Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

as sakiau jau daugiau nebepirksiu, bet kaip cia taip... kai grozybiu pilna... doh.gif wub.gif
Atsakyti
Nors ir Sigutė neseniai rodė, bet aš irgi pasirodysiu. Tai mano pirmoji veislinė pražydo visu grožiu ir dar turi nemažai pumpurų. Toks keistas jausmas, nes jau nebelabai ir tikėjau, kad pavyks veislinių žiedų sulaukti.

Silent prayer
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2008 - 09:11
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 14, 10:10)
Nors ir Sigutė neseniai rodė, bet aš irgi pasirodysiu. Tai mano pirmoji veislinė pražydo visu grožiu ir dar turi nemažai pumpurų. Toks keistas jausmas, nes jau nebelabai ir tikėjau, kad pavyks veislinių žiedų sulaukti.

Silent prayer

labai grazu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 14, 10:10)
Silent prayer

Tikra gražuolė, labai panašiai nuaugusi į manąją, lotuliukas.gif O jos žydėjimas pasižymi gausumu žiedukų, ir tikrai ilgai žydi, pas mane visa apsipylusi žiedukais pradėjo žydėti nuo gegužės vidurio, galo dar nepatyri. : thumbup.gif
Aina ir tavo gražuokiukai žiedai. wub.gif
Papildyta:
Ir dar noriu pasidžiaugti, lygiai po mėnesio laiko sulaukėm pono lietaus, taip gražiai, ramiai be vėjo lyja jau nuo 7,00val, Atgaiva augaliukam, pailsėsim nuo laistymo nors trumpam. thumbup.gif
Atsakyti
oi kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif

ir as jau dziaugiuos pirmais ziedukais, jau po viena zieduka parode keturios sanpaulytes thumbup.gif kai atsisesiu prie kito kompo, tada ir vaizdine medziaga pasigirsiu blush2.gif dabar dar lovoje vartaus su loptopu blush2.gif tongue.gif
ir pas mus taip smagiai nulijo thumbup.gif nereiks nors darzu eit laistyt rolleyes.gif
Atsakyti
Vasarinis 'Bob Serbin' žydėjimas
user posted image
Atsakyti
Ausrazs, fantastiškai graži gėlytė wub.gif Ir kaip gausiai žydi.
Aš vis dar noriu raudonos. Mano Red latern lapeliai su šaknimis pasodinti, laukiu vaikų. Vienas ar tai apdegė, kažkoks įtartinai apdžiuvo viduryje. Bet taip ir stovi, daugiau negenda, tai galvoju, kad apdegė. Nes stovėjo šiltnamiuke ant palangės. Ir kai prasidėjo saulėtos dienos, nespėjau susigaudyti...

Kad jau išsitraukiau fotiką, tai dar pasirodysiu...
Mano palangė:
user posted image

O čia treileriukas, ant kitos palangės, irgi jau įsižydi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 birželio 2008 - 12:16
QUOTE(ausrazs @ 2008 06 14, 12:22)
Vasarinis 'Bob Serbin' žydėjimas

kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 14, 12:43)
Mano palangė:

jega thumbup.gif wub.gif wub.gif

o cia maniskes iskleidusios po pirmaji ziedeli
Ode to Beauty
user posted image
Mermaid
user posted image
Lyon's Spectacular
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 birželio 2008 - 16:49
rena, sveikinu pagaliau sulaukus thumbup.gif gražūs žiedeliai. Džiugu...
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 06 14, 17:51)
rena, sveikinu pagaliau sulaukus  thumbup.gif gražūs žiedeliai. Džiugu...

aciu 4u.gif paciai lb dziugu, kai matos rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 14, 17:48)
jega thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
o cia maniskes iskleidusios po pirmaji ziedeli
Ode to Beauty 
Mermaid
Lyon's Spectacular

Pagaliau Rena ! Sveikinu sulaukus žiedukų, tikrai tau labai smagu, juk taip tu jų laukei. Tavo rūpestis ir triūsas atlyginti !

Lyon's Spectacular žiedukas gražus, bet teisingas žydėjimas ne toks būdingas tai veislei.
Mano ši veislė žydi jau gana įlgai, "kepure" žydinčio nesulaukiau, nors žiedukų buvo daug, bet jie taip skleidėsi vienas po kito, ir visi žiedukai skirtingo mėlynumo. šiuo metu žydėjimas eina jau į pabaigą. džiugino žiedukais mėnesį ir vieną savaitę. thumbup.gif
Lyon's Spectacular mano atrodo taip.

user posted image
Papildyta:
Užfiksuoti žiedukai čia.
Atsakyti