Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

Drauge organizavo didziules vestuves, streso daug turejo, buvo kad mmm velavo kelias dienas, tada dar labiau stresavo doh.gif kad netekes budama nescia lotuliukas.gif
Suprantu tekejima is reikalo tokiu atveju kai pora nusprende tik del vaiko susituokti ax.gif Bet jei vestuves numatytos, pareiskimai nunesti ar pora jau gyvena kartu tai koks reikalas gali buti lotuliukas.gif O nukelt vestuves ar jas paankstinti, palikt nustatytu laiku jau paciu zmoniu apsisprendimas. Man 23 sav. pilvuko beveik nesimate, jauciaus gerai, svente buvo suplanuota maza ir rami todel datos nei ankstinom ax.gif nei atidejom biggrin.gif Ir jei reiketu dar karteli kartoti ta gyvenimo etapa biggrin.gif nieko nekeisciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 04 kovo 2010 - 17:28
Aš už tai, kad vestuvės būtų, vaikas turi gimti pilnoje šeimoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Nium pas mus tai gavosi taip, kad suplanavom vestuves, (jau senokai gyvenom kartu), pasakėm tėvams, neužilgo ir draugams, o po trijų sav. sužinojom, kad laukiamės. Nusprendėm, kad dėl to datos tikrai nekeisim ir būsim 100 kart laimingesni, jei mūsų meilės vaisius šioje šventėje irgi dalyvaus! Tiesa, mamytės pilvelyje ir būdamas 20 sav. wub.gif
Atsakyti
As uz tai, kad vaikiukas gimtu tikroje seimoje....
Taciau tarp tevu turi buti supratimas ir meile.... Net ir "susirasymas" nieko nepakeis, jei tevai tik "is reikalo" eina padeti santuokos knygoje savo parasiuka.... ax.gif
Atsakyti
Jokios taisykles cia buti negali schmoll.gif Kaip jau kam iseina biggrin.gif
Atsakyti
O as tekesiu 6 menesi nescia nestuke.gif ir tuo dziaugiuosi..Norime kad vaikelis gimtu seimoje, nors ir gyvename ne Lietuvoje, kur gal kaip tik geriau butu nesituokti ir gauti pasalpu, taciau mes taip nusprendem. Ir as nesuku galvos del to kad neisgersiu ir panasiai drinks_cheers.gif jau radau ir labai grazia suknele, kuri pridengs isryskejusi pilvuka ir kaip yra sakoma, nestumo metu moterys prazysta thumbup.gif
Atsakyti
Va mes darem taip... Susituokem metrikacijoj be jokiu baltu sukneliu, dideliu ceremoniju ir tik tevai, liudininkai (sesuo su draugu). Tada man buvo septintas menuo... nestuke.gif Baznycioje nesituokeme... Mazajai jau du metukai beveik biggrin.gif kita vasara planuojam atbaliavot gerai ir susituokt baznycioje. 4u.gif

Del to ar vaikas seimoje gimes ar ne... g.gif Nesvarbu ar spesit iki vaikucio gimimo susituokt, kad gimimo liudijime bus tevu pavardes vienodos, svarbu kad tevai vienas kita myletu ir butu ilgai ilgai blush2.gif o tuoktis tik del to kad tevai butu susituoke g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglutis @ 2010 03 10, 12:23)
as nesuku galvos del to kad neisgersiu ir panasiai  drinks_cheers.gif  jau radau ir labai grazia suknele, kuri pridengs isryskejusi pilvuka ir kaip yra sakoma, nestumo metu moterys prazysta thumbup.gif

va cia labai graziai pasakyta. mirksiukas.gif sveikinu su artejanciom vestuvem ir nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif
O man atsitiko taip, kad laukiuosi, ir vasaros pradzioje atsoksim vestuves smile.gif ne kiek nepergyvenu del to, kad vestuves atsoksiu nescia, nes busimas vyras jau yra siek tiek anksciau pasipirses, ir planavom netolimoi ateity tuoktis. Busimas vaikelis, tik siek tiek paskubino musu planus:) Nesibaiminu, kad negalesiu gert alkoholio, nes man galetu jo isvis nebut, o pasokt pilvas dar netrugdys, ir jauciuosi puikiai smile.gif tai va, abu labai laukiam savo sventes ir naujo seimos nario!
Atsakyti
Sveikos,
o as, suzinojusi kad laukiuosi, iskarto vestuves nukeliau metams... Juolab kad su saviskiu buvom apkalbeje, kad butu jeigu butu... Kadangi man organizavimas teikia didziule laime, tai labai gaila buvo nukeliamu vestuviu... Bet leliukas netiketa Dievo dovana, pasirinko mus smile.gif mes susirasyti nezadam, nes nelabai suprantam, ka tai pakeis. Juk tuoktis ketinome del vienas kito jausmu, o ne is reikalo...
plius man vestuves yra labai svarbi svente, kurios metu svesiu ir pati, noresiu atsipalaiduoti, visur dalyvauti, o ne sedeti kaip zvake uz stalo su pilvu... Kai tiek pinigu isleidziama vestuvems, logiska, kad ne kitiems jos linksminti skirtos biggrin.gif bet cia mano nuomone, plius, per vestuves noriu buti grazi ir liekna, tad vestuves svesime 2011 balandzio 29, kai spesiu atsigauti smile.gif
Atsakyti
Jei vedybos siaip ar taip buvo planuose, o nestumas tik pakoregavo ju laika, tai tuoktis, bet jei tuoktis nusprenzdiama tik del nestumo, tai tuomet neverta.
Atsakyti
Nors ir laukiantis jokiu vestuviu neplanavom (dalis ju jau buvo atsvesta gerus metus pries pastojant biggrin.gif , kita dalis bus sia vasara krisktyjant maziuka wub.gif ), bet bandau dabar isivaizduoti save tokioj situacijoj g.gif schmoll.gif . Gerai jei viskas gerai, bet is kur zinoti, kad tikrai bus gerai g.gif. Pvz. man iki 13 sav. nebuvo jokiu problemu, bet po to prasidejo neaiskios kilmes skausmai, kurie priverte gera menesi praleisti lovoje, o ir po to nelabai jau judri buvau. Tai man vestuves butu buvusios tik kankyne, jokio dziaugsmo unsure.gif
Atsakyti