as tai duodu nuo pat gimimo
. tik kaip pameta, tai triuksma kele
. daug ramesne, greiciau uzmiega
as kai pradejau jausti kad vaikui norisi ciulpti kruti ne tik tada kai yra alkanas, o tai ivyko jau 2 gyvenimo savaite, iskarto daviau soske, nenoriu kad priprastu ciupti kumsti ar pirkstuka, daug sunkiau atpratinti
laba
mano nuo pat gimimo atsisakė soskių ir buteliuko iškart spjaudavo lauk, net dabar iš buteliuko negeria,nes paprasčiausiai nemoka,o ir skysčių jis nelabai nori
pripažįsta tik mamos papuką ir pienuką
nykštuko ir kumštuko čiulpimo kažkaip ir išvengėm
Davem nuo pat gimimo,ramesne yra. Nors kai daktare atejo aplankyti sake neduoti negerai mat. Bet pirmaja auginau su tiutuku, tai ir mazoji gavo iskart.
Davem nuo pat gimimo. Nors patariama kudikiams valgantiems MP soskiu neduoti...Bet pastebejau,kad pas mazyle labai stiprus ciulpino refleksas ir vis kumstukus bando kystis i burnyte...Tai ir daviau soskiuka...Nenoriu,kad pradetu pirstuka ciulpti,nes vyresnioji dukra iki siol sios problemos atsikratyti negali...
jau antra gyvenimo diena paragavo soskes
Musu maziuke, deja, nepripazista zinduko.. Kai pabandem duot tik akis isplete, lupytes kietai suspaude ir niekaip.. O kai siaip ne taip paragavo ziaukcioti pradejo...
Kokius zindukus duodat savo mazyliams? Reiks bandyt ivairiausius...
QUOTE(Laputa @ 2008 10 05, 20:59)
Musu maziuke, deja, nepripazista zinduko.. Kai pabandem duot tik akis isplete, lupytes kietai suspaude ir niekaip.. O kai siaip ne taip paragavo ziaukcioti pradejo...
Pas mus ta pati problema.Neima nei tiutes,nei gerti is buteliuko.Stume su liezuviu lauk,ziaukcioja.
Isbandeme ivaires,pacias brangiausias ir pacias pigiaus soskytes. Turim 6vnt.
QUOTE(Verdaina @ 2008 09 10, 22:57)
Ilgai neėmė čiulptuko, o kai išmokiau, tai baigės verksmai
Ir dabar puikiai galima nuraminti čiuptuku - ir vaikas ramesnis, ir mama laimingesnė 
O kaip išmokei??
Mano mažė neima visiškai
Is dvynuku, tai tik mergaite pripazista ciulptuka, berniukas kazkaip jo nenori.
musiskis tai soske gavo kai grizome namo is ligonines,ir nesigailiu
neiprato mano kazkaip imti,o dabar jau visai jo nereikia