Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 12, 20:37)
zaislai kainuoja daugiausiai biggrin.gif

Suprantu lotuliukas.gif
Maniškėms tai konkrečiai: rūbai ir maistas kasdieninis.
Atsakyti
sveikutes,
netycia radau jusu temuke ir labai noriu prie jusu prisijungti ax.gif , nes man reikia ismokti taupyti doh.gif pajamas su MB gaunam nemazas, bet vistiek reikia taupyti...paskutiniu metu kuo daugiau gaunu, tuo daugiau isleidziu....
nevaikstom nei po kavines, nekeliaujam, nepramogaujam (nelabai tam ir laiko yra), o kitos algos as sunkiai sulaukiu doh.gif
daug ko naudingo cia perskaiciau.... thumbup.gif
tikuosi man pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 08 12, 21:06)
sveikutes,
netycia radau jusu temuke ir labai noriu prie jusu prisijungti ax.gif , nes man reikia ismokti taupyti doh.gif pajamas su MB gaunam nemazas, bet vistiek reikia taupyti...paskutiniu metu kuo daugiau gaunu, tuo daugiau isleidziu....
nevaikstom nei po kavines, nekeliaujam, nepramogaujam (nelabai tam ir laiko yra), o kitos algos as sunkiai sulaukiu doh.gif
daug ko naudingo cia perskaiciau.... thumbup.gif
tikuosi man pavyks g.gif

tai kur išeina pinigėliai? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 13, 00:57)
tai kur išeina pinigėliai? g.gif  unsure.gif

o cia tai klausimas be atsakymo g.gif doh.gif
atrodo nei rubu parduotuvese neperku....
gal ant maisto daug, nes megstu gaminti g.gif
leliuku neturiu...
reiks susiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 11, 11:18)
mums taupyt sekasi tikrai neblogai, pradejau maziau maisto pirkt, duona ir batona laikau tik saldytuve nes kitaip per diena supelyja,

drinks_cheers.gif aš su duona elgiuosi taip: jei nuperku kepalą ir matau, kad greitu laiku nesuvalgysim (mažai duonos vartojam), tai supjaustau jį į kokias 4-6 dalis, 1-ą palieku duoninėje, o kitas sudedu kiekvieną į atskirą maišelį ir sukišu į šaldiklį. kai baigiam vieną dalį, išsitraukiam kitą. atšildyta duona niekuo nesiskiria nuo paprastos mirksiukas.gif
ir šiaip man geriau jau šaldytuvas pustuštis, o šaldiklis pilnas, negu atvirkščiai. jei iš kur nors parsivežam maisto daugiau, negu suvalgyt galim - sukaišau maistą į šaldiklį (dešreles, varškę, sviestą, rūkytą žuvį ir visą kitą gėrį bigsmile.gif ). nešaldau tik daržovių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 08 13, 08:15)
ir šiaip man geriau jau šaldytuvas pustuštis, o šaldiklis pilnas, negu atvirkščiai. jei iš kur nors parsivežam maisto daugiau, negu suvalgyt galim - sukaišau maistą į šaldiklį (dešreles, varškę, sviestą, rūkytą žuvį ir visą kitą gėrį bigsmile.gif ). nešaldau tik daržovių rolleyes.gif

Gal ir gera mintis, tik mano šaldiklis jau užkištas šaldytomis uogomis, tai niekas kitas nebetilps biggrin.gif
O šiaip pastebėjau, kad šaldytuvas patuštėjo, mažiau užsibuvusių produktų, tuo pačiu mažiau išmest sugedusių tenka.
Atsakyti

varske irgi galima saldyti?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 13, 10:03)

mes irgi varske saldydavom, kol manem, kad tik Lt jos tebuna pirkti arciausiai biggrin.gif . Ir duona uzsaldom - dar dabar valgom juodos riekutes, kur po Velyku isidejom. Duona buna labai skani ir kvapni, kaip ka tik iskepta, taciau (mano pastebejimas, gal kitoms ne) - greitai sudziuva atsildyta.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 13, 10:03)

galima, bet tik riebesnę, naminę. liesa labai pavandenyja. tiesa, atšildyta varškė nelabai tinka valgyti šalta, geriau iš jos virti kokius varškėčius, ar ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 08 13, 18:53)
galima, bet tik riebesnę, naminę. liesa labai pavandenyja. tiesa, atšildyta varškė nelabai tinka valgyti šalta, geriau iš jos virti kokius varškėčius, ar ką mirksiukas.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 08 13, 09:28)
O šiaip pastebėjau, kad šaldytuvas patuštėjo, mažiau užsibuvusių produktų, tuo pačiu mažiau išmest sugedusių tenka.

pas mane tas pats thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš su duona elgiuosi taip: jei nuperku kepalą ir matau, kad greitu laiku nesuvalgysim (mažai duonos vartojam), tai supjaustau jį į kokias 4-6 dalis, 1-ą palieku duoninėje, o kitas sudedu kiekvieną į atskirą maišelį ir sukišu į šaldiklį. kai baigiam vieną dalį, išsitraukiam kitą. atšildyta duona niekuo nesiskiria nuo paprastos mirksiukas.gif

blink.gif aš nedasigalvojau iki šito doh.gif reiks bandyt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, nemazai sutaupau maistui, kuomet sugedo mano masina g.gif . Parduotuves ganetinai toli(apie 2km) unsure.gif . Tad nuejus i parduotuve pirmiausia galvoju kaip reikes visa tai parsinest. Tad patikekit pirkiniu kiekis labai sumazejo thumbup.gif . Pinigeliai susitaupo. Namie tikrai nebadaujam.

Kaip sakoma:,,Nera to blogo, kas neiseitu i gera". lotuliukas.gif
Atsakyti