Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 16:16)
kad vaikelio gimimo liudijime tėveliai tvarkingai atrodytų, kažkaip man rodos nelabai, kai tėveliai bus nurodyti skirtingų pavardžių, o juk gimimo liudijimas visam gyvenimui išduodamas  g.gif. Tiesiog pasimetėm su MB  apmąstymuose

Kai susituokiat (turiu omeny, jei vaikelis gimsta ne "tikroj" šeimoj, o esant tėvams nesusituokus), galima pakeisti gimimo liudijimą, kur tėvelių pavardės bus vienodos rolleyes.gif

QUOTE(Samira @ 2008 06 11, 08:01)
jeigu vaikinas pasiperša tik sužinojęs apie nėštumą visada bus įtarimas, kad pasipiršo iš reikalo. Tačiau jau gimus vaikeliui reikalas niekur nedingsta ir ta santuoka gali būti būtent dėl jau gimusio reikalo.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif

Nemanau, kad gali būt viena tikra tiesa dėl tekėjimo/netekėjimo laukiantis. Kiekvienas daro, kaip kam priimtiniau smile.gif Mes tik susirašėm, kai laukiaus, "dėl šventos" ramybės biggrin.gif Žadėjom pasidaryt šventę vaikeliui gimus, bet kaip kažkas čia rašė, atsiranda vis kitokių reikalų lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad ta šventė vistik kažkada įvyks tongue.gif
Atsakyti
O as savo busimajam labai noriu padovanoti savo nestuma vestuviu proga, taigi ir stengiames ta vaikeli tureti. As manau kad tai butu pati nuostabiausia dovana mano vyrui jei as jam sokant pirmaji soki pasakyciau, kad as laukiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Kai dar nesilaukiau, tai mes irgi pagalvodavome apie vestuves. Bet kai įvyko taip, kad pastojau, tai tiesiog ir nebesiplėšėme, o ir vaikelio kraiteliui daug ko reikėjo, iš kur tiek pinigų ištraukti hihihi.gif

Ir po tiek laiko, tiesiog po truputį, po truputį brandinta mintis virsta realybe ir mes be jokio streso, lėtai ir ramiai planuojame savo šventę. wub.gif Mano patarimas būtų - neskubėti. Vienintelis dalykas kuris atrodo ne taip kaip turi būti - vaiko gimimo liudijimas, kur jos ir tėčio pavardė vienokia, o mano mergautinė. smile.gif
Atsakyti
as pati istekesiu nescia ir cia nera nieko bloga dauguma moteru siuo metu teka budamos nescios!
Atsakyti
Tai kad čia niekas nešneka apie tai, kaip BLOGAI tekėti nestuke.gif smile.gif
Pagrindinis klausimas - ar verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 06 09, 15:02)
Aš tai grynai tik savo nuomonę pasakysiu, kaip aš daryčiau. Vestuvių besilaukdama nekelčiau, susirašyčiau ir sio, kad vaikas gimtų šeimoj, o paskui po kokių metų + ar - krikšyčiau vaiką ir apsiženyčiau, padaryčiau dvigubą balių. Dar kartą pasikartosiu, kad nieko neįžeist aš tik pasakiau savo nuomonę.

Taip, taip, dar ir pinigeliai susitaupytu biggrin.gif Ir vaikutis paauges ir ziuredamas i nuotraukas neklausines kur jis tuo metu buvo biggrin.gif ,
O jei rimtai tai dabar daug kas daro ir vestuves ir krikštynas , jau praejo tie laikai, kai žūtbūt turi išteketi, jei esi nėščia. Dabar visi i tai ziuri, kaip i savaime suprantama dalyka biggrin.gif Manau nieko tai nestebina ax.gif
Atsakyti
as nescia,ir isteku thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai stebiuosi kaip kai kurios rašo,kad iš pradžiū reikia tik susirašyt,o paskui jau kelt šventę,nes pas mane iš 5pažįstamų,kurios susirašė tai tik viena surengė vestuves unsure.gif Taip kad jeigu jau tuoktsi tai arba po vaikelio gimimo arba su pilvuku,nes tie susirašymai jau kaip ir įvykus santuoka,tas pats kaip aš sakau kad 18-tą gimtadienį švest po metų,nes prieš tai nebuvo pinigų unsure.gif
Atsakyti
o as visai nesigailiu, kad isteku su pilvuku. Ka padarysi, kad likimas iskrete toki poksta. Nebuvo net jokios minties del nestumo atkelinet vestuviu, nebent tik paankstint, bet net ir to nedarem, kaip buvom suplanave, taip ir atsvesim. Tuo labiau, kad tas pilvukas ne taip jau labai ir matosi cool.gif
Atsakyti
Ir as tekejau nescia, 27 sav. didelio baliaus nebuvo, bet svente buvo thumbup.gif . Sventem restorane tik patis artimiausi zmones 6 sveciai + mudu. Buvo linksma ir butent tas ko as norejau biggrin.gif . O del baliaus mintis tokios: po 5 metu ta pacia data paimti sliuba baznycioje, tada ir surengt puota rolleyes.gif . Manau, cia kiekvienos asmeninis reikalas, kaip surengti ir atsvesti ta ivyki. Tik kuo maziau reikia kreipt demesio i supancius zmones, bei ju nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as tekejau budama nescia apie 3 men. Pas mus idomiai gavosi. Man vyras pasipirso, nustateme vestuviu data po 5 menesiu. O paskui paaiskejo kad kai vyko pirslybos as jau laukiausi. Tuomet vestuves paankstinom, kad i suknele tilpciau smile.gif
Atsakyti
visada galvojau,kad tikrai netekesiu is reikalo.bet suzinojus,kad esu nescia,iskart pradejau galvot apie santuoka.kazkaip svariausi argumentai buvo tie,kad paskui gal nebus pinigu atliekamu ar laiko,kad susigadinsiu figura po gimdymo,o juk norisi buti ta diena graziai...bet atsitiko taip,kad iki 19savaiciu(vestuves ivyko,kai buvo 20savaiciu) nepriaugau svorio,tik meciau,o pora dienu pries vestuves,kai nuvariau pasiimt suknele ir pasimatavau,galima sakyt nebetilpau i ja.per savaite priaugau apie 5kg doh.gif pataise kiek imanoma,bet per vestuves jau prie stalo tik ir galvojau kada gi galesiu as ja nusivilkt verysad.gif ir tada pagalvojau,kad atsukus laika atgal,tikrai palaukciau,kol pagimdysiu.bet jei dar karta tas pasikartotu,neaisku,kaip vel nuspresciau lotuliukas.gif nes nestumo pradzioj hormonai visai galva buvo susuke ir daugelyje dalyku elgiaus,kaip beprote blush2.gif bet siaip dabar nesigailiu,nes vien jau visokiose istaigose taip nuzvelgia(jaunai labai atrodau),bet kai pamato,kad -iene,visai kitas poziuris.tiesiog sunku butu,jei visi kreivai ziuretu,nes per nestuma tapau tokia jautri doh.gif
Atsakyti