Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE(Reika @ 2009 08 13, 09:16)
aga, o jei kaip tik tapsi iskart nescia ir dar anksciau laiko gims biggrin.gif...

na siaip mes neplanuojam dar nestuke.gif , po metu kazkur dvieju,turim biski kitu reikalu sutvarkyti ax.gif
na kas ten zino, kaip istikruju bus lotuliukas.gif
Atsakyti
As istekesiu jau ipusejus 6 menesiuka ir tikrai galiu pasakyt kad nestumas vestuvem netrukdo ir suknele nuslepia visa nestuma tai kti net nepatikes kad laukiuos ir vaikutis nera kliutis vestuvem gi priesaika priimsa trise:as ,tevelis ir musu kleckiukas kuris gyvena pilvelyje .Nera reikalo panikuot del tokiu dalyku 4u.gif
Atsakyti
Aš tekejau kai buvo 20 nėštumo savaitė. Ir , pripažįstu, kad santuoka buvo iš reikalo. Na bet už mėnesio švesim 5-asias vestuvių metines ir jau turim antrą kleckiuką. Norėčiau tikėti, kad mes nors ir susituokę ''iš reikalo'' gyvensim ilgai ir laimingai 4u.gif Bet pati šventė, tai tikrai buvo labiau kitiems nei man, nes pasilinksmint iš širdies negalėjau...
Atsakyti
Tekejau nescia,bet man tai nepatiko blush-anim-cl.gif2:Labai greitai pavargau. Todel baznycia pasilikom ateiciai. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano draugiu dauguma jau turi leliukus, ir sako davai dirbkit lotuliukas.gif vistiek gi apsizenisit lotuliukas.gif
Na as nematau dabar reikalo, noriu normaliai pabaliavoti,pasokti bigsmile.gif
Na tiesiog cia mano asmenine nuomone biggrin.gif dar bus laiko leliukams biggrin.gif ir nematau reikalo kur cia skubeti biggrin.gif Tiesiog mes norim susitvarkyti butuka graziai,pakeliauti, o poto planuosim lialiuka 4u.gif
Man labai patinka kitu teveliu vaikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
savo aishku noriu,bet tikrai ne siais metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 18 rugpjūčio 2009 - 17:33
Aš tekėjau su 24 sav. pilvuku ax.gif ir visai nesigailiu...ir manau to net negalima sakyti, akd iš reikalo, nes vestuvių išvakarėse dar atšventėm savo metines - 6 metukai kaip kartu biggrin.gif
taip jau gavosi, kad pradėjom planuoti vestuves, ir tuo pačiu nusorendėm planuoti leliuką, maža ką, sakom, kiti po 2 metus planuoja doh.gif tai vat ir gavosi vestuvės su pilvuku smile.gif ir nei aš pavargau, nei ką...šokau iki ryto ir buvau laaabai laiminga smile.gif
Atsakyti
Man graziau kai vaikelis gimsta jau pilnoj seimoj, o ypac jei teveliai planavo tuoktis. Mes irgi vestuves suplanavom ir pastojau lotuliukas.gif Tuokiaus 6 men. pilvuko dar beveik nesimate, vestuves kuklios, ramios ir grazios. Tiesiog darem su paciais artimiausiais ir ne del nestumo, bet tiesiog visada tokiu norejom tongue.gif
Atsakyti
As asmeniskai nenorejau teketi besilaukdama...o kai du zmone vienas kita myli ir mazylis ateina is dideles meiles....vestuves vis viena ivyks ateityje.... mirksiukas.gif o kai sakoma, kad vaikelis turi gimti "seimoje" t.y., kad teveliai turi buti butinai susituoke...tai man atrodo, kad svarbu, jog teveliai viens kita myletu ir gerbtu....kad vaikas jaustusi mylimas...o kada ta svente ivyks tai kiekvienos seimos reikalas.... wub.gif
Atsakyti
nescia netekejau schmoll.gif mano visada svajone buvo isteketi tada kai jau vaikiukui bus kokie metukai.. ir ji pildosi wub.gif man asmeniskai nepatinka kai tuokiasi nescia moteris blush2.gif
bet cia kiekvieno asmeninis sprendimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindiniete @ 2009 09 01, 19:07)
As asmeniskai nenorejau teketi besilaukdama...o kai du zmone vienas kita myli ir mazylis ateina is dideles meiles....vestuves vis viena ivyks ateityje.... mirksiukas.gif  o kai sakoma, kad vaikelis  turi gimti "seimoje" t.y., kad teveliai turi buti butinai susituoke...tai man atrodo, kad svarbu, jog teveliai viens kita myletu ir gerbtu....kad vaikas jaustusi mylimas...o kada ta svente ivyks tai kiekvienos seimos reikalas.... wub.gif

Pritariu!!! thumbup.gif koks skirtumas kokia pavarde bus... Tarkim mes susituokem su vyru, bet as pasilikau savo pavarde ir dukryte su mano pavarde. Ir nieko cia baisaus... Svarbiausia ne tai, kas ant popieriaus uzrasyta, o tai, kas seimos nariu (t.y. siuo atveju mano, mano vyro ir dukrytes) galvose ir sirdyse darosi, kad zmones myli vienas kita drinks_cheers.gif thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as norejau paklausti, ar zinote tokiu, kas tekejo, kai vaikelis neseniai gimes - keliu menesiu?
Atsakyti
Nenoriu nieko įžeist, bet aš tai iš reikalo išvis netekėčiau
Atsakyti