Sveikos

Mes vestuves taip pat darysime, kai būsiu 5mėn. nėščia

Suprantu pavadinimą "iš reikalo", kai tuokiasi niolikiniai neplanuotai arba po vienos nakties nuotykio. Bet kaip kitiems apsiverčia liežuvis sakyti "iš reikalo", kai pora jau ilgą laiką gyvena kartu, gyvena kaip šeima, planuoja šeimą...

Svarbu liežuviais plakti...
O mums viskas gavosi taip... Kadangi šeimoje gedulas buvo, šiais metais vestuvių daryti nenorėjau ir nelabai galėjau, nors norėjom spalio 12 daryti, bus lygiai metukai, kai B man pasipiršo

Tai vestuvės buvo planuojamos ateinančių metų gegužės mėnesiui. Bet prieš metus, su B daug kalbėjom ir nusprendėm nebesisaugoti, nes abu vienas į kitą žiūrim labai rimtai, jau tada kalbėjom apie šeimos kūrimą... Pastoti sekėsi sunkiai, pavyko per 10 mėnesių, esam be galo laimingi dėl ateinančio mažylio

Išgirdom įvairių nuomonių, kad geriau laukti, kol gims vaikelis, bet tada juk bus kiti rūpestėliai, svarbesni... Tai mes nusprendėme tiesiog pagreitinti vestuves ir visgi tuoksimės spalio 12 dieną, kaip kad ir svajojome. Bus tik šeimos nariai, nes niekad nemėgau baliaus kitiems. Neišgersiu šampano? Dzin, nuotakai nedera gerti, kaip ir bet kokiai kitai moteriai. Tiesa, dar nepritariu tam, kad nėščia nuotaka eina į bažnyčia, na tai man kažkaip nederama... Plius komunijos nesu priėjusi, man ir neleidžiama be jos tuoktis

O mano tėvai bažnyčioje įžadus priėmė po 25 metų santuokos, buvo be galo gražu žiūrėti, kaip abu jaudinosi ir mama verkė, sakydama priesaiką

Čia juk kiekvieno pasirinkimas, o mes renkamės tai, kad vaikelis gimtų santuokoje