Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE(mdeive @ 2008 06 22, 10:50)
o as visai nesigailiu, kad isteku su pilvuku. Ka padarysi, kad likimas iskrete toki poksta. Nebuvo net jokios minties del nestumo atkelinet vestuviu, nebent tik paankstint, bet net ir to nedarem, kaip buvom suplanave, taip ir atsvesim. Tuo labiau, kad tas pilvukas ne taip jau labai ir matosi  cool.gif

drinks_cheers.gif Esu visiškai tokios pat nuomonės,net negalvojau,kad reikia tuoktis kai pagimdysiu.Džiaugiuosi,kad yra taip kaip yra smile.gif Ir darysim normalią vestuvę,ne tik susirašymas drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as tekeciau is reikalo. na, bent jau "susirasyciau". dabar labai gaila, kad niekas man nepasiule doh.gif net jei ir istekesiu kada nors, tos mano vestuves nesbus tikrom vestuvem, bus tiesiog balius... kazkaip teketi bunant mama man nei sis, nei tas... myliu dukrte be galo, bet taip negera, kad netapom mes seima pries jai gimstant. blogiausia, kad laiko atgal neatsuksi doh.gif
Atsakyti
Visada buvau nusiteikus pries vestuves, niekada neplanavau kaip daugelis merginu ju i prieky.. Ir visada sau teigiau ,kad leliaus taip pat neplanuosiu..
Taip ir gavosi, Kova atsirado neticiukas nestuke.gif is pradziu del vestuviu atsikalbinejau.. bet paskui pagalvojau: O kada veliau, jei ne dabar!?
Tada vel nedave ramybes, kad busiu su pilvuzu per vestuves.. nei linksmintis per daug, nei ka negali... nutariau ,kad tik susirasysim..
vestuves uz dvieju savaiciu, is mano susirasymo.. Gausis dideles vestuves biggrin.gif ir viskas netycia.. wub.gif
Gal taip ir geriau, nei planuoti metus pries.. o galiausiai buna tokiu atveju, kad zmones is 'dideles meiles' ir 'didelio ruosimosi' issiskiria blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neprasta @ 2008 06 20, 19:25)
Aš tai stebiuosi kaip kai kurios rašo,kad iš pradžiū reikia tik susirašyt,o paskui jau kelt šventę,nes pas mane iš 5pažįstamų,kurios susirašė tai tik viena surengė vestuves unsure.gif Taip kad jeigu jau tuoktsi tai arba po vaikelio gimimo arba su pilvuku,nes tie susirašymai jau kaip ir įvykus santuoka,tas pats kaip aš sakau kad 18-tą gimtadienį švest po metų,nes prieš tai nebuvo pinigų unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 07 03, 14:54)
o as tekeciau is reikalo. na, bent jau "susirasyciau". dabar labai gaila, kad niekas man nepasiule  doh.gif net jei ir istekesiu kada nors, tos mano vestuves nesbus tikrom vestuvem, bus tiesiog balius... kazkaip teketi bunant mama man nei sis, nei tas... myliu dukrte be galo, bet taip negera, kad netapom mes seima pries jai gimstant. blogiausia, kad laiko atgal neatsuksi doh.gif

nesuprantu kas cia per nei sis nei tas?tai normalu,musu vestuves uz 2sav kartu ir mazojo krikstynos.mes labai dziaugemes,ir balius bus normalus
Atsakyti
Suzinojusi, kad esu nescia - pirma mintis buvo - netekesiu is reikalo. Ir vaikelio teciui pasakiau, kad vestuves gal atidedam velesniam laikui. Bet paskui pagalvojau, kad noreciau seimoje gimdyti. Vistiek tetis ir mama, netiketas nestumas neatejo siaip sau.. Kazkaip tikiu likimu. Taigi nusprendem, kad dabar susirasom, susiorganizuojam simboline svente su draugais, o didesne svente kai ir as pati galesiu "pilnai" dalyvauti bus kartu su krikstynomis veliau. Taigi, budama 5 mėn nescia tekesiu ir esu tuo labai patenkinta smile.gif Suknele siuvuosi laisva ir ne tradicine, pries vestuves dar pataisys siuveja, jeigu labai pakis kuno formos.. Sekmes visoms kas tekate ar laukiates arba planuojate ir ta ir ta wink.gif Mano patarimas butu - del vestuviu elkites taip, kad pacios gerai jaustumetes - tai svarbiausia!
Atsakyti
O as istekesiu kai man bus beveik 6 menesiukai... Man taip baisu verysad.gif Neapskaiciavom laiko visai verysad.gif Reikejo ankciau daryt, dabar svoris dar neauga... Bet iki vestuviu liko pora men, tai nzn kaip bus verysad.gif Suknele irgi isirinkau jau... , o jei neitilpsiu... O jei sunkiai ir blogai jausiuos per vestuves ir be to kaip as atrodysiu per save gyvenimo svente verysad.gif verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Tikiuosi, kad viskas gerai bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 07 15, 20:54)
O as istekesiu kai man bus beveik 6 menesiukai... Man taip baisu  verysad.gif  Neapskaiciavom laiko visai  verysad.gif  Reikejo ankciau daryt, dabar svoris dar neauga... Bet iki vestuviu liko pora men, tai nzn kaip bus verysad.gif  Suknele irgi isirinkau jau... , o jei neitilpsiu... O jei sunkiai ir blogai jausiuos per vestuves ir be to kaip as atrodysiu per save gyvenimo svente  verysad.gif  verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif Tikiuosi, kad viskas gerai bus sad.gif

Neliūdėk,juk toks dabar gražus Jums metas,Jūs laukiatės nestuke.gif ir reikia tuom džiaugtis.Jei jau išsirinkote suknutę,tai Jums būtinai ją atlaisvins,jei galvojate,kad labai stipriai pasikeis formos mirksiukas.gif
Gražios Jums šventės,ir meskit tokias mintis šalin mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei planavote tuoktis ir metrikacijos skyriuje ir baznycioje, tai metrikacijos skyriuje galite pries vaiko gimima ir atsvesti tai kur nors tyliai restorane su seima, o po keleriu metu, jei planavote baznytine santuoka, tai tada ir sukelti dideles vastuves, vel gi seimai ir draugams.
P.S. as tekejau budama 8 men.,pasiuvo man suknele, atrodziau graziai ir pilvas nebuvo per didelis, ir nepavargau... ax.gif
Atsakyti
as irgi tekejau su pilvuku ax.gif suplanavome vestuves Mauricijaus saloje pries 7 men, sumokejome depozita, nusipirkom bilietus, dar dvi savaites atostogu ir po poros menesiu netycia pastojau doh.gif nu tai negi dabar viska atsauksime?! paskaiciavom, kad busiu 22 sav nestume, tai ne taip ir blogai...aisku, siek tiek nusiminiau, nes ruosem svente su draugais, bet kai pasakeme, kad as laukiuosi,niekas nevyko kartu, nes suprato, kad jau nepaselsime kaip anksciau unsure.gif taciau svente buvo superine ir taip, jauciausi gerai, suknele siuvau pas siuveja ... kai gims lelius, kita vasara planuojame baznytine santuoka, tada ir paselsime drinks_cheers.gif
Atsakyti
man atrodo, kad čia negali būt už ar prieš, kadangi viskas priklauso nuo norų ir situacijų wink.gif pavyzdžiui mes tuoksimės jau po vaikiuko gimo, o kadangi jau prisiruošėm, taiir datą žinom rolleyes.gif wub.gif nes artu ir krikštynos vaiko bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 23 rugpjūčio 2008 - 22:20
nenoreciau teketi nescia, turbut laukciau, kol pagimdyciau ax.gif
Atsakyti