As taip part neseniai istekejau, man buvo be savaites 7 menesiai. Taciau savo vestuviu diena jauciausi kuo puikiausiai, nespejau sokti su visais norinciais:) Manau svarbiausiai yra kiekvienos nusiteikimas savo vestuviu diena
Taip pat teko paciai ruosti vestuves, papuosimus, zinoma buvau pavargusi, bet vestuvine diena turejau beprotiskai daug energijos.

QUOTE(Blue_rose @ 2005 04 18, 13:08)
labai noreciau patarimu tu,kurios vestuviu puota buvo nestukes!!! Kiek menesiuku jau buvo jusu lelkinui ir kaip jus jautetes per vestuves?
Ar tikrai verta zenytis, kai pajunti,kad esi nescia....? O gal gi geriau pagimdyt ir tik tada kelti vestuves,kai jau lelkinas didesnis?
Patarkit...
IR kaip greitai susiorganizavote sau vestuves?
Ar tikrai verta zenytis, kai pajunti,kad esi nescia....? O gal gi geriau pagimdyt ir tik tada kelti vestuves,kai jau lelkinas didesnis?
Patarkit...

IR kaip greitai susiorganizavote sau vestuves?
As tekejau budama 15 savaiciu

Papildyta:
QUOTE(snaigeee @ 2012 04 10, 06:06)
pati irgi neesu sampano megeja , labiau vyno
o ar pas tave jau matosi pilvukas ? idomu , juk tau tris menesiai , man mmazdaug tiek bus per vestuves
mes jau irgi praktiskai viska padarem , sveciai ir tai sukviesti , beliko puokstes ir video 

nepergyvenk tikrai nesimatys

Aš vakar tik sužinojau, kad mes turėsim leliuką, o vestuves planuojam jau nuo žiemos. Šventė vyks rugsėjo 15 d. Tuo metu mano pilveliui bus kažkurtai 14- 15 savaičių. Tai dabar pergyvenu ar tilpsiu į savo suknelę...

Kiekvienai merginai vis kitaip... Vienas pykina, kitos jauciasi nuostabiai...
Mano nuomone visada buvo gan griežta šiuo klausimu - kad tekėti - tai tik iš meilės o ne iš reikalo... Pirmas kartas taip ir buvo.... Tačiau nenusisekė...
Antras vestuves palnavom... Šiais metais... Tikslios datos taip dar ir nemąstėm, nes abu skyrybų procese... Galas žino kada tai baigsis....
Prieš 3 mėn sužinojau kad
... Abu laukiam ir džiaugiamės būsimu vaikeliu...
Yra noras susituokti prieš gimstant vaikui, tačiau...skyrybų nepagreitinsi.... Jei viskas klostysis gerai - gal tyliai susirašysim, gal mažą puotą kelsim... Tačiau neatmetam galimybės tuoktis ir po vaiko gimimo....
Mano nuomone visada buvo gan griežta šiuo klausimu - kad tekėti - tai tik iš meilės o ne iš reikalo... Pirmas kartas taip ir buvo.... Tačiau nenusisekė...
Antras vestuves palnavom... Šiais metais... Tikslios datos taip dar ir nemąstėm, nes abu skyrybų procese... Galas žino kada tai baigsis....
Prieš 3 mėn sužinojau kad

Yra noras susituokti prieš gimstant vaikui, tačiau...skyrybų nepagreitinsi.... Jei viskas klostysis gerai - gal tyliai susirašysim, gal mažą puotą kelsim... Tačiau neatmetam galimybės tuoktis ir po vaiko gimimo....
Mielosios nėštukės, sveikinu jus
Savo vestuvių dieną būsit pačios gražiausios, nes nėra nieko gražiau už besilaukiančią moterį, o dar ir su vestuviniu apdaru.... ech
baltai pavydžiu ir linkiu geros Jums savijautos

QUOTE(raimute89 @ 2012 07 10, 09:07)
Aš vakar tik sužinojau, kad mes turėsim leliuką, o vestuves planuojam jau nuo žiemos. Šventė vyks rugsėjo 15 d. Tuo metu mano pilveliui bus kažkurtai 14- 15 savaičių. Tai dabar pergyvenu ar tilpsiu į savo suknelę... 

kai atsitinka toks variantas, tai nieko nepadarysi, bet budaa nescia tikrai nepradeciau planuoti savo vestuviu

O as galiu pasakyt, jog man begalo grazu kai moteris/mergina tuokiasi besilaukianti leliaus, kai pilvukas vos vos matytis jau pradeda, pasirinkus grazaus laisvo kritimo sukute isvis pasaka
Pati taip pat tuokciausi net ir besilaukianti leliaus

Mano vyras visad norejo jau vestuviu, bet vis as delsiau, o kai suzinojau kad laukiuosi, lelius viska pagreitino.
Tad tuokiausi 3men, pilvelio visai dar nebuvo. Kazkaip spejome labai greit susisukti
Tad tuokiausi 3men, pilvelio visai dar nebuvo. Kazkaip spejome labai greit susisukti

na ka ir man taip atsitiko
)) suzinojom pries savaite, vaakr nunesem pareiskimus ir po poros menesiu jau zengsime skambant vestuviniam marsui
)) Tik aisku, i baznycia neisim, nenorim laba ispusti visko, susirasysim, ir mastom tik seimso apsupty viska pamineti, nenorim sventes tik draugam.... Nors is kitos puses kaip cia nepakviest ne vieno, blaskausi,.... ;(( bet manau turi btui taip kaip abu norim, o mes nenorim svenciu svest
kai bus noras baznycia gal tuoemt ir pasvesim, nebutinai juk daryti taip kaip visi daro.. .;0 ech

QUOTE(Tresnia @ 2012 12 27, 21:40)
O as galiu pasakyt, jog man begalo grazu kai moteris/mergina tuokiasi besilaukianti leliaus, kai pilvukas vos vos matytis jau pradeda, pasirinkus grazaus laisvo kritimo sukute isvis pasaka
Pati taip pat tuokciausi net ir besilaukianti leliaus 

kai toks jusu apibudintas vaizdelis, tai zinoma , labai grazu

O tuokiantis "is reikalo" jau meiles nebera?