QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 11, 11:18)
mums taupyt sekasi tikrai neblogai, pradejau maziau maisto pirkt, duona ir batona laikau tik saldytuve nes kitaip per diena supelyja,

aš su duona elgiuosi taip: jei nuperku kepalą ir matau, kad greitu laiku nesuvalgysim (mažai duonos vartojam), tai supjaustau jį į kokias 4-6 dalis, 1-ą palieku duoninėje, o kitas sudedu kiekvieną į atskirą maišelį ir sukišu į šaldiklį. kai baigiam vieną dalį, išsitraukiam kitą. atšildyta duona niekuo nesiskiria nuo paprastos
ir šiaip man geriau jau šaldytuvas pustuštis, o šaldiklis pilnas, negu atvirkščiai. jei iš kur nors parsivežam maisto daugiau, negu suvalgyt galim - sukaišau maistą į šaldiklį (dešreles, varškę, sviestą, rūkytą žuvį ir visą kitą gėrį

). nešaldau tik daržovių