Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

Aš skuduryne tai neperku, kažkaip neturiu mados turėti 1001 rūbą. Turiu tiek, kad nereikia nuogai vaikščiot ir man gerai. Žinoma, nepagalvokit, kad su taip pačiais rūbais visur vaikštau, bet spintoje tokių dalykų nesandėliuoju...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 15, 20:54)
Iš "Amway". Tik dėl produktų sutartį pasirašėm, nes tikrai verta pirkti.

turejau indu plovikli,tai kazkoks vandenelis, dabar turiu l.o.c bet kad sios priemones nera pigios g.gif
Atsakyti
Na nežinau man tai tos priemonės geros. Žinoma, kol išmokau naudotis tai irgi sakiau kad pinigai į balą išmesti. Su LOC šiandien virtuvėj taip prasisukau, kad viskas blizga. Sutinku, tai nėra pigu, tačiau palyginus su kitų firmų produkcija jos užtenka ilgam, naudojasi ekonomiškiau.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 15, 21:29)
Na nežinau man tai tos priemonės geros. Žinoma, kol išmokau naudotis tai irgi sakiau kad pinigai į balą išmesti. Su LOC šiandien virtuvėj taip prasisukau, kad viskas blizga. Sutinku, tai nėra pigu, tačiau palyginus su kitų firmų produkcija jos užtenka ilgam, naudojasi ekonomiškiau.

man indu ploviklis susinaudojo labai greitai o LOC naudoju retokai, o tai tu ji viskam naudoji?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 07 15, 22:09)
Aš skuduryne tai neperku, kažkaip neturiu mados turėti 1001 rūbą. Turiu tiek, kad nereikia nuogai vaikščiot ir man gerai. Žinoma, nepagalvokit, kad su taip pačiais rūbais visur vaikštau, bet spintoje tokių dalykų nesandėliuoju...

Net pavydziu, o man nuolat reik kitu doh.gif
Atsakyti
As rubus bijau intike sau pirkti. O jei netiks??? Ar nepatiks kaip man atrodo??? O vaikui tar parsisiunciu, tiesa retkarciais.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 15, 23:05)
man indu ploviklis susinaudojo labai greitai o LOC naudoju retokai, o tai tu ji viskam naudoji?

LOC viskam naudoju: nu grindų plovimo kai reikia purvą šuns prineštą išplauti iki paties šunio plovimo. Turiu pasidarius į purkštuvą skiesto su vandeniu, o kai reikia šunį maudyt tai gryną naudoju. Batai ypač zomšiniai labai gerai su juo išsiplauna. Vakar su skiestu virtuvės spinteles valiau. Net skalbiant pilu aš jo, kai surenku MB darbinius rūbus.

Irma77, na man ta pati mintis irgi stabdo pirkti rūbus internete, kad netiks nepatiks ir paskui tik nervus gadinsiu kol parsisiųsiu tinkamą.
Atsakyti
Et matyt vel teks bandyti pirkti intike rubelius, nes kazkaip pasiziurejau konkreciai pigiau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 16, 11:59)
Et matyt vel teks bandyti pirkti intike rubelius, nes kazkaip pasiziurejau konkreciai pigiau gaunasi.

Na žinoma biggrin.gif
kai nepatinka, netinka, ar dar kokių prežasčių yra, nebepriderini prie turimo garderobo tarkim, tai parduodu išparduotuvėj SM valstybėj. Arba bendradarbėm pasiūlau, aišku brangesnis rūbas kartais paguli ilgiau, bet galų gale vistiek iškeliauja pas kita šeimininkę.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 16, 12:38)
Na žinoma  biggrin.gif
kai nepatinka, netinka, ar dar kokių prežasčių yra, nebepriderini prie turimo garderobo tarkim, tai parduodu išparduotuvėj SM valstybėj. Arba bendradarbėm pasiūlau, aišku brangesnis rūbas kartais paguli ilgiau, bet galų gale vistiek iškeliauja pas kita šeimininkę.

Reiks pradeti suktis, kitaip nieko nebus. Beto esu truputi bandziusi tai teks daznaiu itariu pasipirkti intike. O siaip tai kai pasiziuriu man ten prekiu oi kokiu yra graziu ir nebrangiu.
Atsakyti
sveikos,
as niekada nebandziau pirkti internete,nezinau net puslapiu is kuriu pirkti galima ir kaip ten siustis. visiska tundra esu tuo klausimu, bet labai sudominot.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 07 16, 17:02)
sveikos,
as niekada nebandziau pirkti internete,nezinau net puslapiu is kuriu pirkti galima ir kaip ten siustis. visiska tundra esu tuo klausimu, bet labai sudominot.

Yra internetinės parduotuvės skelbimų lentoje. mirksiukas.gif
Papildyta:
Iš kai kurių parduotuvių siunčia tiesiai į Lt, tad galima užsakinėti pačiom 4u.gif
Atsakyti