Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

sveikutes... 4u.gif gal kuri turit Optical illusion lapuka pardavimui? blush2.gif ziedai nerealus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 16, 11:37)
Taip ir supratau. biggrin.gif
O kaip daugiau pasigirti, turint žydinčių gražuolių, tai ir savo skaičiuką paminėjau. lotuliukas.gif

maniau nesupratai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 16, 13:33)
Turiu mielą naujokiuką treileriuką Rob's Boolaroo, dabar galvosūkis, kada ir kaip galvą "nuimti" Rimulė tavo pamokymai man bus reikalingi, nors jau daug ką ir pasakei, bet dar teks mokytis, domėtis. doh.gif  biggrin.gif

prasau paaiskinti, kas tas yra g.gif ir ka cia nuimineti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 16, 13:49)
sveikutes... 4u.gif  gal kuri turit Optical illusion lapuka pardavimui? blush2.gif  ziedai nerealus... wub.gif

As turiu Optical illusion, zydi jau koks 3-4 menuo doh.gif lotuliukas.gif augalas dar nesenas, tai skabyt nelabai noreciau stipriai, juolab kad fantazija negarantuota. Galiu pas save pasodinti, jei teisingus vaikus duos, mielai perleisiu 4u.gif
Atsakyti
Kerpena, Rena, kaip suprantu jus ir dziaugiuosi kartu drinks_cheers.gif Koks puikus jausmas sulaukti pirmuju veisliniu ziedu... Kiek begiojimo ir tikrinimo kiekviena ryta.... biggrin.gif Pernai, pries metus mes buvom dar tokios "zalios", bet visu geranorisku forumo feju deka siemet jau galim dziaugtis nerealiu groziu ant savo palangiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 13, 11:50)
parasyk is kokio miesto esi mirksiukas.gif . tada greit pasiulymu sulauksi ax.gif . musu cia nemazas burelis auginanciu rolleyes.gif

rodau kaip mano misty cloud sportuoja:

user posted image

Iš Kauno aš. Pasiūlymų labai norėčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 16, 15:14)
Kerpena, Rena, kaip suprantu jus ir dziaugiuosi kartu  drinks_cheers.gif Koks puikus jausmas sulaukti pirmuju veisliniu ziedu... Kiek begiojimo ir tikrinimo kiekviena ryta....  biggrin.gif  Pernai, pries metus mes buvom dar tokios "zalios", bet visu geranorisku forumo feju deka  siemet jau galim dziaugtis nerealiu groziu ant savo palangiu wub.gif

o kaip taviskes g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš savo pirmąją veislinukę įkelt
[B]некому не дам

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailija: 16 birželio 2008 - 19:10
Mano džiaugsmas - pirmoji žydinti lietuviukė Marksena:
user posted image
Greta, žiedų dydio palyginimui, bordinė maksimutė

Žydinti Stormy Weather "kepurė" (nors dar ne visi pumpurai išsiskleidę):
user posted image
Atsakyti
O aš vėl fotografu gavau padirbėti ax.gif Auksinės svajos sanpaulijos wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif Niekur neradau ALBA REGIJA nuotraukytes, pas mane prazydo
user posted image
ar teisingai?
Papildyta:
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 06 16, 22:34)
O aš vėl fotografu gavau padirbėti  ax.gif Auksinės svajos sanpaulijos  wub.gif

user posted image

[

nu sita tai nereali wub.gif wub.gif wub.gif labai panasi i vandens lelija wub.gif wub.gif wub.gif ot tokios vaikiuka gavus blush2.gif
Atsakyti
Tikrai taip, ji laaaabai graži wub.gif wub.gif wub.gif
O dėl vaikiukų su pačia Auksine svaja tartis reikia ax.gif
Atsakyti