QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 10:58)
Šios kėdutės gal ir gerai, bet mano mažius joje labai jau nenori sedėti, tikriausiai jam labai nepatogu, jau po pusvalandžio kelionės jis pradeda zirti ir blašktyis, kol galiausiai aš turiu jį paimti ant rankų

Kažkaip jis man susirietęs ir sulinkęs toj kėdutėje, bet ką padarysi, saugumas svarbiau
pusvalandžio kelionė tokiam pypliui ilga. Sustoji, išimi vaiką, panešioji, pačiūčiuoji ir vėl važiuoji. O tavo pilve kleckas tai jau visu ūgiu išsitiesęs gulėjo? Pirmą mėnesį juk nelakstysit po 2val nonstop keliones?
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 10, 12:52)
mano vienai draugei tas pats buvo...sako sedi toks vargsiukas susikuprines,sulinkes visas...atrodo kad kankinasi tok kedutej labai...maziukas dar,sunku sedet jam,nemoka dar tai ir kuprinasi..
Taip, vargšas nelaimingas vaikas, bet gyvas ar ne? Nereikia prisigalvoti nesąmonių. aišku jis nepatenkintas, juk naujas daiktas jam, priprasti reikia. Juk nesėdi jis toje kėdutėje, o guli. Ir nesikūprina, kėdutės specialiai padarytos tokios, kad vaikui būtų patogu. Aišku, jei tėvai mėnesio pyplį pasodino į trimečiui skirtą kėdutę, tai ko tada norėti.
Aš išvis nesuprantu, kaip gali kilti tokie svarstymai ir mintys?
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.