Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija, 17 tema

Gal tik pirmasis žiedukas toks paklydėlis, kiti gal kiek panašesni bus. g.gif
Toks turėtų būti.
user posted image
Atsakyti
Sigute, is taves esu gavusi sanpaulija Royal Lady, matau ir tavo sarasely taip pavadinta, taciau nei AVSA, nei internete nerandu sanpaulijos tokiu pavadinimu g.gif . gal galetum patikslinti unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 09, 21:56)
Sigute, is taves esu gavusi sanpaulija Royal Lady, matau ir tavo sarasely taip pavadinta, taciau nei AVSA, nei internete nerandu sanpaulijos tokiu pavadinimu g.gif . gal galetum patikslinti unsure.gif ?

http://avflower.com/.../royal_lady.php

http://davesgarden.c...s/pf/go/158683/
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2008 06 09, 20:18)

aciu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 09, 20:56)

Tiksinti kaip ir nebereikia, jau tau patikslino , taip jos vardukas Royal Lady . mirksiukas.gif
Galime tik pasipasakoti kaip ji auga. Buvau gavusi lapuką, priaugino keletą vaikiukų, tai ir pasklido jie pas kitas augintojas,pasilikau vieną sau augaliuką, bet negaliu pasidžiaugti jo geru augimu, kažko labai lėtapėdis, bandžiau persodinti , tai šaknytės labai jau mizernos. O kaip Aina pas tave jis laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 09 birželio 2008 - 21:02
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 09, 20:54)
Tiksinti kaip ir nebereikia, jau tau patikslino , taip jos vardukas Royal Lady . mirksiukas.gif
Galime tik pasipasakoti kaip ji auga. Buvau gavusi lapuką, priaugino keletą vaikiukų, tai ir pasklido jie pas kitas augintojas,pasilikau vieną sau augaliuką, bet negaliu pasidžiaugti jo geru augimu, kažko labai lėtapėdis, bandžiau persodinti , tai šaknytės labai jau mizernos.  O kaip Aina pas tave jis laikosi?

auga labai graziai thumbup.gif , artimiausiu laiku zieduku tikiuosi wub.gif
Atsakyti
Smagu girdėti! thumbup.gif Tai stipriai aplenkė maniškę, sesutės bet kaprizai skirtingi. lotuliukas.gif
Atsakyti
galim ir pasirodyti, na kas daugiau lapeliu pasiaugino bigsmile.gif ax.gif ?

user posted image
Atsakyti
O kur jūs laikote gėlyčių vazonėlius, mano tokios baisios pasidarė ant palangės, tai ant žemės nukėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 06 10, 11:41)
O kur jūs laikote gėlyčių vazonėlius, mano tokios baisios pasidarė ant palangės, tai ant žemės nukėliau  doh.gif

pas mane stovi ant rytines palanges, bet vienom ziuriu per karsta daros g.gif tai vis jas pakilnoju ax.gif
Atsakyti
pas mane gėliukai ant vakarinių palangių. tiesa per pačius karščius ,netgi ten karšta ir kabinu užolaidą papildomai palei stikla ,kad saulės mažiau praleistų.
Atsakyti
paneles turiu klausyma, kodel mano sanpaulijoa nezydi,jos zydejo tik kol nusipirkau poto nuzydejo ir viskas,jau nezydi koki puse metu.ir net nepanasu kad krautu kokius ziedelius.
Atsakyti