Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

QUOTE(jurguliux @ 2008 08 18, 08:54)
o ka daryt kai parduotyve skersai kelio g.gif  lotuliukas.gif

Nei į ją cool.gif
Mes keletą metų gyvenome name, kurio kieme buvo parduotuvė ir turgelis doh.gif Na, beveik kieme, nes tarp kiemo ir parduotuvės dar autoaikštelė buvo hihihi.gif Po kurio laiko į tą parduotuvę užeidavau tik išskirtiniais atvejais bigsmile.gif

QUOTE(jurguliux @ 2008 08 18, 12:37)
nusipirkau tik maisto thumbup.gif  ir tai ji pirkau pagal sarasiuka, kuri buvau pries isvaziuojant susidariusi....turejau save priversti pirkti tik tai kas buvo sarasiuke.... drinks_cheers.gif

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Irma77 @ 2008 08 18, 14:54)
...Nors imk ir dek i skelbimu lenta - pardavineti.

SM daug kas taip daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi tai leksiu i maxima siandiena. ir kuo greiciau, kol dar prekiu yra. Dekui pkad pasaket.

O rubelius pradesiu kelti itariu kai drasos sukaupsiu. Nesuprantu as ten truputuka kazko. Nieko dabar laiko truputi daugiau turesiu , galesiu nagrinetis ir deti skelbimus.
Atsakyti
Man studijom tik keleto kanceliarinių dalykėlių reikia, bet ir aš laukiau nuolaidų savaitės, todėl šiandien pasiseks sutaupyti apsiperkant "Maximoje" ax.gif
Atsakyti
noriu pasidalint receptuku, kaip iš pusės vištienos krūtinėlės pagaminti skanius ir sočius pietus 3 žmonėms smile.gif

tai va: pakepini uždengtoj keptuvėj juostelėm supjaustytą pusę vištienos krūtinėlės (stenkitės pilti kuo mažiau aliejaus, nedegančiai keptuvei visai jo nereikia), tada sudedi kubeliais pjaustytą 1 svogūną, bei sutarkuotą stambią morką, jei reikia įpili 10-15g aliejaus. vėl pakepini uždengusi. Tada sudedi juostelėm supjaustytą didelę papriką (arba mažesnes dvi) ir riekelėm supjaustytus 2 marinuotus nemažus agurkus. viską kiek pakepini, tada įpili po porą šaukštų (po 50g) grietinės ir tomato, viską baigi troškinti, kol paprika suminkštėja.
100g troškinio - 100kcal smile.gif
valgyti su ryžiais arba bulvėm ir morkų-česnakų salotom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 08 19, 15:36)
noriu pasidalint receptuku, kaip iš pusės vištienos krūtinėlės pagaminti skanius ir sočius pietus 3 žmonėms smile.gif

tai va: pakepini uždengtoj keptuvėj juostelėm supjaustytą pusę vištienos krūtinėlės (stenkitės pilti kuo mažiau aliejaus, nedegančiai keptuvei visai jo nereikia), tada sudedi kubeliais pjaustytą 1 svogūną, bei sutarkuotą stambią morką, jei reikia įpili 10-15g aliejaus. vėl pakepini uždengusi. Tada sudedi juostelėm supjaustytą didelę papriką (arba mažesnes dvi) ir riekelėm supjaustytus 2 marinuotus nemažus agurkus. viską kiek pakepini, tada įpili po porą šaukštų (po 50g) grietinės ir tomato, viską baigi troškinti, kol paprika suminkštėja.

Kaip cia skanu, reikes koki vakara darytis tai ir pati pavalgysiu vakarienei ir dar i darba pietums bus.
Atsakyti
tikrai skanu mirksiukas.gif
o antrą krūtinėlės dalį supjaustau į kokius 4 gabalus, juos išmušu su prieskoniais ir apkepu pavoliojusi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. taip turiu iš vienos krūtinėlės pagaminu dvejus pietus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 08 19, 16:21)
tikrai skanu mirksiukas.gif
o antrą krūtinėlės dalį supjaustau į kokius 4 gabalus, juos išmušu su prieskoniais ir apkepu pavoliojusi kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. taip turiu iš vienos krūtinėlės pagaminu dvejus pietus rolleyes.gif

Na taip, sugeba zmones, as dedu tik pomidoru daug ir kubeliais pjaustyta vis a krutinele ir tada kepinu be aliejaus ir cia buna 2 zmogiukam pavalgyti. Bet salia jau tik agurkas ir duonos. Be ryziu ri bulviu, gal todel ir reikia daugiau mesytes.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 08 19, 16:37)
Na taip, sugeba zmones, as dedu tik pomidoru daug ir kubeliais pjaustyta vis a krutinele ir  tada kepinu be aliejaus ir cia buna 2 zmogiukam pavalgyti. Bet salia jau tik agurkas ir duonos. Be ryziu ri bulviu, gal todel ir reikia daugiau mesytes.

na, MB irgi norėtųsi daugiau mėsos (jam tenka apie 100g krūtinėlės, man su vaikiu - kitas 100g) ax.gif bet ką darysi - gi biški pataupau smile.gif kartais galima suvalgyt ir mažiau mėsos, daugiau daržovių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 08 19, 15:36)

geras receptas. Reikės išbandyti thumbup.gif

Aš vakar taupiai su pietumis prasisukau. Buvo gabaliukas faršo likę kokiems 3 didesniems kotletams, o reikėjo MB pavalgyti ir man. Kažkaip tie 3 kotletai juokingai pasirodė tai pakepiau faršą ir su virtais makaronais viską apkepiau. Garnyrui pomidorų su paprika (iš kaimo) ir sotūs abu ir laimingi. Beje, visko nesuvalgėm iš karto, liko ir vakarienei. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos prie jūsų smile.gif
Išbandžiau SiLRa receptuką thumbup.gif Labai skaniai pavalgėm, dar dėl kiekio dėjau moliūgo essen.gif Pas mus daržovės visos savos, tai dar pigiau išeina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 08 22, 10:17)
Sveikos, jungiuos prie jūsų  smile.gif
Išbandžiau SiLRa receptuką  thumbup.gif  Labai skaniai pavalgėm, dar dėl kiekio dėjau moliūgo  essen.gif Pas mus daržovės visos savos, tai dar pigiau išeina  bigsmile.gif

Aš šiandien šitą gaminsiu ax.gif Pas mus viskas sava: ir daržovės ir vištos krūtinėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 22, 11:27)
Aš šiandien šitą gaminsiu  ax.gif  Pas mus viskas sava: ir daržovės ir vištos krūtinėlė  thumbup.gif

Puikus patiekalas thumbup.gif Labai skanu ir sotu 4u.gif
Atsakyti