QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 06 19, 12:44)
bet ar visos privalo? Nieko jos neprivalo...
Mano kategoriška nuomonė - privalo.. Yra ir kitokių nuomonių, požiūrių.. būtent tokios moterys.. moterys-egoistės ir išeina į darbą.. tokių tiesiog negerbiu.. tai mano asmeninis reikalas. Neprivalo.. aišku, jos privalo tik pasirūpint, kad vaikas būtų pavalgydintas ir nenumirtų.. jei jau kalbėsim apie tai - ką privalo.. beja, atrodo pagal įstatymus ir auklėti taip pat privalo

Papildyta:
QUOTE(mindudo @ 2008 06 18, 18:47)
priklausomybė konfortui (labai blogai jausiuos jei negalėsiu dažnai pasilepinti kūniškais malonumais, kelionėmis, vakarėliais ir t.t.) Ir kai šios priklausomybės pradeda užgožti instinktus - vienas iš jų ir motinystė, tėvystė, manau darosi blogai. Tai mano nuomonė...
Mano bendradarbė tokia.. turi pinigų,laksto visur..domina tik materiali gyvenimo pusė.. rėkauja,kad vaikų nenori.. ir manau,ką parašei ir yra atsakymas į jaunime populiarėjančią nuomonę, kad vaikai yra blogis,kuris trukdo gyventi.Maniškis mums taip pat nebuvo planuotas.. bijojau.. tačiau dabar manau, ka tai didžiausias mano gyvenimo stebuklas,apvertęs viską aukštyn kojom.. manau gyvenimas ieškant komforto ir kūniškų malonumų yra beprasmis.. tuo labiau,kad visa tai labai puikiai galima turėti ir turint vaikų