Sveikos
As irgi prisiauginau plaukus. Pirma savaite buvo sokas, nes niekaip su jais nesusitvarkydavau. Prisipirkau visokiu prieziuros priemoniu, tai dabar grazus, svelnus - labai man patinka.
Prisiauginus plaukus isejau atotostogauti. Buvom Turkijoj, tai labai patiko, kad praktiskai nieko nereikejo issiplovus daryti, issukuodavau, istepdavau aliejuku ir palikdavau savaime isdziuti. Labai graziai susigarbanodavo

. Maniskis akiu atitraukt negaledavo, prie saves laikydavo, kad koks turkas nenuvyliotu
O vakar po atostogu grizau i darba, tai niekas nesuprato, kas ne taip. Visi sake, kad labai graziai atrodau, matyt gerai pailsejau
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 09:56)
Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas.
gal tik atrodo, kad labai sumazejo, nes per tiek laiko ipratai prie priaugintu plauku ir nuemus sruogas naturalu, kad ju sumazejo. O del kudlu, pasakykit, kurioj vietoj jos darosi, nes pas mane kol kas plaukai nesivelia ...pfu pfu pfu...
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 29, 12:04)
zodziu plaukai gal ne nuo pacio priauginimo nusilpsta bet nuo priaugintu plauku tvarkymo ,tiesinimo , fenavimo , nes bent man naturaliai isdziuve plaukai (abeji) atrodydavo baisiai o prisiauginus plaukus nesinori vaikscios susirisus ar siaip negraziai atrodyt

todel juos dziovindavau fenu po to patiesindavau znyplem, vien issukuojant juos kiek savu israuni o kai kurios sruogeles su savais issipesa
o man atvirksciai, labai patinka, kai naturaliai isdziuna, tada labai graziai susigarbanoja. O ir mano pacios plaukuciai teisingom sruogelem susisuka.
Bent jau as tai ir prisiauginau plaukus, kad maniskiai pailsetu nuo dziovintuvu ir tiesinimo znypliu. Todel labai stengiuosi ju nenaudoti.
Man dabartiniai plaukuciai

kai prisimenu kaip kankindavausi su savo naturaliais, tai net baisu pagalvoti, kad teks kada nors sruogeles nusiimti