Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

aš už čiulptukus thumbup.gif jei yra kas šiek tiek palengvina gyvenimą,kodėl -ne g.gif
Atsakyti
4u.gif manau su čiulptuku vaikas yra ramesnis. Mūsiškis neėmė schmoll.gif nuo pat gimimo,pirkome kitokius manėm kad nepatogūs,bet schmoll.gif išspjaudavo už metro.Užtat kumščiukai visada burnytėj ir neramus. Nors yra ir geroji pusė bigsmile.gif nereikės atpratinti.

user posted image
Atsakyti
Na mum soskyte reikalinga nuo gimimo.kadangi mazyle daznai norejo draugaut su papuliu,paskui nuo 2sav prasidejo diegliai,tai soskyte tikrai padeda nusiramint.uzmiega visada maze su soskyte 4u.gif man asmeniskai grazu vaikai su soskem 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as norejau auginti be zinduko vaikeli, taciau nusipirkusi buvau ir pasiemusi i ligonine, kai vaikeliui eme kraujuka ir skiepijo dar bunant ligonineje, sesutes ikiso zinduka-tai po to karto jis be jo nebegali gyventi... taciau manau tai nera blogai-nes vaikas taip nusiramina...
ir kas keisciausia,kad zindukas reikalingas diena, o nakti miega be jo...
Atsakyti
as nieko pries soskytes,bet mano berniukas jo neeme nuo gimimo smile.gif irgi bandziau dvieju rusiu,ne is tolo nenori biggrin.gif tai ir neduodu,tikriausiai ateity nereiks ax.gif
Atsakyti
Mūsų berniukas ir gyvena be soskytės. tiesiog neima jos ir tiek. Kumštukus graužia. Mergaitė su soskyte užmigdavo iki trejų, tada išmetė į upę. Už tai Kalėdų senis atnešė lėlių vežimą. ax.gif
Atsakyti
net nemeginau pasiulyt,nors buvau nusipirkus, kad gana rami mergyte, o as paklausiau pediatres, tai ji ir sake, kad nepatariama maitinancioms savu pieneliu. Tikekimes,kadir neprireiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(septyntaske @ 2008 10 13, 15:31)
net nemeginau pasiulyt,nors buvau nusipirkus, kad gana rami mergyte, o as paklausiau pediatres, tai ji ir sake, kad nepatariama maitinancioms savu pieneliu. Tikekimes,kadir neprireiks rolleyes.gif

O kodel nepatariama? g.gif Nesu girdejus.As maitinu mp bet kartais soske ciulpiam.Nors nelabai megsta,tik is bedos.
Atsakyti
nieko blogo ta soske smile.gif maniske tai be soskes gyvent negali, tik pamato, kad kur padeda, nusliauzia ir pasiima ir isideda thumbup.gif o jei nepasiekia, tai taip pradeda klykti, kad is karto jai ta soske paduoti biggrin.gif o beto yra ir geroji puse, bent jau man, kai ji miega ir pameta soske ir uzsimano jos, tai pati susiranda ir isideda, nereikia man keltis jai paduot biggrin.gif nieko cia tokio smile.gif
Atsakyti
daviau ir aš savo pupai tiūtiuką, bo labai neramus bernužėlis buvo. dabar jau pusantrų jam, o miegiukui tiūtės vis dar reikia. Ir neatimu- kokybiško vaiko ir tėvų miego vardan lotuliukas.gif
Gerai- negerai... Galim rokuotis ir rokuotis. O kartais tiesiog yra taip, kad REIKIA. Taip kad nereikia kategoriškai sakytis prieš čiulptukus
Atsakyti
Mano dukrytė tai irgi draugauja su čiulptuku praktiškai nuo gimimo,pradžioj labai verkdavo vakarais dėl pilvuko,tai duodavo čiulptuką, taip ir priprato,bet šiaip aš jai duodu čiulptuką tik kai migdau,net ir neįsivaizduoju,kaip be čiulptuko reiktų užmigdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(itulka @ 2008 10 13, 17:15)
O kodel nepatariama? g.gif Nesu girdejus.As maitinu mp bet kartais soske ciulpiam.Nors nelabai megsta,tik is bedos.

nepatariama nes gali pradet krutis nepatikti smile.gif mes be tiutes irgi niekaip... bet ji reikalinga tik migdymuisi... o kai iminga isspjauna smile.gif
Atsakyti