Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

Sveikutes
Noriu ir aš prisijungti prie Jusu šaunaus burelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 07 29, 14:35)
kazkaip nemanau, kad is gero gyvenimo zmones iesko akciju ir pigesniu prekiu... nors gal ir klystu, juk visokiu zmoniu yra  g.gif

Aš tai tokios minties, kad pasinaudoti akcijomis reikia, o ypač tada, kai tikrai reikia vieno ar kito daikto. Pavyzdžiui kad ir tokia situacija: reikia nusipirkti palapinę. Norisi įsigyti gerą, ne vienkartinę ir pan. Yra 2 pasirinkimai:

1.Pirkti brangiau pirmą pasitaikiusią
2.Pasinaudoti akcijomis ir sutaupant pinigų įsigyti poreikius atitinkantį daiktą pigiau.

Aš rinkčiausi pastarąjį variantą, nes nemėgstu permokėti.

Atsakyti
Na, aš irgi už akcijas, bet tik tokių dalykų, kurių man tikrai reikės, o ne už tokias, kur daiktą perki, nes pigu, ir gal panaudosi.
Pvz., Maximoj buvo atpiginti rankšluosčiai, o aš kaip tik neseniai apsižiūrėjau, kad maniškius jau atnaujinti reikėtų, tai kelis ir nupirkau. Arba šiuo metu ob tamponai gerokai pigiau - 2 pakuotės už 1 kainą, ar kažkaip panašiai, irgi nusipirkau, nes tikrai sunaudosiu.
Dar pamąsčiau ir atjungiau naminį laidinį telefoną iki žiemos: vaikai turi mobilius, močiutės - irgi, taigi, ryšį palaikyti nėra problemos, o tas naminis laikomas tik tuo tikslu, kad gal kada dėl interneto reikės. Žiūrėsim, gal vėliau ir visai jo atsisakysiu.
Atsakyti
Mes laidinio telefono atsisakyti negalim, nes tai vienintelis būdas turėti internetą pagal poreikius už normalią kainą. Gyvenam nuosavam name, senam rajone, kuriame nėra kito būdo turėti internetą...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 30, 12:28)
Mes laidinio telefono atsisakyti negalim, nes tai vienintelis būdas turėti internetą pagal poreikius už normalią kainą.

Šiuo klausimu aš kaip ir "sutaupiau" jau: internetu dalijamės perpus su kaimynu, mokame jam pusę abonentinio mokesčio, spartos užtenka, pinigai nedideli.
Beje, panašiai ir su kabeline tv: dalijamės su kitu kaimynu, tik kad pastaruoju metu jis kategoriškai atsisako pinigus imti, tai čia kaip ir dykai gaunasi... ax.gif
Nors abiem atvejais esu pasiruošusi prireikus atsijungti ir tomis paslaugomis naudotis savarankiškai bei už jas mokėti, kol kas visus tenkina dabartinė situacija smile.gif
Atsakyti
Miaška, gerus kaimynus turi smile.gif Pas mane kaimynai ne tokia draugiški šiuo klausimu, todėl savarankiškai suktis reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 30, 16:49)
Šiuo klausimu aš kaip ir "sutaupiau" jau: internetu dalijamės perpus su kaimynu, mokame jam pusę abonentinio mokesčio, spartos užtenka, pinigai nedideli.
Beje, panašiai ir su kabeline tv: dalijamės su kitu kaimynu, tik kad pastaruoju metu jis kategoriškai atsisako pinigus imti, tai čia kaip ir dykai gaunasi... ax.gif
Nors abiem atvejais esu pasiruošusi prireikus atsijungti ir tomis paslaugomis naudotis savarankiškai bei už jas mokėti, kol kas visus tenkina dabartinė situacija smile.gif

Labai įdomu, kiek legalūs tokie "dalijimaisi"... Bent jau kabelinės dalijimasis, kiek žinau, yra paprasčiausia vagystė. Atsiprašau, jei mano žinios pasenusios, ir dabar šias paslaugas teikiančios bendrovės leidžia tai daryti.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 07 31, 13:03)
Labai įdomu, kiek legalūs tokie "dalijimaisi"... Bent jau kabelinės dalijimasis, kiek žinau, yra paprasčiausia vagystė. Atsiprašau, jei mano žinios pasenusios, ir dabar šias paslaugas teikiančios bendrovės leidžia tai daryti.

Dėl interneto tai tikrai žinau, nes neseniai tas padaryta, kad nieko neapvaginėju - dalinamės srautą perpus, tas pats, kas ir tame pačiame bute būtų du kompai per switch'ą sujungti.
Dėl kabelinės nesiginčysiu, ten jau seni reikalai, kuriais niekada nesidomėjau, nes niekad man tos kabelinės ir nereikėjo... Gal kada pasidomėsiu.
Atsakyti
kur dingo taupančios? unsure.gif
noriu ir aš prisijungti 4u.gif

šį mėnesį įsijungiau taupymo režimą, pažiūrėsiu kaip seksis, šiaip nesu labai išlaidi, bet turiu šiokių tokių silpnybių blush2.gif
kiek paskaičiau, sunkoka taupyti doh.gif ypač, įsivaizduoju, turint vaikučių, šeimą... Man gal lengviau, gyvenu šiaip viena, na nuomojuos doh.gif pati daug negaminu, bulvės, daržovės ir pan. iš gimtųjų namų, o ir atsivežu kokių mamos gamintų dalykėlių, tai kuriam laikui užtenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 08 09, 22:27)
kur dingo taupančios? unsure.gif
noriu ir aš prisijungti 4u.gif

Esam esam 4u.gif
Sunku tai tikrai, mano užduotis artimiausiom dviem savaitėm pataupyti stipriai , kad atsidėtų pinigėlių Palangai ax.gif
Atsakyti
Jo as ir taupau nes noriu su vaiku palekti i pajuri savatigaliui. Tai kol vaikss kaime as namie atsargas naikinu. tai makaronu puse maiselio like nezinia kiek laiko, tai kokiu ryziu ir puse pakelio nuo pavasario tai dar kokiu kruopu tai sio tai to. Ziu ir savaite praejo ir maistui gal 10 Lt sau tik isleidau. Bet kita - tai zurnalas tai kremas nes baigesi tai dar kas... Oh tos mano silpnybes.... O dabar dar zolines bus reikes vaziuoti pas tevukus i baznycia eiti reikia kazko naujo. Tai bandysiu siutis gal spesiu.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 30, 12:28)
Mes laidinio telefono atsisakyti negalim, nes tai vienintelis būdas turėti internetą pagal poreikius už normalią kainą. Gyvenam nuosavam name, senam rajone, kuriame nėra kito būdo turėti internetą...

O kaip mobilusis internetas? rolleyes.gif
Mes, kai kraustėmės į namą užmiestyje, irgi manė, kad vienintelė galimybė- Teo, bet... Pasirodė, kad norint pajunti telefoną, reikia keletą metrų kabelio nutiesti iki mūsų namo, tai pirmą kartą pasakė, kad neįmanoma blink.gif Kai vėl kriaupiausi, pasirodė įmanoma, tačiau paskaičiavo ir pateikė tokias sąlygas, kad nė pati nebenorėjau doh.gif Ypač vertinant tai, kad sutartis būtų ilgalaikė, ryšio pagreitėjimo nenusimato, o laidinis telefonas kaip ir nereikalingas... tai pasiėmėm bitę- ryšys ne super (tokį pat turėtume ir iš teo), tačiau bitė bent jau stengiasi ir gerina thumbup.gif O kaina, tokia pat tongue.gif Bendroje sumoje net pigiau, nes buvo akcija ir pirmi trys mėnesiai nemokami thumbup.gif

QUOTE(Irma77 @ 2008 08 11, 09:19)
Jo as ir taupau nes noriu su vaiku palekti i pajuri savatigaliui...

Ir mes taupom atostogoms ax.gif Tik aš, iš praktikos jau žinau, kad šiaip vieną dvi savaites sumažinti išlaidas nelabai realu, nes ir taip jas planuojam, tai kai užsakiau nakvynę, iškart ir atidėjau atostogoms reikiamą sumą
Atsakyti