Mano lėlytė čiulptuko nemėgsta, ima tik tada, kai labai diegliai nukamuoja ir būna labai nusirėkusi. Tada pačiulpia kelias minutes, kol visai nurimsta, ir išspjauna. Šiaip čiulptuko nekišu, o jai ir nereikia

Pirmą auginau su čulptuku. Atsisakėm jo gana lengvai. Kadangi dukrytė buvo nerami, tai man jis pravertė. Mažoji čiulptuko neima visai. Pirštukų nemėgsta čuilpti, žaisliukai ir ne visi tinka, tai čiulpiam kepurytės raištelį, merliuko kampelį, ar savo rankovę
. Kas bus žiemą neįsivaizdouju, gal pats čiulpimas nebus toks aktualus. Užmiega tik su papu burnoj, kaip pripratint be jo užmigti net nežinau

Mūsiškė turėjo, bet nuolatinis mėtymas prieš miegą atsibodo. Be to perskaitėme, kad labai blogai sąkandžiui (nors ir Avent), todėl dabar jau 2sav. be jo. Ir tai labai labai gerai. Geriau nei prieš tai. Be to ir vaikas visai nepergyvena.
Manau ta soskė daugiau mums nei vaikui dėl ramybės buvo reikalinga...
Manau ta soskė daugiau mums nei vaikui dėl ramybės buvo reikalinga...
Mano mergytei 9men., bet nuo gimimo ciulptuko neeme, dabar zaidzia su juo kaip su eiliniu zaisliuku, makramto, pamaigo, patampo ir tik tiek...

Maniske ciulptuka eme iki kokiu 2men.,veliau nebeciulpe,isstumia is burnos
Kadangi as ja misinuku maitinu,tai man ,kita bedele yra ji ciulpe(taip kaip kai kurioms mamytems papuka)buteliuka,butinai turi ciulpti pries miega,bei miegodama ciulpe ir tik pabandyk apkeisti buteliuka i ciulptuka,jaucia ,kad nebega ir is kart spjauna,rekt pradeda
Tai kartais galvoju geriau jau ji soskuti imtu,o ne sutuo buteliu...Isivaisduokit kaip atrodo kai ja laukutin issivezu ir miegucio isisnori-rekia visa gerkle,tai guldau ir buteliuka duodu,tik tada uzmiega
Geda nuo zmoniu
vaziuoju vezime vaikas su buteliuku guli

maniske ciulptuko atsisake pati,vos tik gimusi

Mano mergyte tik kruti pripazysta ir nieko daugiau,nei buteliuko nei ciulptuko.Kartais pagalvoju,kad galetu ciulptuka imt,man lengviau butu,nes uzmiega tik prie kruties.
banda cia tave surasti
Vaivux,prasitrink savo AZ....
P.S. taip, galit, juk niekas nesamdys detektyvu
svarbu, kad butu nurodytas laikotarpis nuo kada iki kada ir direktoriaus (ar kito vadovaujancio asmens) parasas
prasyma, jei prasys, gali vietoj uzpildyti.

Vaivux,prasitrink savo AZ....
P.S. taip, galit, juk niekas nesamdys detektyvu

Maniškis soskytę čiulpdavo iki keturių mėnesių ir gan dažnai, tačiau aš ją netyčia sulaužiau ir neberadau niekur tokios pačios pirkti, o visas kitas spjaudavo, taip ir baigėsi mūsų draugystė su čiulptuku. Užtat naktį su papuku visdar draugaujam, tai dar didesnė problema atpratint