Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 19, 02:21)
Nenoriu nieko įžeist, bet aš tai iš reikalo išvis netekėčiau

drinks_cheers.gif
Jei žmonės planuoja vestuves, tam žinoma nemažai laiko reikia, ir staiga paaiškėja, kad neseniai pastojo, nieko tokio. O jei jau su pilvu, nežinau. Kažkaip nelabai.
Šiaip ar taip, nemanau, kad būdama nėščia gali tinkamai atsiduoti tai šventei, ypač kai nėštumas nemažas.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 19, 18:15)
drinks_cheers.gif
Jei žmonės planuoja vestuves, tam žinoma nemažai laiko reikia, ir staiga paaiškėja, kad neseniai pastojo, nieko tokio. O jei jau su pilvu, nežinau. Kažkaip nelabai.
Šiaip ar taip, nemanau, kad būdama nėščia gali tinkamai atsiduoti tai šventei, ypač kai nėštumas nemažas.

Tai va. Jei vestuvės šiaip ar taip planuojamos, tai žinoma. Bet jei jos keliamos tik dėl esamo nėštumo, o ne dėl to, kad tiesiog žmonės nori kartu praleisti vis gyvenimą, tai niekas nežino, kas iš to išeis...
Atsakyti
na mano nuomone kad jei jau pilvas didziulis, lipa ant nosytes, tai kam tuoktis? galima palaukt kada vaikuciui bus metai ar puse ir susituokt. kokia svente jaunajai? na nznau.. o jei pilvuka smazas, sveikata leidzia ir labai jau norisi tai gal. bet tik del meiles, o ne del reikalo. o jeu jau meile didele, tai nedinks ji ir po metu, akda bus galima ramiai sokti iki ryto:)
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 19, 00:21)
Nenoriu nieko įžeist, bet aš tai iš reikalo išvis netekėčiau

is reikalo tai tikrai nesamone vesti/teketi... nebent vaikas planuojamas ir vestuves planuojamas... zinau is savo tevu santuokos patirties...
QUOTE(filmukas @ 2010 01 19, 18:48)
na mano nuomone kad jei jau pilvas didziulis, lipa ant nosytes, tai kam tuoktis? galima palaukt kada vaikuciui bus metai ar puse ir susituokt. kokia svente jaunajai? na nznau.. o jei pilvuka smazas, sveikata leidzia ir labai jau norisi tai gal. bet tik del meiles, o ne del reikalo. o jeu jau meile didele, tai nedinks ji ir po metu, akda bus galima ramiai sokti iki ryto:)

aha ta ir turejau galvoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet kažkodėl dar išlikęs tas "paprotys", sužinojus, kad mergina nėščia, pulti pirštis ir vestuves daryti.
Sovietinis palikimas blyn doh.gif
Atsakyti
As istekejau turedama beveik sesiu menesiu pilvuka, tekejau ne is reikalo, nunesem pareiskimus ir issirinkom data nezinodami, kad gandrai suka ratus virs galvu... suzinojom po keliu savaiciu... daug kas siule atideti vestuves po gimdymo ar pasiankstinti, bet as jau tokia esu, jei jau sugalvojom ta diena tai ner ko ir metytis... Vestuves buvo super, kruva draugu ir artimuju, esu toks zmogus, kad galiu ir be laipsniu linksmintis, todel tikrai nesigailiu, kad neatidejau, juolabiau, kad sveikata leido smile.gif Vienintelio dalyko siek tiek gailiuosi, kad suknele turejau rinktis pagal padeti, o ne pagal svajone... isivizduojat zuvytes formos suknele jaunaja lotuliukas.gif As ne, todel svajone su realybe ir nesutapo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O vaikelis gims santuokoj ar ne manau neturi tai reiksmes, svarbiausia, kad gimtu dvieju mylinciu vienas kita zmoniu seimoje, nes tokie zmones anksciau ar veliau vistiek susituoks...
Atsakyti
mano vaikuciui 8menesiukai. Gimimo liudijime irasytos skirtingos teveliu pavardes. NEMANAU KAD UZAUGES MANO SUNUS IMS NAGRINETI TA GIMIMO LIUDIJIMA. Tuoksimes sia vasara. Bus beveik tradicines lietuviu vestuves.
TIKRAI NENORIU IZEISTI NIEKO, SAKAU TIK SAVO NUOMONE, bet man juokinga kai poros su pilvu skuba tuoktis biggrin.gif Vaikelis kad gimtu seimoje biggrin.gif Bet gal tada geriau reikejo ji ir pradeti seimoje, kad nereiketu paskui skubeti nestumo metu nest pareiskimus ax.gif Jeigu tyliai ramiai nesami pareiskimai tik i metrikacija o svente nukeliama kitiems metams tai pilnai pritariu tom mergytem drinks_cheers.gif
Antra, as tiesiog del saves pacios nenoreciau tuoktis nescia, nesinoretu galvoti va negaliu isgerti poros tauriu vyno ar martinio, negaliu atsipalaidavusi sokti ir t.t.
Atsakyti
kiekvienas zmogus zino ko pats labiau nori jei grazios sventes ir grazios sukneles, tai aisku geriau palaukti, bet jei tas nera svarbu tai geriau kad viska susitvarkyti iki vaikelio gimimo, kadangi pas mus jokiu baltu sukneliu nebuvo (jau ir nebus biggrin.gif ) nebuvo ir dideliu pokyliu, tai jau ejau kaip sakant susirasyti su pilvuku.
Ir nesijauciu dabar del to kazka praradus.
Atsakyti
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 14:41)
Ką pasirinktumėte / pasirinkote - ar tekėti nėščiai, kad vaikelis gimtų santuokoje, gautų tvarkingą gimimo liudijimą su vienodomis tėvelių pavardėmis ir t.t. ar nekreiptumėte dėmesio į formalumus ir jau geriau atšvęstumėte šį įvykį po vaikelio gimimo  g.gif

Cia kaip kas galvoja smile.gif Ar kaip kam reikia ar kaip kas nori, nes susituokti tuoj pat tik del to kad laukiesi , man atrodo yra nebutina , jei tevai ar seneliai reikalauja tu vestuviu tai gali susirasyti, o kai gims vaikelis padarysi , vestuves ir krikstynos kartu , isleisi maziau pinigeliu smile.gif ax.gif Cia as taip galvoju smile.gif
Atsakyti
Nėščia nesituokčiau:) Koks skirtumas kūdikiui, jo tėvai "susirašę" ar ne. Jam rūpi tik pavalgyti ir pamiegoti. O vėliau, kodėl ne:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night_: 14 vasario 2010 - 13:38
QUOTE(mazute_eglute @ 2010 02 04, 15:53)
Cia kaip kas galvoja smile.gif Ar kaip kam reikia ar kaip kas nori, nes susituokti tuoj pat tik del to kad laukiesi , man atrodo yra nebutina , jei tevai ar seneliai reikalauja tu vestuviu  tai gali susirasyti, o kai gims vaikelis padarysi , vestuves ir krikstynos kartu , isleisi maziau pinigeliu smile.gif  ax.gif  Cia as taip galvoju smile.gif

Juokingai galvojat. Jei tėvai ar seneliai reikalauja, tai tada tegu patys ir tuokiasi. Kas sprendžia poros gyvenimą? Tėvai ir seneliai?
Atsakyti
As aplamai nenorejau tuoktis, man to nereikejo kazkaip, net pastojusi taip maniau, bet vyras visgi ikalbejo susirasyti, tad likus iki gimdymo 2sav susiraseme, net baliaus nedareme jokio. Gaila man ant tu vestuviu pinigeliu blush2.gif Tai tik mano nuomone (sita sakini reikia butinai parasyti pastebjau, nes gali poto tave suvalgyti kam nepatiks biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti