Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(Isila @ 2009 01 16, 15:49)
vienam kartui gal ir nepirksi. Bet galima iš kažko pasiskolint. Nes aš už vaikų vežimą kėdutėsę net tą vieną kartą iš ligoninės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na manau ant ranku tokiam leliui saugiausia ir patogiausia...ar bent jau vežimo isimamame lopsy..
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 01 17, 10:16)
na manau ant ranku tokiam leliui saugiausia ir patogiausia...ar bent jau vežimo isimamame lopsy..

......idomus mastymas..... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 01 18, 21:41)
......idomus mastymas.....  blink.gif  doh.gif

Jo, ypac kai idejau filmuka, kur parodoma, KAS buna, kai mamos veza vaikus ant ranku...Na, uzuojauta ir tiek doh.gif
Atsakyti
As pati vaiku dar neturiu, bet kai turesiu veziosiu tik su kedute. Kitaip net neisivaizduoju, kad galetu buti. Del jos butinumo esu isitikinusi.
Mano pacios pusseseres gyvybe issaugojo butent kedute. Kai jai buvo 3 savaites, su mama ir 16 metu sese pakliuvo i avarija. Kazkoks durnius leke nieko negalvodamas ir rezesi i mano tetos masina. Tiek teta, tiek ir pusseseres buvo suzalotos, bet stipriausiai mazoji. Santariskiu gydytojai sake, kad jei ne kedute, tai mazoji nebutu isgyvenusi. Aciu Dievui ji isgyveno ir visiskai pasveiko. Ir dabar jau visa keturmete panele 4u.gif
Atsakyti
Be jokios abejonės tik autokėdutėje arba specialiam lopšyje, kuris tvirtinasi automobilyje. ax.gif

Dukrytę iš gimdymo namų parsivežėm autokėdutėje. Antrą mažylį irgi parsivešim tik autokėdutėje. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Pasiskaiciau jusu diskusija ax.gif , ir pritariu toms mamytems kurios galvoja apie vaiko sauguma. Is tiesu- vaikui saugiausia yra lopsyje, nesykleje arba keduteje. Kokios bebutu rupestingos mamos rankos, bet jei kas nutiktu , jos neapsaugtu vaiko , kaip apsaugo saugos dirzai.
Atsakyti
mes parsivezem chicco firmos lopsy,jis taip tap turi dirzus kuriais tvirtinasi prie masino dirzu ir vaikelis prisegemas dar atskiru...
Atsakyti
Paskaičiau aš mamyčių diskusijas, kiek žmonių tiek ir nuomonių. Toms mamytėms, kurios neturi automobilių šeimoje, sutinku, pirkti autokėdutę neapsimoka, bet jeigu sugebėjote susiorganizuoti mašiną vaikučiui parsivežti, tai galima ir susiorganizuoti autokėdutę iš ko nors pasiskolinus.
O toms, kurios kalba, kad anksčiau mus parsiveždavo ant rankų, kėdučių nebuvo ir panašiai, vežkitės troleibusu, autobusu, anksčiau mus taip irgi parsiveždavo. Dar galima vaiką įguldyti į vežimėlį ir iki namučių pareiti, taip irgi parsiveždavo. Mano mamą su manimi iš ligoninės , pvz., parvežė senelis su motociklu su liulka. Vidury žiemos, per speigus. Bet nereiškia, kad ir dabar aš taip turėčiau elgtis. Kiti laikai. Anksčiau ir tiek automobilių nebuvo, ir tokio žalio vairuojančio jaunimėlio nebuvo kaip dabar.
Bet tai kiekvienos šeimos reikalas, kiekvienas rūpinasi savo šeima, vaikais kaip išmano.
Atsakyti
Siuo klausimu mano nuomone kategoriska - kedute (lopsys), bet kas, kur vaikas jaustusi saugiai ir taskas. Jeigu pats prisisegi saugos dirza ir jauties saugus, tai kodel negali uztikrinti saugumo savo vaikui? UK vaikai iki 1,40 m ugio privalo sedeti ant specialiu paaukstinimu, manau, tokie dalykai ne siaip sau sugalvojami.
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 01 13, 15:26)
NA va ir raseinieciu atsirado... O kur Kaune zadi gimdyti?

Nu taip Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
mes savo leliu parsivezem lopsyje:) o po keliu sav kai veziojom kur nors tai jau i kedete sodinom smile.gif
Atsakyti