Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Debesiene... mirksiukas.gif Jei jau treileriuko lapai vysta (pamenu jau ne pirmą syk rašai) Tai nusignybk pora viršūnių ir įšaknydink.
Tikrai pasiteisins. ax.gif
Aš savo treileriui irgi kažką buvau padirbus, lapai keipo. Supykau ,apgenėjau ,dabar turiu 3 gražius augalus. O senasis nebijokit nenustipo , buvo persodintas, papurkštas nuo puvinio .Dabar naujas šakas leidžia.
Tik šiuo metu mane džiugina jauni augaliukai, o senis tik auga. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 06 13, 13:53)
Debesiene... mirksiukas.gif Jei jau treileriuko lapai vysta (pamenu jau ne pirmą syk rašai) Tai nusignybk pora viršūnių ir įšaknydink.
Tikrai pasiteisins. ax.gif
Aš savo treileriui irgi kažką buvau padirbus, lapai keipo. Supykau ,apgenėjau ,dabar turiu 3 gražius augalus. O senasis nebijokit nenustipo , buvo persodintas,  papurkštas nuo puvinio .Dabar naujas šakas leidžia.
Tik šiuo metu mane džiugina jauni augaliukai, o senis tik auga. blush2.gif

antra doh.gif persodinau, nepadejo...
bet jis zydintis... ka su ziedais daryt? rolleyes.gif
Atsakyti
Ainai nesiūlyčiau atsisakyti tokio gražaus sporto,kaip pražydo Misty Cloud.Dar ir šitame žydėjime ji gali sukrauti teisingą žiedą.Reikia vėsesnio oro.Kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 06 11, 01:09)
Na su kūdikiuku ant rankų nei nustebinsi, nei išgązdinsi smile.gif))))
Mes mielai dalyvaujame ir su mažiasiais "dalyviukais" - jei į susitikimą ateina mamos su žindomu kūdikiu,  verksniukus greitai nuramina, skanų sotų savo maistelį pasiūliusi kad ir prie bendro stalo sėdėdama wink.gif

Žinok toks mielas vaizdas toookio šeimyniško jaukumo suteikia, kad net gera širdy pasidaro. Juk mūsų didžioji dauguma - ir pačios mamos, ir net močiutės  thumbup.gif

Atvažiuok! Būtinai atvažiuok.
Ką atskirti rasim, kad ir mano lentynų rezerve net ne vienas lapukas vaikais aplipęs  4u.gif Pasidalinsim draugiškai tuos dalinamus  drinks_cheers.gif

Kiek suprantu,tai pamoka-susitikimas.Daržo temptis nebūtina. Lyg ir organizuoji ne tu. Dar vietos niekas nepasakė,kur bus, o tu siūlai mamai maitinti kūdikį prie visų.Gal tegul kiekvienas sprendžia pats už save
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 06 13, 00:04)
Ko anksčiau nesakei - jau būtum auginusi smile.gif)))))))
Dar turiu vaikiukų

Tai, kad nezinau as visu veisliu vaizdeliu blush2.gif O vat pamaciau ir labai patiko spalva... aisku dar meniskas fotografavimas duoda savo bigsmile.gif
O tavo Red Lantern jau sukrovus ziedukus wub.gif
Atsakyti
kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif

parsinešiau savo augaliukus iš darbo namo, einu atostogaut, tai teks laistymą patikėt vyrui(jei pamenat pernai guodžiaus, kad darbe taip palaistė, kad neliko nei vienos mano gražuolės verysad.gif ) tikiuosi jis nenumarins g.gif
Atsakyti
Jurginėli -vyras yra vyras,paliksi tikslius nurodymus ,tai susitvarkys. mirksiukas.gif

Debesiena- jei biji ,kad treileris užsilenks.tai skink vieną auginuką ,nuskabyk žiedus ir įsišaknydink.Taip neprarasi augalo . Jei bijai-tavo reikalas ir tavo pasirinkimas. Gali nupurkšt Topazu . Gal mačys.Sėkmės gydant augalą. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 06 13, 17:05)
Kiek suprantu,tai pamoka-susitikimas.Daržo temptis nebūtina. Lyg ir organizuoji ne tu. Dar  vietos niekas nepasakė,kur bus, o tu siūlai  mamai maitinti kūdikį prie visų.Gal tegul kiekvienas sprendžia pats už save

Aš irgi, kaip Rima, nors irgi pamokos-susitikimo neorganizuoju, visomis keturiomis "už" kad dalyvautų mamytės su vaikučiais. MOTINYSTĖ - NE LIGA!!! Ir nesuprantu, kas čia blogo kūdikį maitinti prie visų? Tiesa pasakius, jei daugumos potencialių dalyvių nuomone mamos su kūdikiais yra nepageidaujamos, atsisakyčiau tokiame renginyje dalyvauti.
Atsakyti
Žydim ir džiaugiamės žiedukais toliau, tai žiedai dičkiai Music Box Dancer.

user posted image..user posted image
Atsakyti
prazydo rolleyes.gif :
Kissing Bandit
user posted image

Skybird
user posted image
Atsakyti
jetau kaip cia pas jus grazu.... wub.gif
Atsakyti
Man Skybird - viena iš pačių gražiausių sanpaulijų 4u.gif
Atsakyti