Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

Noriu prisijungti prie jusu smile.gif 4u.gif
esu jauna mamyte 18 metu , po poros menesiu 19 metu , o jau esu nestuke.gif 5 savaite , kam pasirodys keista kam normalu bet vaikelis lauktas ploja.gif
vestuves turesim atsokt birzelio 9 diena , papasokokit kaip buvo jums , ar tikrai ne laso per savo svente neisgeret ? angel.gif pati bijau isgert bent taure sampano , bet ar tikrai ji pakenks ??
ir bijau ir nezinau ..
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 09, 14:08)
Noriu prisijungti prie jusu smile.gif 4u.gif
esu jauna mamyte 18 metu , po poros menesiu 19 metu , o jau esu  nestuke.gif  5 savaite , kam pasirodys keista kam normalu bet vaikelis lauktas  ploja.gif
vestuves turesim atsokt birzelio 9 diena , papasokokit kaip buvo jums , ar tikrai ne laso per savo svente neisgeret ? angel.gif pati bijau isgert bent taure sampano , bet ar tikrai ji pakenks ??
ir bijau ir nezinau ..

Mano vestuves bus geguzes pab, kadangi sampano niekad negeriau, tai as vyno taure tikrai isgersiu smile.gif o siaip gi cia tavo vestuves, nesu buvusi nei vienose kur jaunieji labai jau daug gere, kitokia jaunuju paskirtis ten buna, plius kas per vestuves, jai ju ryte nepameni, tai gi, manau, del alkoholio vartojimo reiketu maziausiai pergyvent doh.gif labiau, del blogumo manau, as laimes kudykis manes nepykino nei pirmus 3 menesiukus, nei db, tai jei nepykins bus viskas gerai, svarbiausia bendra savijauta, o jau ir pasokti, ir pasilinksminti tikrai galesi, jei tik pati gerai jausies wink.gif as nusiteikus smagiai sventei, viskas sutvarkyta, liko tik puokste, automobilio papuosimas, ir fejerverkai, na o visa kita jau sutvarke. Dar gi labai priklauso, kiek zmoniu kviesit smile.gif as kuo toliau, tuo labiau dziaugiuosi, kad ne atkelem vestuves is rugpkucio i kita pavasari, o atkelem i geguze smile.gif

O kas ten del gailejimo sampo ir torto rase, tai jei is vestuviu labiausiai butu gaila, neisgertos taures sampano ir neparagauto torto, idomu kas per vestuves tokios, kad idomiausia dalis is to susideda, ir kurios labai gailet reiketu, ir dar pinigu sveciams, del neparagauto torto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 04 10, 00:59)
Mano vestuves bus geguzes pab, kadangi sampano niekad negeriau, tai as vyno taure tikrai isgersiu smile.gif o siaip gi cia tavo vestuves, nesu buvusi nei vienose kur jaunieji labai jau daug gere, kitokia jaunuju paskirtis ten buna, plius kas per vestuves, jai ju ryte nepameni, tai gi, manau, del alkoholio vartojimo reiketu maziausiai pergyvent  doh.gif labiau, del blogumo manau, as laimes kudykis manes nepykino nei pirmus 3 menesiukus, nei db, tai jei nepykins bus viskas gerai, svarbiausia bendra savijauta, o jau ir pasokti, ir pasilinksminti tikrai galesi, jei tik pati gerai jausies wink.gif as nusiteikus smagiai sventei, viskas sutvarkyta, liko tik puokste, automobilio papuosimas, ir fejerverkai, na o visa kita jau sutvarke. Dar gi labai priklauso, kiek zmoniu kviesit  smile.gif as kuo toliau, tuo labiau dziaugiuosi, kad ne atkelem vestuves is rugpkucio i kita pavasari, o atkelem i geguze smile.gif

O kas ten del gailejimo sampo ir torto rase, tai jei is vestuviu labiausiai butu gaila, neisgertos taures sampano ir neparagauto torto, idomu kas per vestuves tokios, kad idomiausia dalis is to susideda, ir kurios labai gailet reiketu, ir dar pinigu sveciams, del neparagauto torto  doh.gif

pati irgi neesu sampano megeja , labiau vyno ax.gif o ar pas tave jau matosi pilvukas ? idomu , juk tau tris menesiai , man mmazdaug tiek bus per vestuves nestuke.gif mes jau irgi praktiskai viska padarem , sveciai ir tai sukviesti , beliko puokstes ir video cool.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 10, 06:06)
pati irgi neesu sampano megeja , labiau vyno  ax.gif o ar pas tave jau matosi pilvukas ? idomu , juk tau tris menesiai , man mmazdaug tiek bus per vestuves nestuke.gif  mes jau irgi praktiskai viska padarem , sveciai ir tai sukviesti , beliko puokstes ir video cool.gif

Dabar dar nesimato labai, jei nepasakau, kad laukiuosi, niekas nepastebi smile.gif bet jau geguzes pabaigoj, manau, tikrai matysis pastebimai. O pas tave priklausys nuo daug dalyku, cia su tuo pilvuku labai individualu smile.gif
Atsakyti
sveikutes as irgi tuoksiuosi budama jau ketvirta menesi nestuke.gif pas mus ir vestuves ir nestumas planuoti, vestuves pradejom planuot pries kaledas ir jau esame viska uzsake liko tik patiems parvykt nes gyvename ne lietuvoje biggrin.gif o leliuka irgi apie ta pati laika pradejome daryti gavosi tik is 4 ciklo taigi leliukas pats pasirinko ateiti taip kad mamytei nebutu sunku per vestuves wub.gif ir siaip as esu labai patenktinta kad butent taip viskas gavosi ir visai nepergyvenu del to kad teks su pilveliu buti taigi siuo metu dziaugiuosi ir del busimo leliuko ir del vestuviu thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Tindirindi20,2012 04 09, 01:03]
Nezinau kaip jus, mielos nuoatakos, bet as jei buciau neescia tikrai nekelciau vestuviu puotos. Tiesiog nematu prasmes leisti dideliu pinigu giminems ir draugams uz svente jei as net sampano taures negaleciau isgeri ir vestuvino torto paragauti nes ne duog Dieve mane nuolat pykins del blogos savijautos, kuria jaucia neescia moteris, Man tik 23 metai bet esu laimiga, kad savo busimiems vaikasm galesiu patvirtinti, jog ju teveliai susituoke is dideles meiles ir pagarbos, o ne "is reikalo", kaip daznai iprasta siandienineje visuomeneje. Esu labai laiminga ir nekanrauju kuo greiciau sulaukti musu meiles patvirtinimo. smile.gif

tai daug poru ir budamos nestuke.gif tuokiasi is meiles ir pagarbos, mes tuo paciu metu suplanavom vestuves ir vaikiuka, nes ne visom porom pavyksta is karto pastoti todel mes viska pradejom planuot tuo paciu metu, ir tikrai savo vaikam galesiu pasakyti kad tuokemes is meiles ir tik meiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renteda @ 2012 04 11, 01:29)
sveikutes as irgi tuoksiuosi budama jau ketvirta menesi  nestuke.gif  pas mus ir vestuves ir nestumas planuoti, vestuves pradejom planuot pries kaledas ir jau esame viska uzsake liko tik patiems parvykt nes gyvename ne lietuvoje biggrin.gif  o leliuka irgi apie ta pati laika pradejome daryti gavosi tik is 4 ciklo taigi leliukas pats pasirinko ateiti taip kad mamytei nebutu sunku per vestuves wub.gif  ir siaip as esu labai patenktinta kad butent taip viskas gavosi ir visai nepergyvenu del to kad teks su pilveliu buti taigi siuo metu dziaugiuosi ir del busimo leliuko ir del vestuviu thumbup.gif

O kada jusu vestuves? Mes kai pastojom, tai atkelem i anksciau, nes viska tvarkemes rugpjucio menesiui, o pastojus gavosi taip, kaad rugseji gimdyti, tai nelabai butu buve patogu, plius gimdysiu kitoje salyje, o vestuves rengiame Lietvoje smile.gif

O ten mamyte, kuri parase apie ta nesituokima pastojus, matyt, nelabai isigilino i tema, nereikia i ja kreipti demesio mirksiukas.gif cia kalbam apie tas, kurios ir planavo vestuves, ir pastoti spejom, kaip kuriai pavyko, tycia ar netycia, o ne apie kitus variantus, kai jau persamasi ir tuokiamasi is reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 04 11, 13:15)
O kada jusu vestuves? Mes kai pastojom, tai atkelem i anksciau, nes viska tvarkemes rugpjucio menesiui, o pastojus gavosi taip, kaad rugseji gimdyti, tai nelabai butu buve patogu, plius gimdysiu kitoje salyje, o vestuves rengiame Lietvoje smile.gif

O ten mamyte, kuri parase apie ta nesituokima pastojus, matyt, nelabai isigilino i tema, nereikia i ja kreipti demesio  mirksiukas.gif cia kalbam apie tas, kurios ir planavo vestuves, ir pastoti spejom, kaip kuriai pavyko, tycia ar netycia, o ne apie kitus variantus, kai jau persamasi ir tuokiamasi is reikalo smile.gif

Musu vestuves birzelio gale busiu apie 4menesi nescia smile.gif siaip mes viska vestuvem uzsakem jau sausi, o pastojau kova taigi viskas gavosi labai puikiai ir nieko nereikes atkelt 4u.gif as ir gimdysiu ne lietuvoje, o vestuves bus lt smile.gif linkiu kad jusu svente pareitu kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kazkaip paveluotai atradau jusu tema, nes praeita sestadieni istekejau 6 menesi nescia nestuke.gif thumbup.gif viskas praejo fantastiskai, oras buvo puikus, dideles sventes nekeleme, nes bijojau, kad man bus per sunku, bet zinote visiskai nesigailiu, nes buvo pats tas smile.gif Suknyte siuvausi ir atrodziau nuostabiai - pilvukas mane tik puose wub.gif tuokemes pas kuniga Doveika, tai ceremonija buvo labai labai grazi, veliau buvo fursetas sveciams, keliu valandu fotosesija ir vakariene su seimos nariais.
p.s. gal ka domina vestuvine suknute? ji pas mane iki keliu buvo. rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renteda @ 2012 04 12, 15:45)
Musu vestuves birzelio gale busiu apie 4menesi nescia smile.gif  siaip mes viska vestuvem uzsakem jau sausi, o pastojau kova taigi viskas gavosi labai puikiai ir nieko nereikes atkelt 4u.gif  as ir gimdysiu ne lietuvoje, o vestuves bus lt smile.gif  linkiu kad jusu svente pareitu kuo puikiausiai 4u.gif

panasu esam likimo drauges , vaikelis gruodinukas ? smile.gif junkis prie musu temos nestuke.gif gruodinukai 2012 mirksiukas.gif
as irgi birzeli isteku tik pradzioi , ir taipogi kovo menesi pastojau blush2.gif o vestuves , vargeli , mes jau viska suplanavom lapkricio menesi , tai svente ech kaip laukta ax.gif smagu kad musu zirniukus bus su mumis nestuke.gif
kur svenciat jei nepaslaptis ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Atsvenciau savo vestuves geguzes 26 d, tuo metu buvo apie 24 sav, buvo tiesiog puiku bigsmile.gif likus kelioms dienoms iki vestuviu maniau, kad pavargsiu, nezinau is kur turejau tiek jegu per jas, tikrai buvo smagu, pakartociau biggrin.gif gal reikes toje pacioje vietoje, su tais paciais sveciais atsvesti kurias nors vestuviu metines bigsmile.gif pasipasakokit ir kitos, kaip sekesi jums 4u.gif
Atsakyti
Aš per vestuves būsiu 7mėn nestuke.gif Pilvukas, manau, matysis, bet ne problema čia. biggrin.gif Tik sunkiai įsivaizduoju save sėdinčią nuo pradžios iki pabaigos biggrin.gif nors vestuvėse dalyvaus tik artimiausi giminės, bet beveik visi mėgėjai švęst su alkoholiu tad tikrai žinau, kad man greit atsibos biggrin.gif Man jau ir dabar sunku triukšme išbūt. Na, bet bus matyt. Visgi vestuvių tai labai laukiu. smile.gif
Atsakyti
Beplanuojant vestuves sužinojau, kad laukiuosi smile.gif wub.gif Tai atšventėm ir į povestuvinę kelionę važiavome, galima sakyti, tryse smile.gif Viskas puiku. Buvo ketvirtas mėnuo.
Atsakyti