pasiulykit buteliuka, pazirs 10-15min, bukit kantri nenusileiskit vaikuciui. mano dukra kai tikrai nori valgyti, geria net arbata, kurios paprastai nemegsta. first.gif
Atsakyti
Mano mazoji ciulptuko nemoka ciulpti. Turim 8is skirtingus doh.gif As jai bunu uz ciulptuka kol uzmiega, kai nori nusiraminti... Tas vargina, bet jei jai reikia, man negaila...
Atsakyti
maniskis oi kaip myli savo soskyte kad as neisivaizduoju kaip jis nuo jos atpras doh.gif
Atsakyti
manajai visu rusiu tinka thumbup.gif superinis burnos uzciauptukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tuoj 8 men, o mes dar nesam ciulptuko naudoje pagal paskirti..Is pradziu niekaip neeme-stume, springo, ziaugciojo, veliau-nesiulem, o dabar- jau butu juokinga pradet naudot..Nors, pripazistu, kad ciulptukas issprestu daugeli problemu..smile.gif
Atsakyti
Maniškei čia geriausias draugas, o man gelbėtojas ekstremaliose situacijose tongue.gif , nors, prisipažystu, kad jau galvoju, kaip ir kada čia reiks pradėt su juo atsisvaikint, mum jau 9mėn, dar truputuką laiko turim, tikiuos pačiai nusibos wub.gif
Atsakyti
Labutis mamukai 4u.gif
mes laaabai mylim šitą daiktą, neisivazduoju kaip vaiką užaugint be jo, jug taip nusiramina, ar prieš miegelį ar šiaip kai nervinasi, o naktį kai užmiega pati išspjauna ax.gif
Atsakyti
ne
Atsakyti
Ilgai neėmė čiulptuko, o kai išmokiau, tai baigės verksmai thumbup.gif Ir dabar puikiai galima nuraminti čiuptuku - ir vaikas ramesnis, ir mama laimingesnė rolleyes.gif
Atsakyti