Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE(Neprasta @ 2008 06 20, 19:25)
Aš tai stebiuosi kaip kai kurios rašo,kad iš pradžiū reikia tik susirašyt,o paskui jau kelt šventę,nes pas mane iš 5pažįstamų,kurios susirašė tai tik viena surengė vestuves unsure.gif Taip kad jeigu jau tuoktsi tai arba po vaikelio gimimo arba su pilvuku,nes tie susirašymai jau kaip ir įvykus santuoka,tas pats kaip aš sakau kad 18-tą gimtadienį švest po metų,nes prieš tai nebuvo pinigų unsure.gif

Na manau, cia dar daug nuo situacijos ir gyvenimo vingiu priklauso. Mano situacija tokia: kai suzinojau, kad nescia, su busimu vyru (tada jau gyvenom kartu) nusprendem kelt dideles vestuves, bet po 3 sav. mire mano tevas, mama dviem men. pagulde i ligonine, 5-a nestumo menesi mane pagulde i ligonine, del gresencio persileidimo. 7 nestumo men. man tikrai nesinorejo, nei pamergiu, nei pulko sveciu, del to ir buvo nuspresta svente padaryt mazyte ir tik su paciais artimiausiais. O mintys ir svajones apie didele vestuviu dienu su balta suknele vis tiek lieka, nors ir ne visiems tas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
teketi nesciai ar ne, manau tai priklauso nuo kiekvienos, nuo poziurio, nuo savijautos smile.gif , as tekejau budama 3 nestumo men ir kadangi jauciausi labai gerai, o ir pilvo visiskai nesimate svente buvo thumbup.gif , tai, kad merginos darykit kaip jums sirdis liepia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Esu nėštukė,prieš 2 savaites mes aplankėm metrikacijos skyrių su žiedais bei liūdininkais.Man buvo beveik 8mėn.nėštumas.
Taip išėjo,kad MB grįžo spalio pradžioje,tad ir mūsų vestuvės vyko gana vėlai.Bet ne tame esmė smile.gif Esmė ta,kad mes kartu draugavom8,8metų,planavom dar padirbėti kartu,nusipirkti namus, o atsitiko taip,kad pastojau,teko grįžti į Lt. Ir prasidėjo istorijos ir pamokymai.Aplinkiniams labiau reikėjo,kad mes susituoktumėme.
Taip ir atsitiko-mažylis gims šeimoje thumbup.gif .Išsinuomavau suknelę melsvą,na balta ir nestuke.gif man nesinorėjo jos vilkėt,tad išsirinkau savo mėgstamos spalvos blush2.gif
Šukuosena,makiažas,puokštytė ir jaunikis-mes jau vyras ir žmona thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ----Ingute----: 24 lapkričio 2008 - 18:50
gyvenam Londone.pastojau.vestuves norim daryt tik Lietuvoj,o besilaukdama juk nepriskraidysi visko susiruost,tad vestuves atidejom po leliaus gimimo ax.gif gims lelyte,pakrikstysim,o tada ir apie vestuves pamastysim 4u.gif
Atsakyti
Aš besilaukdama tikrai neturėjau jokio noro tekėt, verčiantis per galvą organizuot kažką. Gimdyt susituokus ar ne.. na nematau jokio skirtumo - vaikelis juolab jo nejaučia - jam svarbiau, kad mama su tėčiu būtų šalia ir juo džiaugtųsi ir patys ramūs būtų. Tikrai besilaukdama iš nieko net užuominos nebuvo - kaip čia nesusituokus. Gal todėl, kad vyras visada greta buvo.
o vestuves atšokom, kai mažoji jau buvo savarankiška tiek, kad vaikščiotų smile.gif (metukų ir keturių mėn.) ir, kad vestuvinėj naktį galėtų nebedalyvaut... wub.gif

svarbiausia, kad nėštukė rami būtų - viena nesaugi su..aitės pavarde, kita ramiai pilvuku džiaugtis nori, o šventės palauks.
nestuke.gif - būkit ramios ir lamingos!
Atsakyti
mes kai susiruosem tuoktis pradejom planuot leliuka..ir kai atsokom vestuves po savaiteles suzinojau, kad tri angeliuka po sirdute wub.gif
Atsakyti
Labai nenoriu tekėti nėščia. Šventės prasmė tada ne ta.... g.gif
Atsakyti
o as tai manau kad cia kiekvienos musu reikalas jai esi liekna tai tas padidejas pilvukas nestuke.gif nieko nereiskia.Na istikruju tai galima labai paprastai pabalevoti drinks_cheers.gif na bet neisizeiskite as tik pasakiau savo nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
Na as manau,kad jei neplanuoji vestuviu,tai ir nestumas neturetu itakoti sio sprendimo. Juk tuokiamasi is meiles,begalinio noro buti kartu,tam reikia subresti dvasiskai ax.gif
Na bet jei jau nunesus pareiskimus,pasijunti nescia,tai nematau nieko blogo,tik tokiu atveju manau nebuciau kelusi dideles puotos,mat ir nesilaukiant si diena kupina ispudziu ir nuovargio,o nestuke.gif tas nuovargis butu dvigubas...
Vat tokia ta mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Tikrai tekeciau tik po vaikucio gimimo, pvz. po kokiu metu. Juk ne visi vaikai turi proga pabuti teveliu vestuvese! Nematau tame nieko bloga smile.gif
Baisu man kai nescios teka, o ypac kai labai akivaizdziai tai matosi. Jeigu zmones myli vienas kita ir kuria ateiti kartu, laukia vaikelio, tai jie ir taip jau yra seima. Seima - tai jausmas ir isipareigojimas, o ne antspaudas pase. Paskui visos seimos ir skiriasi, kurios tik is reikalo tuokiasi.

Kazkur jau rasiau, bet pasikartosiu cia prie temos. Visai neseniai santuoku rumuose teko matyti akivaizdziai nescia nuotaka su vainikeliu. siaubas! net nejuokinga doh.gif
Atsakyti
Na mes susituokem su vyru,jau gimus sunui.Sunui buvo 1m.2men.Nemaciau ir nematau tame jokios tragedijos,as asmeniskai nenorejau tuoktis is reikalo,kaip mano tevai.Nes tuoktis butu teke ziema arba ankstyva pavasari,o as tada pati sau buvau labai negrazi,nes nuo pykinimo ir vemimo vaiksciojau pemelusiais paakiais smile.gif
Atsakyti
as per savo vestuves ir neplanuoju gerti blink.gif juk pries jaunuju nosi stovi bonka degtines (vanduo) ir geriausiu atveju isgeriama nedaug sampano ar vyno. nemanau kad baisiai pakenktu. rolleyes.gif
pati nesizenijau, nes nenorejau tik is reikalo. jei butu vestuviu planavimo eigoje nestumas - vestuviu neatideciau. tai va.
Atsakyti