Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

QUOTE(juraciux @ 2008 08 28, 13:18)
as tai darau tokia darzoviene-zirniene. Labai soti ir nebrangi be to visiems gerai zinoma  biggrin.gif

Reikes keliu bulviu, morkos (ar poros mazesniu) ir poros sauju skaldytu (o ne zaliu) zirniu (cia 3-4 zmonem), svoguno ir cesnako skilteles. Bulves, morkas ir svogunus supjaustau suberiu zirnius (nuplautus gerai) uzpilu vandeniu, kad apsemtu viska, pridedu prieskoniu. Baigiant virt ispaudziu cesnako.
Galima idet mesos kukuliu, ar siaip koki mesgali imest del stiprumo, arba lasinuko gabaliuka del kvapo.
As vasaros metu dar pridedu cukinijos, krapu, petrazoliu, pomidoru is darzo (bet ir be ju labai skanu).
Galima paskaninti grietine smile.gif  bet cia kaip kas megsta  biggrin.gif

Bent musu seimyna sita patiekala labai megsta (ypac vaikas)  4u.gif

Tik nuo zirniu pilva pucia  blush-anim-cl.gif

Mano vyrui patiktu, bet va dukryte tai nevalgytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 08 28, 13:18)
as tai darau tokia darzoviene-zirniene. Labai soti ir nebrangi be to visiems gerai zinoma  biggrin.gif

Reikes keliu bulviu, morkos (ar poros mazesniu) ir poros sauju skaldytu (o ne zaliu) zirniu (cia 3-4 zmonem), svoguno ir cesnako skilteles. Bulves, morkas ir svogunus supjaustau suberiu zirnius (nuplautus gerai) uzpilu vandeniu, kad apsemtu viska, pridedu prieskoniu. Baigiant virt ispaudziu cesnako.
Galima idet mesos kukuliu, ar siaip koki mesgali imest del stiprumo, arba lasinuko gabaliuka del kvapo.
As vasaros metu dar pridedu cukinijos, krapu, petrazoliu, pomidoru is darzo (bet ir be ju labai skanu).
Galima paskaninti grietine smile.gif  bet cia kaip kas megsta  biggrin.gif

Bent musu seimyna sita patiekala labai megsta (ypac vaikas)  4u.gif

Tik nuo zirniu pilva pucia  blush-anim-cl.gif

MB gal irgi patiktų, bet man nepatiktų. O kas nepatinka man to negaminu schmoll.gif
Atsakyti
labukas bu vel as pas jus blush2.gif ir ve kazkaip pamirsau taupyti doh.gif to ak vyra duoda ant maisto nebeuztenka ka daryt blink.gif verysad.gif pati dar kokia simtine ar 50lt turiu datdeti nu siaubas kazkoks kas cai man pasidare blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2008 09 14, 11:55)
labukas bu vel as pas jus  blush2.gif  ir ve kazkaip pamirsau taupyti  doh.gif  to ak vyra duoda ant maisto nebeuztenka ka daryt  blink.gif  verysad.gif  pati dar kokia simtine ar 50lt turiu datdeti nu siaubas kazkoks kas cai man pasidare  blush2.gif  blush2.gif

prosto viskas žiauriai pabrango wacko.gif
Atsakyti
oi, mergikės blink.gif man dėl tam tikrų priežasčių neišmokėjo avanso blink.gif alga tik po 20d blink.gif turiu 120lt blink.gif tikiuosi, ištempsiu blink.gif nes labai nenoriu lįsti į kortelę su šiokiomis tokiomis santaupomis verysad.gif (čia ir transporto išlaidoms, ir maistui, ir MB rūkalams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 09 14, 14:04)
oi, mergikės blink.gif man dėl tam tikrų priežasčių neišmokėjo avanso blink.gif alga tik po 20d blink.gif turiu 120lt blink.gif tikiuosi, ištempsiu blink.gif nes labai nenoriu lįsti į kortelę su šiokiomis tokiomis santaupomis verysad.gif (čia ir transporto išlaidoms, ir maistui, ir MB rūkalams blink.gif

ojej sunku bus verysad.gif o namie kruopu, miltu ir kitu likuciu turi kokiu?
Atsakyti
nu va ne vienai man sunku su pinigais verysad.gif doh.gif ir as min turiu o dar iki kitos algos kol gaus tai oij doh.gif nezinau kaip cia reiks suktis mazisu tai kiekviena diena mesos nori ir diciuj reik mesoso pradejo eit i mokykla doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi, nesupyksit, kad įlindau į jūsų temą ir nusirašiau receptuką. Tokie šaunūs.

Aš, irgi stengiuosi taupyti, ir nors, atrodo, taupau, bet tie, pinigėliai vistiek kaip garuoja taip garuoja rolleyes.gif Žaviuosi kai kurių jūsų mokėjimu, viską taip tvirtai rankose laikyti thumbup.gif
Atsakyti
Man visada rugsejis buna labai sudetingas. verysad.gif . Atlyginimas tik spalio 4, o pinigeliu belike tik 250. Cia degalams ir maistui privalo uztekti:hm . Kaip pragyventi didelis galvosukis. Bet niekur nedingsiu, kaip nors privalesiu istemti doh.gif . tad, mielosios, jeigu zinote kokiu stebuklingu taupymo budu, tai pasidalinkite rolleyes.gif .
Atsakyti
o man kaip niekada pavyko visa vasarą pragyventi thumbup.gif neįlindau į skolas thumbup.gif bet santaupų 0 ax.gif užtat pasiremontavom butą, statom naują spintą per visą sieną sekciją naują darom nors dar galo nesimato bet finansuose tvarka bigsmile.gif o tai svarbiausia, jau rezgu planą chuliganą kam po remontų taupysiu (ar naujam kompiuteriui ar vonios remontui nes ten liko nepaliesta) kuo daugiau sutaupai tuo daugiau ir norisi ir gali sau leisti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 14 rugsėjo 2008 - 15:24
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 14, 14:21)
ojej sunku bus verysad.gif o namie kruopu, miltu ir kitu likuciu turi kokiu?

turiu dar po pakelį ryžių, grikių, makaronų, šaldiklyje vieną kitą kąsnį užtiksiu, koncervuotų gėrybių šiokių tokių rasiu, nes kai tokia bepinigė, tai net didžiojo apsipirkimo daryt negaliu - bandysiu ištempti su tuo, ką randu namuose. šiandien bulvių blynų prikepiau su varškyte, kopūstų sriubos priviriau ir tikiuosi, kad vakarienės daryt nebeprireiks unsure.gif
Atsakyti
Ojetau, merginos, kaip jūs sukatės su tokiais pinigėliais? blink.gif doh.gif Juk dar tieeek daug iki pabaigos mėn. liko g.gif .

Atėjau pasisakyt kad ir aš jeigu galima prie jūsų jungsiuos ax.gif . Taupom, taupom ir mes rolleyes.gif . Sunku tik truputį...

Tiesa, pas mane irgi pinigų ne marios liko blush2.gif doh.gif . Tik (na man jau TIK) 400LT doh.gif . Dar pas MB yr kokie 300LT . Nu, bet aš už spintą vonioj per visą sieną sumokėjau savo visą algą (į rankas) blush2.gif blush2.gif doh.gif .Suksimės suksimės.
Atsakyti