Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

aciu uz patarima mirksiukas.gif jau 100% negadinsiu plauku ir nepriauginesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 07 30, 09:38)
vieniems pakenkia, kitiem gal ne taip, kad tektu nusikirpti. Manau visiem buna skirtingai. Paziuresiu kaip man bus, tada jau galesiu kazka pasakyti.

Reikia linuxox paprasyti ideti nuotraukas iki priauginimo, po priauginimo ir nuemus sruogas. Tada matytumem tikra rezultata ir galetumem ivertinti. Nereiketu niekam nieko irodineti  mirksiukas.gif

Kaip tik neseniai padriau tokia foto cia mergaite pries ir po,ir trecioje foto po 3 men. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
QUOTE(Glamor @ 2008 07 30, 10:45)
jetau, po tokiu baisenybiu tvirtai nusprendziau, kad nepriauginesiu schmoll.gif be to, mano ir pacios plaukai ne is trumpiausiu (zemiau liemeneles sagteles), tad manau, kad teisingai viena mergaite pasake, kad geriau investuoti i plauku priemones bigsmile.gif be to, mano plaukai sveiki, blizga, netrupa, tai jeigu nuimciau sruogas ir pamatyciau, kad baisiai atrodo, isretejo, tai butu  mega_shok.gif  scare.gif
As nesuprantu kam tau tada is viso i galva sove tokia mintis?PANELES,NEBESIVAIKYKITE MADU!!!Atsistokite pries veidrodi ir realiai ivertinkite savo plaukus,viska susirasykite ant lapuko:ilgi,turi ir t.t.ir tik tada spreskite ar jums to reikia ar nelabai.O nesivadovaukite bandos principu:jei jau visos zvaigzdes auginasi,dar ta kaimyne is trecio auksto,tai ir man reikia,ka as blogesne uz jas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 31 liepos 2008 - 08:48
drinks_cheers.gif
na tikrai, nesuprantu tu paneliu g.gif kurios turi grazius, ilgus plaukus, ir dar bando juos pailginti ar pastorinti.
mao atvejis kitoks ax.gif niekada neturejau graziu plauku, apie ilgi net nekalbu ax.gif tvirtai apsisprendziau pasikeisti ir savo kailiu isbandyti. o kaip bus, tai laikas parodys.
linuxox tikiuosi man padesi bigsmile.gif
Atsakyti
Galiu patarti,tik rasyk per a.z.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 31, 09:46)
As nesuprantu kam tau tada is viso i galva sove tokia mintis?PANELES,NEBESIVAIKYKITE MADU!!!Atsistokite pries veidrodi ir realiai ivertinkite savo plaukus,viska susirasykite ant lapuko:ilgi,turi ir t.t.ir tik tada spreskite ar jums to reikia ar nelabai.O nesivadovaukite bandos principu:jei jau visos zvaigzdes auginasi,dar ta kaimyne is trecio auksto,tai ir man reikia,ka as blogesne uz jas?

visiska nesamone. galvojau apie priauginima ne del to, kad madinga/nemadinga (cia irgi dar gincytinas klausimas tongue.gif , o del to, kad pati masciau apie ilgesnius plaukus, todel tai, ka parasei del mados, kaimynes, kaimyno ir pan. totali nesamone schmoll.gif jeigu ir norejau daryti, tai tik del saves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 31, 10:30)
Galiu patarti,tik rasyk per a.z.

ok.gif
Atsakyti
saunuole linuxox man patinka tavo poziuris 4u.gif ne isiulyti o patarti kam tikrai to reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 31, 09:46)
Kaip tik neseniai padriau tokia foto cia mergaite pries ir po,ir trecioje foto po 3 men. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

thumbup.gif labai pasiseke panelei kad plaukai liko grazesni nei priauginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 31, 15:00)
thumbup.gif labai pasiseke panelei kad plaukai liko grazesni nei priauginti  bigsmile.gif

plaukai tikrai nesugadinti bigsmile.gif
Atsakyti
Sakyciau gal tai dar priklauso nuo kirpejos, kaip manote?
bet daugiausia tai zinoma nuo plauku.
As laukiu nesulaukiu kada greiciau vizitas pas Linuxox ateis...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 31, 16:00)
thumbup.gif labai pasiseke panelei kad plaukai liko grazesni nei priauginti  bigsmile.gif

Sios paneles plaukai tikrai i gera pasikeite,nes negailejo jokiu priemoniu ir t.t. nuo to atsigavo jos pacios plaukai,siaip foto kur iskarto po priauginimo tikrai neatskleidzia viso plauku grozio,rezultatas pasimato tik po poros plovimu...
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 07 31, 10:47)
visiska nesamone. galvojau apie priauginima ne del to, kad madinga/nemadinga (cia irgi dar gincytinas klausimas tongue.gif , o del to, kad pati masciau apie ilgesnius plaukus, todel tai, ka parasei del mados, kaimynes, kaimyno ir pan. totali nesamone  schmoll.gif jeigu ir norejau daryti, tai tik del saves bigsmile.gif

cia ne tau asmeniskai buvo skirta mirksiukas.gif tau buvo tik pirmas sakinys skirtas 4u.gif
Atsakyti
linuxoxo suprantu kad cia tavo duona bet gal savireklamai susikurk savo tema rolleyes.gif
Atsakyti