jei kas nors ką nors įdomaus sugalvos taip pat nepamirškit pasidalinti
Labai smagu, kad gaminusioms pagal mano receptuką valgis patiko
jei kas nors ką nors įdomaus sugalvos taip pat nepamirškit pasidalinti
jei kas nors ką nors įdomaus sugalvos taip pat nepamirškit pasidalinti
turiu ir as vina receptuka, kuri 2se galima valgyti 2-3 dienas, kaina apie 20 lt iseina,
reikia-
1.apie 800g, farso ( as namini imu) apie 8lt
2.apie 3kg bulviu, apie 4lt
3.pora morku
2.2-3 kiausiukus(i farsa)
4.prieskoniu ( as pilu viska is eiles)
padaryti kukuliu mesa,kiausiai, truputuka tarkuotu morku, prieskoniai,bulkos biski, apkepti tai gerai.
pakepti tarkuotas morkas, su prieskoniais ,dar as ketciupo dedu
supjaustau bulves( pjaustau su tokiu dalikeliu kur fri bulves daro,kad jos pervirtu,
kai jos isverda, nupili biskiuka vandens, iberiu priewkoniu, sudedu i puoda kukulius,morkas, sumaisau, dadedu prieskoniu jei truxta ir gaunasi, toks troskinis-sriuba, skonis nerealus,
is situ produktu kur isvardinau iseina milzinizkas puodas, man ir MB labai patinka, speju nemazai kas kazka tokio panasaus daro, galima jau padaryta grietine gardinti, pora kartu kar apkeptu kopustu dejau su prieskoniais
reikia-
1.apie 800g, farso ( as namini imu) apie 8lt
2.apie 3kg bulviu, apie 4lt
3.pora morku
2.2-3 kiausiukus(i farsa)
4.prieskoniu ( as pilu viska is eiles)
padaryti kukuliu mesa,kiausiai, truputuka tarkuotu morku, prieskoniai,bulkos biski, apkepti tai gerai.
pakepti tarkuotas morkas, su prieskoniais ,dar as ketciupo dedu
supjaustau bulves( pjaustau su tokiu dalikeliu kur fri bulves daro,kad jos pervirtu,
kai jos isverda, nupili biskiuka vandens, iberiu priewkoniu, sudedu i puoda kukulius,morkas, sumaisau, dadedu prieskoniu jei truxta ir gaunasi, toks troskinis-sriuba, skonis nerealus,
is situ produktu kur isvardinau iseina milzinizkas puodas, man ir MB labai patinka, speju nemazai kas kazka tokio panasaus daro, galima jau padaryta grietine gardinti, pora kartu kar apkeptu kopustu dejau su prieskoniais
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 23, 14:55)
turiu ir as vina receptuka, kuri 2se galima valgyti 2-3 dienas, kaina apie 20 lt iseina,
oho ir kokio kiekio gamini
as darau toki patiekala: supjaustau griezineliais bulves, idedu prieskoniu, dali ju dedu i skarda, tada dedu su prieskoniais farsa ir vel sluoksni bulviu, aptepu majonezu ir apibarstau suriu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 24, 18:24)
oho ir kokio kiekio gamini
as darau toki patiekala: supjaustau griezineliais bulves, idedu prieskoniu, dali ju dedu i skarda, tada dedu su prieskoniais farsa ir vel sluoksni bulviu, aptepu majonezu ir apibarstau suriu
bandziau ir be majonezu su suriu, tada valgom su ketcupu, mums labai skanu
as darau toki patiekala: supjaustau griezineliais bulves, idedu prieskoniu, dali ju dedu i skarda, tada dedu su prieskoniais farsa ir vel sluoksni bulviu, aptepu majonezu ir apibarstau suriu
iseina didziulis puodas, 2 zmonems 3 dienom pavalgyt, o savikaina vos 20 lt
Cherry, Lalaila, dėkui už idėjas
- reikia pabandyt
Kukuliukus ir aš darau, man labai patinka kai faršą sumaišai su ryžiais (gaunasi kaip balandėlių įdaras). tada dar mažiau mėsytės reikia, o skanu labai
ikia tik tokį tirštą padažą iš miltų, vandens ir tomato suplakti
o "raganos kepsnį" darau tokį kaip Lalailos, tik bulves ne pjaustau, o per stambią tarką sutarkuoju - gaunasi kaip plokštainis, labai skanu
o "raganos kepsnį" darau tokį kaip Lalailos, tik bulves ne pjaustau, o per stambią tarką sutarkuoju - gaunasi kaip plokštainis, labai skanu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 24, 18:24)
oho ir kokio kiekio gamini
as darau toki patiekala: supjaustau griezineliais bulves, idedu prieskoniu, dali ju dedu i skarda, tada dedu su prieskoniais farsa ir vel sluoksni bulviu, aptepu majonezu ir apibarstau suriu
bandziau ir be majonezu su suriu, tada valgom su ketcupu, mums labai skanu
as darau toki patiekala: supjaustau griezineliais bulves, idedu prieskoniu, dali ju dedu i skarda, tada dedu su prieskoniais farsa ir vel sluoksni bulviu, aptepu majonezu ir apibarstau suriu
Kiek laiko reikia kepti orkaitėje?
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 25, 11:38)
jei kepu nedidelej skardelej tai apie 40 min, jei didesnej tai ilgiau, vis is krasto paragauju
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 25, 13:39)
jei kepu nedidelej skardelej tai apie 40 min, jei didesnej tai ilgiau, vis is krasto paragauju 
Aišku. Ačiū už receptą. Reikės išbandyti
QUOTE(Gita_jj @ 2008 08 27, 17:01)
čia į ką tokia reakcija: į temą, į receptą ar į kt? Nelabai supratau
QUOTE(Gita_jj @ 2008 08 27, 17:01)
tokia (ar panasi) reakcija ne vienoje temoje
as tai darau tokia darzoviene-zirniene. Labai soti ir nebrangi be to visiems gerai zinoma
Reikes keliu bulviu, morkos (ar poros mazesniu) ir poros sauju skaldytu (o ne zaliu) zirniu (cia 3-4 zmonem), svoguno ir cesnako skilteles. Bulves, morkas ir svogunus supjaustau suberiu zirnius (nuplautus gerai) uzpilu vandeniu, kad apsemtu viska, pridedu prieskoniu. Baigiant virt ispaudziu cesnako.
Galima idet mesos kukuliu, ar siaip koki mesgali imest del stiprumo, arba lasinuko gabaliuka del kvapo.
As vasaros metu dar pridedu cukinijos, krapu, petrazoliu, pomidoru is darzo (bet ir be ju labai skanu).
Galima paskaninti grietine
bet cia kaip kas megsta
Bent musu seimyna sita patiekala labai megsta (ypac vaikas)
Tik nuo zirniu pilva pucia
Reikes keliu bulviu, morkos (ar poros mazesniu) ir poros sauju skaldytu (o ne zaliu) zirniu (cia 3-4 zmonem), svoguno ir cesnako skilteles. Bulves, morkas ir svogunus supjaustau suberiu zirnius (nuplautus gerai) uzpilu vandeniu, kad apsemtu viska, pridedu prieskoniu. Baigiant virt ispaudziu cesnako.
Galima idet mesos kukuliu, ar siaip koki mesgali imest del stiprumo, arba lasinuko gabaliuka del kvapo.
As vasaros metu dar pridedu cukinijos, krapu, petrazoliu, pomidoru is darzo (bet ir be ju labai skanu).
Galima paskaninti grietine
Bent musu seimyna sita patiekala labai megsta (ypac vaikas)
Tik nuo zirniu pilva pucia









