Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

Tuokemės ne iš reikalo o iš meilės, ir vaikutis buvo labai laukiamas, tik dar neplanuotas biggrin.gif Bet va tu planuoji o kažkas juokiasi ir viską jaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 07 01, 10:41)
O tuokiantis "is reikalo" jau meiles nebera?  g.gif  biggrin.gif

Kokia čia paslaptis, kad tas "reikalas" dažnai atsiranda ne iš meilės, o dėl plyšusio prezervatyvo biggrin.gif
Tiesa, netikiu tokių santuokų ilgaamžiškumu.
Atsakyti
Drisciau papriestarauti, mes 3metus draugavom ir gyvenom, tiesiog buvo kitokiu dalyku kuriuos uzbaiginejom, o va nestumas jis tik paspartino tai kas ir taip butu ivyke wink.gif atnese dar daugiau dziaugsmo wink.gif
Atsakyti
Aš gi nekalbu konkrečiai apie Jūsų atvejį. Tad ir prieštarauti nėra kam. Pati antrąkart tekėjau nestuke.gif , bet tik todėl, kad vyras prispaudė biggrin.gif Pernai pareiškiau, kad nėščia netekėsiu, kad tegul palaukia, kol gims, kol baigsiu maitinti... Gimė sūnus, o po 8 mėn. aš vėl pastojau nebaigusi maitinti smile.gif Tai vyras neiškentė: tekėsi už manęs pagaliau ar lauksi, kol pagimdysi, pabaigsi maitinti ir 4 nešiosi? Nuėjom, tyliai ramiai susirašėm ir bent jau kol kas nematau, kad būtų kas pasikeitę. Tik tiek, kad šiam sūnui gimus nereikės eit pas notarą savo vaiko pripažinti savu. Toks ir skirtumas. Tačiau pažįstu tikrai ne vieną porą, kuri draugavo bile kad draugavo, neplanavo jokių ateities perspektyvų, kartu negyveno, o čia BAC ir vaikas! Tik viena iš mano pažįstamų porų šitą reikalą sprendė kitaip, nei santuoka. Būtent tokias santuokas aš vadinu santuokomis "iš reikalo". Nekalbu apie tas poras, kur 5 metus kartu gyveno, mylėjo, o iki nėštumo santuokai nesiryžo. Tokią šeimą irgi pažįstu. Jie gražiai iki vedybų gyveno, gražiai ir dabar gyvena. Todėl nereikia savo pavyzdžiu matuoti visų "reikalų" ir pulti neigti. Jei taip nenutiko jums (ir ačiū dievui), tai nereiškia, kad taip nebūna.
Atsakyti
Na tai taip, as ir kalbu apie savo atveji, o tokiu kitokiu tai aisku tikrai tikiu kad yra wink.gif
Atsakyti
Mums reikalas pagreitino vestuves ir tiek. Nors turiu pripažint, kad užėjus nėštumo psichui, pagalvoju, kad jei ne nėštumas, kažin, ar būtume susiženiję. Nors vyrui tokių minčių nekyla, jis įsitikinęs, kad vėliau vis tiek būtų buvusios vestuvės smile.gif
Atsakyti
Tai va va man tas pats wink.gif)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes vestuves taip pat darysime, kai būsiu 5mėn. nėščia smile.gif Suprantu pavadinimą "iš reikalo", kai tuokiasi niolikiniai neplanuotai arba po vienos nakties nuotykio. Bet kaip kitiems apsiverčia liežuvis sakyti "iš reikalo", kai pora jau ilgą laiką gyvena kartu, gyvena kaip šeima, planuoja šeimą... blink.gif Svarbu liežuviais plakti...
O mums viskas gavosi taip... Kadangi šeimoje gedulas buvo, šiais metais vestuvių daryti nenorėjau ir nelabai galėjau, nors norėjom spalio 12 daryti, bus lygiai metukai, kai B man pasipiršo wub.gif Tai vestuvės buvo planuojamos ateinančių metų gegužės mėnesiui. Bet prieš metus, su B daug kalbėjom ir nusprendėm nebesisaugoti, nes abu vienas į kitą žiūrim labai rimtai, jau tada kalbėjom apie šeimos kūrimą... Pastoti sekėsi sunkiai, pavyko per 10 mėnesių, esam be galo laimingi dėl ateinančio mažylio wub.gif Išgirdom įvairių nuomonių, kad geriau laukti, kol gims vaikelis, bet tada juk bus kiti rūpestėliai, svarbesni... Tai mes nusprendėme tiesiog pagreitinti vestuves ir visgi tuoksimės spalio 12 dieną, kaip kad ir svajojome. Bus tik šeimos nariai, nes niekad nemėgau baliaus kitiems. Neišgersiu šampano? Dzin, nuotakai nedera gerti, kaip ir bet kokiai kitai moteriai. Tiesa, dar nepritariu tam, kad nėščia nuotaka eina į bažnyčia, na tai man kažkaip nederama... Plius komunijos nesu priėjusi, man ir neleidžiama be jos tuoktis biggrin.gif O mano tėvai bažnyčioje įžadus priėmė po 25 metų santuokos, buvo be galo gražu žiūrėti, kaip abu jaudinosi ir mama verkė, sakydama priesaiką wub.gif Čia juk kiekvieno pasirinkimas, o mes renkamės tai, kad vaikelis gimtų santuokoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varona Ivanovna: 01 rugpjūčio 2013 - 20:35
Sugyventiniai nėra šeima.
Atsakyti
Tai šeima tampama tik tada, kai antspaudas pase atsiranda ar pavardė pasikeičia? O kad jie dalinasi bendru turtu ir kuria šeimą nieko nereiškia? Įdomus suvokimas blink.gif
Atsakyti
Antspaudas pase nieko nereiškia. Reiškia žmonių suvokimas ir noras kurti šeimą tvirtai, ilgam, prisiimant atsakomybę, suvokiant pareigas. Tokio apsisprendimo įrodymas yra santuoka. O gyvenimas susimetus tėra melavimas sau, gyvenant be atsakomybės, pasiliekant "atsarginį išėjimą". Ne be reikalo tai yra neatleistina nuodėmė.
Bet kiekvieno vertybės yra skirtingos, tad pagal jas ir kuriame savo gyvenimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 08 02, 11:23)
Antspaudas pase nieko nereiškia. Reiškia žmonių suvokimas ir noras kurti šeimą tvirtai, ilgam, prisiimant atsakomybę, suvokiant pareigas. Tokio apsisprendimo įrodymas yra santuoka. O gyvenimas susimetus tėra melavimas sau, gyvenant be atsakomybės, pasiliekant "atsarginį išėjimą". Ne be reikalo tai yra neatleistina nuodėmė.
Bet kiekvieno vertybės yra skirtingos, tad pagal jas ir kuriame savo gyvenimą.  4u.gif

jusu postas pats sau priestarauja biggrin.gif
jeigu antspaudas pase nieo nereiskia, o reiskia zmoniu suvokimas ir noras kurti seima, tai kam tada ta santuoka....ar be santuokos negali zmones but tvirtai apsisprende but kartu? jeigu jum santuoka tik tam, kad kitas zmogus neturetu "atsarginio varianto", tai atleiskite, bet tokia santuoka as netikiu. skiriasi zmones ir susituoke ir ne...ir kai buna uzgyventas turtas, ir vaikai..tad santuoka atsarginio varianto duru tikrai neuzdaro....
as turiu zmogu, su kuriuos esu jau 5metus..turime bendra turta, planuojame vaika...nesusituoke. sakysit mes ne seima?mes tikresne seima, nei kaikurios susituokusios poros su vaikais, kurie miega skirtinguose kambariuose ir gyvena tik del vaiku.....man santuoka nera reikalinga, kaip irodymas, kad as noriu ir esu pasiryzusi but su tuo zmogumi..as tai ir taip zinau. tikiu, mano zmogus taip pat. 4u.gif
Atsakyti