Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 14, 20:14)
Lyon's Spectacular žiedukas gražus, bet teisingas žydėjimas ne toks būdingas tai veislei.
Mano ši veislė žydi jau gana įlgai, "kepure" žydinčio nesulaukiau, nors žiedukų buvo daug, bet jie taip skleidėsi vienas po kito, ir visi žiedukai skirtingo mėlynumo. šiuo metu žydėjimas eina jau į pabaigą. džiugino žiedukais mėnesį ir vieną savaitę. thumbup.gif
Lyon's Spectacular mano atrodo taip.

kas del Lyon's Spectacular, tai esu pirkus is Indres ir pasiaiskinus tai jauciu cia bus pavadinimas nedarasytas g.gif nes dar yra Lyon's Spectacular Blue
user posted image
o vat ziedukas tai tikrai atitinka sia veisle g.gif
Atsakyti
4u.gif Nu, ir grožiai pas jus. Mano vienas žiedelis Некому не дам jau irgi prasiskleidė, kai bus laiko įdėsiu, pasidžiaugti. Dabar jau po kelionės norėsiu kokių naujų gėlyčių įsigyti. Sigute, gal dabar turi kokių kvietkelių?
Atsakyti
Labas vakarėlis..
Ir aš pasimaivysiu su savo maximutėm blush2.gif
Foto darytos apie 8val ryte.. tuo metu gėlytės gauna saulės vonias valandžiukei
user posted image
user posted image
veislinukių galiorka
user posted image
Ermitažiukėsmile.gif
user posted image
Maximukė
user posted image
Atsakyti
Nuostabiai žydinti palangė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 15, 00:15)
Ir aš pasimaivysiu su savo maximutėm  blush2.gif

eina sau, kaip tu cia graziai pasimaiviai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 06 14, 23:56)
. Dabar jau po kelionės norėsiu kokių naujų gėlyčių įsigyti. Sigute, gal dabar turi kokių kvietkelių?

Gerai paieškosim ir rasim. drinks_cheers.gif
QUOTE(Gintute @ 2008 06 15, 00:15)
Ir aš pasimaivysiu su savo maximutėm  blush2.gif
Foto darytos apie 8val ryte.. tuo metu gėlytės gauna saulės vonias valandžiukei

Nu tikrai graži ir gausiai žydinti tavo palangė.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 14, 12:48)
Ir dar noriu pasidžiaugti, lygiai po mėnesio laiko sulaukėm pono lietaus, taip gražiai, ramiai be vėjo lyja jau nuo 7,00val, Atgaiva augaliukam, pailsėsim nuo laistymo nors trumpam. thumbup.gif

ax.gif Taigi Tuo laiku aš kaip tik Savo kelionėn pajudėjau....Ir juokiaus visą kelia ,jog Sigutei lietų vežu.Pas mus kėdainiuose lijo gal nuo 5 ryto.. O kaune lietus baigėsi 14,30...va tongue.gif tada aš jau tikrai apsisukau panvežin lėkti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na mergikės kiek garžių žiedukų pas jus....Šaunu Ir Renai didelio džaiugsmo prissidėjo... ir Gintutei ir kitoms. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, kokios gražios jūsų gėlytės wub.gif wub.gif Aš jau kaip laukiu savo ЕК-Богиня красоты pirmo žydėjimo blink.gif kiekvieną rytą vis bėgu pasižiūrėti ar neprasiskleidę pumpurai doh.gif taip norisi paspartinti tą procesą blush2.gif blush2.gif bet jaučiu kad pamatysiu visą jos grožį tik po atostogų unsure.gif Tik vat dilema, kaip aš savo rūtų darželį paliksiu 8 dienom doh.gif unsure.gif jaučiu reiks kaimynkos prašyti, kad prižiūrėtų ax.gif

P.S. RS forume mačiau vieną parašą "Priklausomybė nuo Sanpaulijos vermicidais ir topazais neišgydoma... "-----tikra tiesa doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif užsikrėčiau ne tik pati, bet dvi tetas ir dar draugę doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip manot, mano sanpaulija kaip tik dabar apsikrovusi ziedais, bet man atrodo jai ten mazoka vietos vazone, nes kai pirkau, tai taip ir nepersodinau, o ji auga, tad ar galima ja persodinti kai zydi, ar ziedams nepakenks...?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 15, 21:14)
....Ir juokiaus visą kelia ,jog Sigutei lietų vežu.Pas mus kėdainiuose lijo gal nuo 5 ryto..

Jo, tu rimtų užsakymų pildytoja! Juokis nesijuokus, bet kaip aš prašiau tavęs "atvešti lietaus" tai metereologai jo dar net nežadėjo... lotuliukas.gif
O jei rimtai esu labai tau dėkinga už gerai praleistą valandžiukę, ir žinoma už gražuolių gražuoles sanpaulytes. wub.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 15, 21:41)
Kaip manot, mano sanpaulija kaip tik dabar apsikrovusi ziedais, bet man atrodo jai ten mazoka vietos vazone,

Gal tu jos dabar nejudink. g.gif Jei ji jau sugebėjo " apsikrauti" pumpurėliais, tai ir vietos jai uženka, peržydės ir persodinsi. Tik vazonėlyje žemės gal mažokai belikę, šaknikių daug prisiaugino, o ir pirktos iš PC būna durpėje pasodintos, labai stebėk drėgnumą, greit išsausėja, daugiau paliejus permirksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
As sanpaulijyte savo laistau pildama vandeni i lekstute, ir labai greit sugeria, nes pirktine durpe ir mazas vazonas, matyt lauksiu, kol perzydes, nes gaila draskyt ja.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius mano maximutėms wub.gif
O čia mano mažosios balerinos Ballet Snowcone pirmas pasirodymas ant scenos wub.gif
user posted image
Atsakyti