o "pupos" savi plaukai iki kur? vos zemiau peciu?
Pamirsau[eilini karta] padaryti foto pries
taip jos plaukai yra mazdaug zemiau peciu,turetu matytis pagal spalvas,nes pilkintojas dar nenusiploves buvo gerai nuo jos pacios plaukuciu

QUOTE(linuxox @ 2008 07 25, 21:22)
Priklauso nuo plauku kirpimo,paciu plauku strukturos,tankumo,spalvos,kaip sukuojiesi.Pritaikius sukuosena galima juos paslepti,net jei plaukai ir reti ir trumpi.Nuo kirpejos igudziu taip pat nemazai priklauso,bet pagrinde nuo jusu pacios plauku.
galiu ikelti,manau tu pupa nepriestarausi

galiu ikelti,manau tu pupa nepriestarausi

vajei kaip naturaliai atrodo

Eh! Kaip man mano nauji plaukai patinka
Aciu linux
as lb patenkinta
Kai tik nufotkinsiu idesiu nuotrauka ir tau atsiusiu, pon plovimo super atrodo!

Papildyta:
Pas mane pilna galva tu ziedeliu ... net nezinau kiek ju ten tiksliai gal 180 ?
bet tikrai nesimato nekur... netgi kai draugem rodziau tai reikejo pakelt plaukus kad jie pamatitu

Aciu linux

Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 25, 14:59)
tikriausiai kad nuo daug ko priklauso ir nuo meistres ir nuo plauku ploni jie ar stori ir nuo taves pacios kaip tu juos susitvarkysi.

bet tikrai nesimato nekur... netgi kai draugem rodziau tai reikejo pakelt plaukus kad jie pamatitu

QUOTE(Natkkka @ 2008 07 28, 20:08)
Eh! Kaip man mano nauji plaukai patinka
Aciu linux
as lb patenkinta

Papildyta:

Aciu linux

Papildyta:

Jeeeeeeeee!!!!!Man irgi jie po plovimo zymiai graziau atrodo,oi lauksiu fotkiu ir pasakojimo kaip praejo mergvakaris

Aciu
tik nuotraukoi atrodo kad galiukai negrazus, o reale normalus...
blizga...

tik nuotraukoi atrodo kad galiukai negrazus, o reale normalus...

QUOTE(Natkkka @ 2008 07 28, 21:11)
aha, galai labai nekaip atrodo

QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 09:56)
sveikutes, galiu ir as parasyti savo nuomone apie priaugintus plaukucius, nes buvau prisiauginusi ir kapsulemis ir ziedeliais. Siaip kapsulemis man labiau patiko nes ju visiskai nesimate niekas nepasake kad plaukai priauginti, o ziedeliai man labai matesi jie vis islysdavo i pavirsiu
Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas. Taigi viska issiemiau ir nusikirpau plaukus kare dabar atrodau stilingai ir graziai ir svarbiausia su savais plaukuciais daugiau niekada tikrai neprisiauginsiu plauku 

pritariu

QUOTE(Rasytee @ 2008 07 28, 21:59)
irgi nusilpo?