Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

o man su seimyna reiks su 300 lt isiverst iki pakol gausim kita alga doh.gif tai nezinau kaip cia bus blush2.gif g.gif bet gal ...
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2008 09 14, 20:31)
o man su seimyna reiks su 300 lt isiverst iki pakol gausim kita alga  doh.gif  tai nezinau kaip cia bus  blush2.gif  g.gif  bet gal ...

sekmes jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2008 09 14, 16:58)
turiu dar po pakelį ryžių, grikių, makaronų, šaldiklyje vieną kitą kąsnį užtiksiu, koncervuotų gėrybių šiokių tokių rasiu, nes kai tokia bepinigė, tai net didžiojo apsipirkimo daryt negaliu - bandysiu ištempti su tuo, ką randu namuose. šiandien bulvių blynų prikepiau su varškyte, kopūstų sriubos priviriau ir tikiuosi, kad vakarienės daryt nebeprireiks unsure.gif

nu va saunuole thumbup.gif dazniau uzsuk cia mirksiukas.gif http://www.supermama...?...5252&st=468

daryk is ryziu, grikius kokius apkepus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos taupukes 4u.gif

na pinigai išleisti namams, manau tikrai nenuėjo veltui, juk taip gerinat savo kasdieni gyvenima, darot taip, kad patogiau butu gyvent.....
o pasimaitinti, tikrai galima ka pigiau sugalvoti....

va ir laiko taupymo ir siaip taupymo sumetimais as kepu:
bulviu apkepas
bulves, morkas supjausciau kubeliais...atskirai pakepinau morkas, svogunus...sumaisiau kubeliais pjaustyta desryte, svogunus, morkas....
i skarda dejau sluoksni bulviu, sluoksni mesytes misinio ir vel ant virsaus bulvyciu....baigiant kepti uzpyliau kiausinio, majonezo, kecupo ir siurio misiniu...dar pakepiau
user posted image
mesyte galima iavairia deti: desreles, desra, ar kumpio..... labai sotus ir skanus patiekalas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 15 rugsėjo 2008 - 10:44
as toki apkepa ir su farsu kepu, tikrai labai greitas patiekalas thumbup.gif

gal pasinaudosit akcijomis http://www.maxima.lt...inos-nr38/2143/

http://www.iki.lt/in...img=0&ipid=2653

juolab kad Mazimoje arbatai ir kavai 20 proc nuolaida, o jos tikrai negenda tai galima nusipirkt daugiau thumbup.gif

Atsakyti
Oi ir nebesakykit per tuos visus parduotuviu ispardavimus - ar nuolaidas (kaip be pavadinsi) visos lentynos namie lusta nuo atsargu. praita savaite pirkau saldumynu maximoje (namie yra bariukas uzrakinamas-kad anksciau laiko neisgaruotu) miltu ir makaronu nebezinau net kiek (pusei metu tai uzteks tikrai), o dabar dar pripirkau kojiniu ir petkelniu sau ir vaikui is norfos ir nuolaidos 20 proc. tai kaip cia nepirkti???? Gi einant i darba susinesios visos. Tia geriau dabar su nuolada papirkti nei po to brangiau pirkti o reikes tai faktas gi.
Atsakyti
na su tom nuolaidom.....
pas mus vieno X maxima, tai penktadieni buvo tik 2 rusiu miltu: maximos (auskciausios rusies) ir kitokiu (1 rusies) doh.gif
vakar buvau XX maximoj, tai ten isvis tik mazi keli pakuciai like doh.gif doh.gif

kadangi nemazai kepu, MB sake parupins man miltu is savo grudu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 09 15, 13:25)
Oi ir nebesakykit per tuos visus parduotuviu ispardavimus - ar nuolaidas  (kaip be pavadinsi) visos lentynos namie lusta nuo atsargu. praita savaite pirkau saldumynu maximoje (namie yra bariukas uzrakinamas-kad anksciau laiko neisgaruotu) miltu ir makaronu nebezinau net kiek (pusei metu tai uzteks tikrai), o dabar dar pripirkau kojiniu ir petkelniu sau ir vaikui is norfos ir nuolaidos 20 proc. tai kaip cia nepirkti???? Gi einant i darba susinesios visos. Tia geriau dabar su nuolada papirkti nei po to brangiau pirkti o reikes tai faktas gi.

tai gerai kad perkama tai kas tikrai reikalinga, o ne kokios smulkmenos thumbup.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu apsipirkinėju IKI. Patinka man tas pilnas krepšelis blush2.gif .Ir šiaip pėškom galiu nueit-arčiausia parduotuvė man.

Tai šią savaitę su "MaXimos" kortele kam nuolaida? unsure.gif Turim tai naudojamės progom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 15, 19:44)
Pastaruoju metu apsipirkinėju IKI. Patinka man tas pilnas krepšelis blush2.gif .Ir šiaip pėškom galiu nueit-arčiausia parduotuvė man.

Tai šią savaitę su "MaXimos" kortele kam nuolaida? unsure.gif Turim tai naudojamės progom bigsmile.gif

maximoj nuolaidos arbatai ir kavai.
tai visa pilna krepseli ir turi pirkti?
Atsakyti
O kaip ten su tais maximos lipdukais kad juos duoda? Uz kiek reikia pirkti ir kada, ar svarbu ka perki (akcijius perkant ar galioja)????
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 16, 09:41)
maximoj nuolaidos arbatai ir kavai.
tai visa pilna krepseli ir turi pirkti?

ne, produktus, kurie tau reikalingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 09 16, 10:10)
O kaip ten su tais maximos lipdukais kad juos duoda? Uz kiek reikia pirkti ir kada, ar svarbu ka perki (akcijius perkant ar galioja)????

jau baiges akcija, reikedavo pirkt uz 50 lt ir gauni 1 lipduka doh.gif dabar maximoj naujove kad taip nusipoirkus preke taip pat grizta pinigeliai i aciu kortele

QUOTE(arana81 @ 2008 09 16, 12:28)
ne, produktus, kurie tau reikalingi smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti