QUOTE(Amie @ 2008 07 30, 09:38)
vieniems pakenkia, kitiem gal ne taip, kad tektu nusikirpti. Manau visiem buna skirtingai. Paziuresiu kaip man bus, tada jau galesiu kazka pasakyti.
Reikia linuxox paprasyti ideti nuotraukas iki priauginimo, po priauginimo ir nuemus sruogas. Tada matytumem tikra rezultata ir galetumem ivertinti. Nereiketu niekam nieko irodineti
Kaip tik neseniai padriau tokia foto cia mergaite pries ir po,ir trecioje foto po 3 men.

QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 10:45)
jetau, po tokiu baisenybiu tvirtai nusprendziau, kad nepriauginesiu

be to, mano ir pacios plaukai ne is trumpiausiu (zemiau liemeneles sagteles), tad manau, kad teisingai viena mergaite pasake, kad geriau investuoti i plauku priemones

be to, mano plaukai sveiki, blizga, netrupa, tai jeigu nuimciau sruogas ir pamatyciau, kad baisiai atrodo, isretejo, tai butu
As nesuprantu kam tau tada is viso i galva sove tokia mintis?PANELES,NEBESIVAIKYKITE MADU!!!Atsistokite pries veidrodi ir realiai ivertinkite savo plaukus,viska susirasykite ant lapuko:ilgi,turi ir t.t.ir tik tada spreskite ar jums to reikia ar nelabai.O nesivadovaukite bandos principu:jei jau visos zvaigzdes auginasi,dar ta kaimyne is trecio auksto,tai ir man reikia,ka as blogesne uz jas?