Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

kiek žinau gerda pasako iki 5 metų, bet tikrai nesako kas bus po 10 ar daugiau metų. manyčiau kad kažką netaip supratai g.gif
Atsakyti
Nepazystu Gerdos,bet kas prognozuoja daugiau nei +- 3 metam,elgiasi,sakyciau,keistokai.Zinoma,jei kalbame apie prognozes Taro pagalba.Jei ji aiskiarege-tada kita kalba.
Atsakyti
aš nežinau ar ji aiškeriagė, bet ne tik iš kortų bet ir iš nuotraukų labai daug pasako apie žmones, taip pat nuiminėja prakeikimus ir užkalbėjimus
Atsakyti
man reikia kad pasakytu artimiausiu metu kas bus iki 1 metu ,manau palei kortas turetu tai pasakyt be problemu ....anksciau eidavau pas viena tokia ,tai ji net burimui dienas budavo nustacius tam tikras ,nes ne visom dienom tipo kortos rodo....dar reiketu palei nuotrauka ,kad paziuretu .. na vzn ziuriu cia pas visas skirtingos nuomones ..tai gal ir pas mane kitokia bus ..
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 10 14, 10:15)
aš nežinau ar ji aiškeriagė, bet ne tik iš kortų bet ir iš nuotraukų labai daug pasako apie žmones, taip pat nuiminėja prakeikimus ir užkalbėjimus

Gerai ivaldzius fiziognomika,is nuotraukos gali pasakyti apie zmogu be galo daug,taigi su aiskiaregyste tai neturi nieko bendro.Prakeikimu(butent prakeikimu,o ne nuziurejimu) nuimti negali praktiskai niekas,kas sako kitaip-arba meluoja arba nesupranta.O nuomones,manyciau skirtingos ne del to,kad gera ar bloga "bureja",o todel,kad informacijos nuskaitymas yra pakankamai sudetingas reiskinys ir labai nuo daug ko priklauso.Tiesiog kai informacija "neina",labai retai kuri pasako,kad siuo metu nieko negali pasakyti ir pasiulytu jums ateiti kita karta.O nepasako,manau del to,kad sitas reiskinys Lietuvoje labai mistifikuotas ir kolkas sansu maza,kad moterys artimiausiu metu nores suprasti,kas tai per reiskinys.O dauguma bureju ir pacios daug ko nezino,juk yra savamoksles arba peremusios is tetu,mamu,mociuciu....Kortos dazniausiai rodo informacija labai tiksliai,bet daznai "uzkoduotai",todel daznos netikslios interpretacijos arba "sifruotes".Formuluokit klausimus teisingai,tai ir atsakymai bus tikslesni.Ir jokie ne 15 metu doh.gif Tiksliausia informacija iki 1 metu.Taro galimybes tikrai dideles.
Atsakyti
Tikrai nedarau Gerdai antireklamos. Tiesiog pirma karta susiduriau su bureja, kai paklausus bet koki klausima, kuriam reikia analizes, ir kuris apie DABARTI, o ne apie tolima ateiti, atsakymas viemas - elkis taip, kaip sako instuicija. Tokios dar nebuvau sutikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2008 10 14, 12:38)
Tikrai nedarau Gerdai antireklamos. Tiesiog pirma karta susiduriau su bureja, kai paklausus bet koki klausima, kuriam reikia analizes, ir kuris apie DABARTI, o ne apie tolima ateiti, atsakymas viemas - elkis taip, kaip sako instuicija. Tokios dar nebuvau sutikus  g.gif

As net isivaizduoju,kaip krito kortos,kai jinai tai sake biggrin.gif Labai didele tikimybe,kad kortos tikrai ta sake ir Gerda cia ne prie ko....Dazna bureja,matydama,kad kortos siulo klausianciajam spresti paciam-klausant savo vidinio balso,pradeda kalbeti "pievas" (apie ka jus cia daznai rasot),nes konsultacija kainuoja apie 50 lt-tai turi gi kazka priprognozuot biggrin.gif Klausiantysis nepriima tokio atsakymo-elkis pagal intuicija....O tau,cangoroo,matyt isvis negalima klausyti niekieno patarimu,nes pas pacia puiki intuicija-ka kortos ir parode 4u.gif
Atsakyti
kiek teko naudotis "siomis paslaugomis" man ir mano kolegem, burejos skirtingos, bet prognozuojamas laikotarpis daznas variantas butent 5 metai.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 10 14, 14:07)
kiek teko naudotis "siomis paslaugomis" man ir mano kolegem, burejos skirtingos, bet prognozuojamas laikotarpis daznas variantas butent 5 metai.

...ir su uzkulisiais esu artimai susipazinus biggrin.gif Istiesu tai man jokio skirtumo kas kaip buria ir buriasi.Siaip tai vis pasizadu nelysti i diskusijas,bet kartas nuo karto neislaikau biggrin.gif (nezinau,kodel jos taip daro,bet manau,jog puikiai zino,kad 5 metams burti daugiau nei neefektyvu.Zinoma yra zmoniu,kurie labai tiesiai,tikslingai ir be "posukiu" keliauja savo gyvenimo keliu,-tokiu atveju prognozes gaunasi tikslios....bet prie siuolaikiniu tempu ar daug tokiu zmoniu yra-gyvenimas kaip ant vulkano...)
Atsakyti
O tau,cangoroo,matyt isvis negalima klausyti niekieno patarimu,nes pas pacia puiki intuicija-ka kortos ir parode 4u.gif
[/quote]

tikriausiai... Va, dabar pagalvojau, gal todel pastaruoju metu neitinka man burejos? g.gif Gal as is tu klienciu, kuriom pranasauti tikrai sudetinga... Galtikrai visur lenda ta mano intuicija. Gaila siek tiek, kad visa info apie mano ateiti burejom tarsi uzblokuota...
Atsakyti
Ne noriu naujous tiemos tai noriu paklaust cia :Chiromante ,ataner ir kitos, ka manot ?jai burejos gali pranasaut iki 2-5 metu,ar jos gali patvirtint pranesistes VANGOS kad 2010m bus karas g.gif IR ka jus manot ar bus karas? blush2.gif
Atsakyti
cudo ,gal jau karui ruosies biggrin.gif..nesupyk cia pajuokavau ....as ir gi zinau vangos visas pranasystes ,belieka tik laukti ir isitikinti ..manau geros burejos turetu ta nujausti ...cia is vis ne i tema ,bet per rusu laida ziurejau ,kad jei ivyksta koks nor baisus ,garsus ivikis ,tai rusine cerkveje kazkukioje ,kraujuoja ikonos sventos ,rode net ...o apie vandos pranasystes ,tikekimes ,kad jos neissilpildys...nes bus nesvietiskas chaosas ir ligos ...brrrr ,net nupurte pagalvojus..
Atsakyti