Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(Hottea @ 2008 07 28, 21:01)
Nezinau kieno tie plaukai balti ilgi, bet atrodo kraupokai - nesuprasi, ar perukas, ar senutes zili plaukai paleisti g.gif

Neisizeiskite tik, bet man taip atrodo ax.gif

O man Melinda labai graziai atrodo,spalva tokia nes su pilkintoju perplove ir liko toks melsvas atspalvis,todel ir matosi sitoje foto spalvu skirtumas,be to is vienos foto negali tikrai spresti,jie pasidaro tikrai grazus tik po plovimo,tokie puresni,nes kol nauji tai jie tiesus kaip styga,visiskai silkiniai,kaip netikri atrodo,bet juk nepulsiu kiekvienai plauti galvos pries darant foto "po":lotuliukas:

QUOTE(Hottea @ 2008 07 28, 21:16)
Tai nuotraukoje neimanoma visko parodyti - smagu, kad rezultatas toks grazus mirksiukas.gif

Va butent foto tikrai sunku parodyti viska idesiu foto kaip natka atrode ka tik po priauginimo,kad matytumet skirtuma ka vienas plovimas padaro ir kaip vaizdas pasikeicia
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 29 liepos 2008 - 08:54
labai grazu wub.gif
taupau ir as tam groziui pinigelius wub.gif
mano labai skysti plaukai, niekada neuzauga zemiau peciu, o jeigu ir uzaugtu, tai tragiskai atrodytu, nes labai jau ju mazai doh.gif
zinau kad priauginimas saviem plaukuciam ne i nauda, bet cia juk, ne kokia plastine operacija biggrin.gif
pabandyti tikrai verta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 29, 09:25)
irgi nusilpo? blink.gif  blink.gif beje, kokio ilgio buvo tavo naturalus plaukai priauginimo metu?

ne tas zodis doh.gif po visu priauginimu plaukus nusikirpau kad galiukai vos sieke pecius unsure.gif dabar per 2 metus jau baigiu atsiaugint toki ilgi koks buvo priaugintu thumbup.gif

zodziu plaukai gal ne nuo pacio priauginimo nusilpsta bet nuo priaugintu plauku tvarkymo ,tiesinimo , fenavimo , nes bent man naturaliai isdziuve plaukai (abeji) atrodydavo baisiai o prisiauginus plaukus nesinori vaikscios susirisus ar siaip negraziai atrodyt rolleyes.gif todel juos dziovindavau fenu po to patiesindavau znyplem, vien issukuojant juos kiek savu israuni o kai kurios sruogeles su savais issipesa doh.gif
kai nueme pirmus plaukus issigandau ir po savaites jau vel sedejau kirpykloj po antro karto sakiau jau tikrai nebesidesiu bet vel paprase pabuti modeliu ir sutikau doh.gif ir siaip pinigai dideli jau geriau juos panaudot savu plauku grazinimui . man visus kartus dare nemokamai , vienoj geriausiu kauno kirpyklu uz savus pinigus tikrai nebuciau dejusis
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As irgi prisiauginau plaukus. Pirma savaite buvo sokas, nes niekaip su jais nesusitvarkydavau. Prisipirkau visokiu prieziuros priemoniu, tai dabar grazus, svelnus - labai man patinka.
Prisiauginus plaukus isejau atotostogauti. Buvom Turkijoj, tai labai patiko, kad praktiskai nieko nereikejo issiplovus daryti, issukuodavau, istepdavau aliejuku ir palikdavau savaime isdziuti. Labai graziai susigarbanodavo thumbup.gif . Maniskis akiu atitraukt negaledavo, prie saves laikydavo, kad koks turkas nenuvyliotu biggrin.gif
O vakar po atostogu grizau i darba, tai niekas nesuprato, kas ne taip. Visi sake, kad labai graziai atrodau, matyt gerai pailsejau lotuliukas.gif

QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 09:56)
Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas.

gal tik atrodo, kad labai sumazejo, nes per tiek laiko ipratai prie priaugintu plauku ir nuemus sruogas naturalu, kad ju sumazejo. O del kudlu, pasakykit, kurioj vietoj jos darosi, nes pas mane kol kas plaukai nesivelia ...pfu pfu pfu... biggrin.gif

QUOTE(Rasytee @ 2008 07 29, 12:04)
zodziu plaukai gal ne nuo pacio priauginimo nusilpsta bet nuo priaugintu plauku tvarkymo ,tiesinimo , fenavimo , nes bent man naturaliai isdziuve plaukai (abeji) atrodydavo baisiai o prisiauginus plaukus nesinori vaikscios susirisus ar siaip negraziai atrodyt  rolleyes.gif  todel juos dziovindavau fenu po to patiesindavau znyplem, vien issukuojant juos kiek savu israuni o kai kurios sruogeles su savais issipesa  doh.gif

o man atvirksciai, labai patinka, kai naturaliai isdziuna, tada labai graziai susigarbanoja. O ir mano pacios plaukuciai teisingom sruogelem susisuka.
Bent jau as tai ir prisiauginau plaukus, kad maniskiai pailsetu nuo dziovintuvu ir tiesinimo znypliu. Todel labai stengiuosi ju nenaudoti.
Man dabartiniai plaukuciai wub.gif kai prisimenu kaip kankindavausi su savo naturaliais, tai net baisu pagalvoti, kad teks kada nors sruogeles nusiimti fear.gif
Atsakyti
QUOTE(ūlkyte @ 2008 07 29, 09:21)
labai grazu  wub.gif
taupau ir as tam groziui pinigelius wub.gif
mano  labai skysti plaukai, niekada neuzauga zemiau peciu, o jeigu ir uzaugtu, tai tragiskai atrodytu, nes labai jau ju mazai  doh.gif
zinau kad priauginimas saviem plaukuciam ne i nauda, bet cia juk, ne kokia plastine operacija  biggrin.gif
pabandyti tikrai verta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

patikek manim tikrai neverta schmoll.gif
Papildyta:
gal tik atrodo, kad labai sumazejo, nes per tiek laiko ipratai prie priaugintu plauku ir nuemus sruogas naturalu, kad ju sumazejo. O del kudlu, pasakykit, kurioj vietoj jos darosi, nes pas mane kol kas plaukai nesivelia ...pfu pfu pfu... biggrin.gif

na gal as zinau kokie mano plaukai buvo pries priauginima ir po, pamatysi ir tu kai nusiimsi kas nekas is tavuju bus like. is pradziu gal ir nesivelia bet paskui tai labai. ai as tik pasakiau kaip buvo man o jus parasysit savo nuomone kai nusiimsit kaip jums bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 29, 20:03)
Papildyta:
na gal as zinau kokie mano plaukai buvo pries priauginima ir po, pamatysi ir tu kai nusiimsi kas nekas is tavuju bus like. is pradziu gal ir nesivelia bet paskui tai labai. ai as tik pasakiau kaip buvo man o jus parasysit savo nuomone kai nusiimsit kaip jums bus ax.gif

tu zinai kokie buvo pries priauginima,bet taip yra,kad priprantama prie esamu plauku ir nuemus sruogas,atrodo,kad nieko nebeliko,deja cia tik optine agaule ir plaukai iskrenta tik tie,kurie turi iskristi kasdien,o priauginus plaukus jie neturi kaip iskristi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2008 07 29, 09:50)
O man Melinda labai graziai atrodo,spalva tokia nes su pilkintoju perplove ir liko toks melsvas atspalvis,todel ir matosi sitoje foto spalvu skirtumas,be to is vienos foto negali tikrai spresti,jie pasidaro tikrai grazus tik po plovimo,tokie puresni,nes kol nauji tai jie tiesus kaip styga,visiskai silkiniai,kaip netikri atrodo,bet juk nepulsiu kiekvienai plauti galvos pries darant foto "po":lotuliukas:
Va butent foto tikrai sunku parodyti viska idesiu foto kaip natka atrode ka tik po priauginimo,kad matytumet skirtuma ka vienas plovimas padaro ir kaip vaizdas pasikeicia
user posted imageuser posted image

man tai grazu,kai plaukai kaip stygos tiesus atrodo wub.gif
Atsakyti
[quote=zai zai 25,2008 07 29, 23:49]
tu zinai kokie buvo pries priauginima,bet taip yra,kad priprantama prie esamu plauku ir nuemus sruogas,atrodo,kad nieko nebeliko,deja cia tik optine agaule ir plaukai iskrenta tik tie,kurie turi iskristi kasdien,o priauginus plaukus jie neturi kaip iskristi smile.gif
Papildyta:

jo optine apgaule matai nebejuokinkit jus manes jeigu pries priauginima buvo normalus plaukai o nuemus zymiai sutrumpeje, nutriuse kabantys siulai ir tai vadinasi optine apgaule ? doh.gif aga jeigu nebeliko kitos iseities kaip nusikirpti trumpai? as suprantu juk cia jusu verslas jums reikia taip sakyti blush2.gif as tai rasau teisybe kaip buna nes ir man visi sake nebijok plaukai nenukencia aga patikejau doh.gif
Atsakyti
[quote=gussste23,2008 07 30, 08:52]
[quote=zai zai 25,2008 07 29, 23:49]
Papildyta:

jo optine apgaule matai nebejuokinkit jus manes jeigu pries priauginima buvo normalus plaukai o nuemus zymiai sutrumpeje, nutriuse kabantys siulai ir tai vadinasi optine apgaule ? doh.gif aga jeigu nebeliko kitos iseities kaip nusikirpti trumpai? as suprantu juk cia jusu verslas jums reikia taip sakyti blush2.gif as tai rasau teisybe kaip buna nes ir man visi sake nebijok plaukai nenukencia aga patikejau doh.gif
[/quote]

guste nesinervuok ir neirodinek kol nepajus savo kailiu nepatikes taip daznai buna o as tau pritariu drinks_cheers.gif nes turiu taip pat tos nekokios patirties
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 30, 08:52)
jo optine apgaule matai nebejuokinkit jus manes jeigu pries priauginima buvo normalus plaukai o nuemus zymiai sutrumpeje, nutriuse kabantys siulai ir tai vadinasi optine apgaule ? doh.gif  aga jeigu nebeliko kitos iseities kaip nusikirpti trumpai? as suprantu juk cia jusu verslas jums reikia taip sakyti blush2.gif  as tai rasau teisybe kaip buna nes ir man visi sake nebijok plaukai nenukencia aga patikejau doh.gif

vieniems pakenkia, kitiem gal ne taip, kad tektu nusikirpti. Manau visiem buna skirtingai. Paziuresiu kaip man bus, tada jau galesiu kazka pasakyti.

Reikia linuxox paprasyti ideti nuotraukas iki priauginimo, po priauginimo ir nuemus sruogas. Tada matytumem tikra rezultata ir galetumem ivertinti. Nereiketu niekam nieko irodineti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 29, 20:03)
Papildyta:

sveika biggrin.gif
o kiek laiko pati nesiojai priaugintus plaukucius?
as galvoju, jeigu ir prisiauginsiu, tai neilgam ax.gif ar labai pakenkciau, juos panesiojus 3 menesius?
Atsakyti
jetau, po tokiu baisenybiu tvirtai nusprendziau, kad nepriauginesiu schmoll.gif be to, mano ir pacios plaukai ne is trumpiausiu (zemiau liemeneles sagteles), tad manau, kad teisingai viena mergaite pasake, kad geriau investuoti i plauku priemones bigsmile.gif be to, mano plaukai sveiki, blizga, netrupa, tai jeigu nuimciau sruogas ir pamatyciau, kad baisiai atrodo, isretejo, tai butu mega_shok.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 09:45)
jetau, po tokiu baisenybiu tvirtai nusprendziau, kad nepriauginesiu schmoll.gif be to, mano ir pacios plaukai ne is trumpiausiu (zemiau liemeneles sagteles), tad manau, kad teisingai viena mergaite pasake, kad geriau investuoti i plauku priemones bigsmile.gif be to, mano plaukai sveiki, blizga, netrupa, tai jeigu nuimciau sruogas ir pamatyciau, kad baisiai atrodo, isretejo, tai butu  mega_shok.gif  scare.gif

patikek man buvo didelis sokas doh.gif ir jeigu tavo tokie plaukuciai tikrai nuosirdziai patariu neprisiauginti 4u.gif
Papildyta:
[quote=Rasytee,2008 07 30, 08:01]
guste nesinervuok ir neirodinek kol nepajus savo kailiu nepatikes taip daznai buna o as tau pritariu drinks_cheers.gif nes turiu taip pat tos nekokios patirties

as tik norejau merginoms patarti, nes zinau kai pati auginausi ir visos sake nieko tokio, bet deja realybe kitokia ir aciu dievui kad tu man pritari, o tai dar pagalvos kad specialiai as cia kai kuriu versla zlugdau biggrin.gif
Atsakyti