QUOTE(snaigeee @ 2012 04 09, 14:08)
Noriu prisijungti prie jusu
esu jauna mamyte 18 metu , po poros menesiu 19 metu , o jau esu

5 savaite , kam pasirodys keista kam normalu bet vaikelis lauktas
vestuves turesim atsokt birzelio 9 diena , papasokokit kaip buvo jums , ar tikrai ne laso per savo svente neisgeret ?

pati bijau isgert bent taure sampano , bet ar tikrai ji pakenks ??
ir bijau ir nezinau ..
Mano vestuves bus geguzes pab, kadangi sampano niekad negeriau, tai as vyno taure tikrai isgersiu

o siaip gi cia tavo vestuves, nesu buvusi nei vienose kur jaunieji labai jau daug gere, kitokia jaunuju paskirtis ten buna, plius kas per vestuves, jai ju ryte nepameni, tai gi, manau, del alkoholio vartojimo reiketu maziausiai pergyvent

labiau, del blogumo manau, as laimes kudykis manes nepykino nei pirmus 3 menesiukus, nei db, tai jei nepykins bus viskas gerai, svarbiausia bendra savijauta, o jau ir pasokti, ir pasilinksminti tikrai galesi, jei tik pati gerai jausies

as nusiteikus smagiai sventei, viskas sutvarkyta, liko tik puokste, automobilio papuosimas, ir fejerverkai, na o visa kita jau sutvarke. Dar gi labai priklauso, kiek zmoniu kviesit

as kuo toliau, tuo labiau dziaugiuosi, kad ne atkelem vestuves is rugpkucio i kita pavasari, o atkelem i geguze
O kas ten del gailejimo sampo ir torto rase, tai jei is vestuviu labiausiai butu gaila, neisgertos taures sampano ir neparagauto torto, idomu kas per vestuves tokios, kad idomiausia dalis is to susideda, ir kurios labai gailet reiketu, ir dar pinigu sveciams, del neparagauto torto