Įkraunama...
Įkraunama...

Barbora

patinka!
Šiaip tai, tai yra vienos šventosios vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
na, man kazkaip nelabai toks vardas prie sirdies smile.gif geriau kokie suolaikiskesni man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhylja @ 2011 03 03, 00:18)
na, man kazkaip nelabai toks vardas prie sirdies smile.gif geriau kokie suolaikiskesni man  wub.gif

O kas tas yr "šiuolaikiški" vardai? Tipo "suanglėję" ("Barbara"), ar su galūne -ita", Oną, Ievą paverčiant "Anita" ar "Evita"? O gal tiesiog pridėti raidę ar skiemenį prie galūnės -ija (Mija, Tija, Pinavija)?

Grįžtant prie temos - man šis vardas labai gražus, nepaisant jo kilmės ir reikšmės
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 03, 01:01)
O kas tas yr "šiuolaikiški" vardai? Tipo "suanglėję" ("Barbara"), ar su galūne -ita", Oną, Ievą paverčiant "Anita" ar "Evita"? O gal tiesiog pridėti raidę ar skiemenį prie galūnės -ija (Mija, Tija, Pinavija)? 

Grįžtant prie temos - man šis vardas labai gražus, nepaisant jo kilmės ir reikšmės

Visiškai priatariu drinks_cheers.gif

Mano dukrytės grupėje yra mergaitės: Ieva ir Eva. Pasakykite, ar tai ne vienas ir tas pats vardas? Angliškasis Eve gi ta pati mūsų Ieva biggrin.gif

Barbora- vardas vertas savęs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 03 kovo 2011 - 13:28
4u.gif man grazus. Tik gerdejau kat tare ji skirtingai.
Atsakyti
Nors man patinka lietuviški vardai, bet šis yra mano pats nemėgstamiausias. Nieko nenoriu įžeisti tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
Ne, nepatinka. Kaip ir vardas Kotryna. g.gif per grieztas, per tvirtas, toks stambiai mergaitei nebent. Na o jei mergaite lieknute, smulkute, tai visai neskamba nei Barbora, nei Kotryna schmoll.gif
Atsakyti
Be galo grazus vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 05, 19:24)
Ne, nepatinka. Kaip ir vardas Kotryna.  g.gif  per grieztas, per tvirtas, toks stambiai mergaitei nebent. Na o jei mergaite lieknute, smulkute, tai visai neskamba nei Barbora, nei Kotryna  schmoll.gif

o man atvirksciai, ir Kotryna, ir Barbora yra du megstamiausi mergaiciu vardai. wub.gif

Neuzilgo turetu gimti musu mergyte, tai greiciausiai bus Barboryte arba Kotryte smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 03, 01:01)
Tipo "suanglėję" ("Barbara")

na siaip tai "Barbara" yra graiku kilmes vardas (βαρβαρος (barbaros)), o vat "Barbora" yra "sulietuvinta" mirksiukas.gif

man asmeniskai daug graziau su "a" vietoj "o" skamba, bet kaip beskambetu - vardas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Vienas is graziausiu mergaiciu vardu wub.gif Tik kazkaip noretusi isvaizdzios mergaites tokiu vardu, matyt Radvilaites itaka smile.gif
Atsakyti
Man šis vardas tai šlykštus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti