Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(*weita* @ 2008 10 21, 16:58)
nesuprasi viena karta pati geriausia bureja ,kita jau sako negera..

kas taip sako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 21, 16:58)
nesuprasi viena karta pati geriausia bureja ,kita jau sako negera..

Paprasčiausiai reikia surasti tau tinkančią būrėją. Kažkada daug kas gyrė Svetlaną Tulpių g. O man ji visai netiko.
Jonavoj esu buvusi prieš tris metus thumbup.gif Ką tada kalbėjo,atrodė pasakos, o kai pradėjo pildytis, tai buvau nustebinta,nes susakė viską mėnesių tikslumu metams. Išsipildė faktiškai viskas. Tik dabar neprisiruošiu ten nuvažiuot... Zinaida man patinka: konkreti,nevynioja į vatą. Irgi pildosi. O kitos- nežinau. schmoll.gif Pas Gerdą nebuvau, neturiu nuomonės.
Atsakyti
Būrėja Zinaida, tel. 8 684 52521.
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 10 22, 07:00)
kas taip sako? g.gif

ne viena cia taip rase ,
bet siaip ir nesistebiu ,kaip zinule sake ,reik atrasti savo ...kiek zmoniu tiek ir nuomoniu cool.gif
Atsakyti
kiekvienam reikia susirasti savo būrėją, o be to vienam gali tapati būrėja pasakyti labai daug, o kitam visiškai nieko, būna ir būrėjai kad ateina klientas o kortos visiškai nekrenta ir ką daryti.
niekada nereikia galvoti ir kad čia pav. išgirta gerda bus visoms gera, vinoms teisybę pasakys, o kitos nueina ir išeina nepatenkintos. taip nebus kad viena bus visoms gera, kiekvienai reikia atrasti savo
Atsakyti
bent jau kaip as manu ,kad reikia pas bureja eiti ,tam tikra diena, kad kortos kristu ir reikia eiti ne del idomumo ,o del kazkokio patarimo ,is padeties issisukimo ...nu nzn supratot gal..
Atsakyti
Merginos, gal galit parašyti Gerdos kontaktus? rolleyes.gif
Atsakyti
Gerdos kontaktai: Mob. Tel. 8 652 91050

http://www.gerda.visiems.lt/

Sėkmės
Atsakyti
bureju liaudies daina:

"lochatrono gimtadienis"

...gal atskris koks burejas
lektuvu. Tartum vejas.
Ir pradziugins linksmu filmukuuu.
O paskui jis pasveikins
ir iteiks man maloniai
visa kalna Eskimo leduuu.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.99 @ 2008 10 31, 12:42)
bureju liaudies daina:

"lochatrono gimtadienis"

...gal atskris koks burejas
lektuvu. Tartum vejas.
Ir pradziugins linksmu filmukuuu.
O paskui jis pasveikins
ir iteiks man maloniai
visa kalna Eskimo leduuu.

nu cia nevietoj ir visai nelaiku
Atsakyti
QUOTE(Sandrita @ 2008 10 17, 23:35)
Bureja Janina Jonavoje  smile.gif  87784411.tris kartus buvau,bet visus tris kartus bveik neneusigrybavo  thumbup.gif . Eisiu dar  rolleyes.gif

papasakok daugiau apie šią būrėją.kiek ima?ar didelės eilės?aš gyvenu Marijampolėje, savo krašte nerandu gerų būrėjų kiek ėjau tai schmoll.gif pirma išsiklausinėja o po to jau ir kortos rodo biggrin.gif man sako su dabartiniu vyru turėsi 4vaikus ir labai greitai vėl pastosi,nors aš neturiu vyro blink.gif tai kaip ji atlieka savo darbą?ir išviso ar gali būrėja klausinėt kai buria?aš įsivaizduoju kad jei gera būrėja tai kortos turi parodyti, nu bent jau elementariausius dalykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 02, 11:57)
papasakok daugiau apie šią būrėją.kiek ima?ar didelės eilės?aš gyvenu Marijampolėje, savo krašte nerandu gerų būrėjų kiek ėjau tai  schmoll.gif pirma išsiklausinėja o po to jau ir kortos rodo biggrin.gif  man  sako su dabartiniu vyru turėsi 4vaikus ir labai greitai vėl pastosi,nors aš neturiu vyro blink.gif tai kaip ji atlieka savo darbą?ir išviso ar gali būrėja klausinėt kai buria?aš įsivaizduoju kad jei gera būrėja tai kortos turi parodyti, nu bent jau elementariausius dalykus g.gif

I Jonava vaziuoti is Marijampoles tikrai neverta, jau geriau Kaune pasieskoti, tai nors arciau bus! Pasako moteriske tiesos, bet ir pro sona nusisvilpauja smile.gif , sakyciau, vidutinio lygio. Moteriske nebrangininke ( 20 litu), gal del to, kad ne didmiestyje. Pagal mane, ji buria senovisku budu smile.gif , o miestuose jau prasikalusios, su ivairiais paskaiciavimais.
Atsakyti