Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

o "pupos" savi plaukai iki kur? vos zemiau peciu?
Atsakyti
Pamirsau[eilini karta] padaryti foto pries blush2.gif taip jos plaukai yra mazdaug zemiau peciu,turetu matytis pagal spalvas,nes pilkintojas dar nenusiploves buvo gerai nuo jos pacios plaukuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 07 25, 21:22)
Priklauso nuo plauku kirpimo,paciu plauku strukturos,tankumo,spalvos,kaip sukuojiesi.Pritaikius sukuosena galima juos paslepti,net jei plaukai ir reti ir trumpi.Nuo kirpejos igudziu taip pat nemazai priklauso,bet pagrinde nuo jusu pacios plauku.
galiu ikelti,manau tu pupa nepriestarausi mirksiukas.gif
user posted image

vajei kaip naturaliai atrodo thumbup.gif tongue.gif is visu pusiu ziurejau niekaip nepastebejau kad priauginti bigsmile.gif labai labai labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Eh! Kaip man mano nauji plaukai patinka wub.gif
Aciu linux aciuks.gif as lb patenkinta drinks_cheers.gif wub.gif
Kai tik nufotkinsiu idesiu nuotrauka ir tau atsiusiu, pon plovimo super atrodo! thumbup.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 25, 14:59)
tikriausiai kad nuo daug ko priklauso ir nuo meistres ir nuo plauku ploni jie ar stori ir nuo taves pacios kaip tu juos susitvarkysi.

Pas mane pilna galva tu ziedeliu ... net nezinau kiek ju ten tiksliai gal 180 ? ax.gif
bet tikrai nesimato nekur... netgi kai draugem rodziau tai reikejo pakelt plaukus kad jie pamatitu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natkkka: 28 liepos 2008 - 19:08
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 28, 20:08)
Eh! Kaip man mano nauji plaukai patinka  wub.gif
Aciu linux  aciuks.gif  as lb patenkinta  drinks_cheers.gif  wub.gif
Kai tik nufotkinsiu idesiu nuotrauka ir tau atsiusiu, pon plovimo super atrodo!  thumbup.gif  aciuks.gif
Papildyta:
Pas mane pilna galva tu ziedeliu ... net nezinau kiek ju ten tiksliai gal 180 ?  ax.gif
bet tikrai nesimato nekur... netgi kai draugem rodziau tai reikejo pakelt plaukus kad jie pamatitu  thumbup.gif

Jeeeeeeeee!!!!!Man irgi jie po plovimo zymiai graziau atrodo,oi lauksiu fotkiu ir pasakojimo kaip praejo mergvakaris mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va!
Tik nesutvarkiau plaukus.. su kasa buvau blush2.gif reale daug graziau atrodo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nezinau kieno tie plaukai balti ilgi, bet atrodo kraupokai - nesuprasi, ar perukas, ar senutes zili plaukai paleisti g.gif

Neisizeiskite tik, bet man taip atrodo ax.gif

Natkkka, spalva stulbinanti - taip blizga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 28 liepos 2008 - 20:03
Aciu mirksiukas.gif
tik nuotraukoi atrodo kad galiukai negrazus, o reale normalus... g.gif blizga...
Atsakyti
Tai nuotraukoje neimanoma visko parodyti - smagu, kad rezultatas toks grazus mirksiukas.gif

Nes gatveje kai matau einancia kokia "puokste" su 5 ilgais plaukais ir isplonejusiais galais, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natkkka @ 2008 07 28, 21:11)
Aciu  mirksiukas.gif
tik nuotraukoi atrodo kad galiukai negrazus, o reale normalus...  g.gif  blizga...

aha, galai labai nekaip atrodo ax.gif bet jeigu sakai kad realiai viskas ok, tai thumbup.gif graziai spalva atitaikyta mirksiukas.gif o tavo pacios plaukai irgi vos zemiau peciu? g.gif nes kur pirmos merginos plaukai, tai matosi skirtumas tarp savu ir priaugintu (savi matosi labai issauseje, greiciausia nuo balinimo g.gif , o pas tave grazus perejimas, kurio faktiskai ir nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 07 23, 09:56)
sveikutes, galiu ir as parasyti savo nuomone apie priaugintus plaukucius, nes buvau prisiauginusi ir kapsulemis ir ziedeliais. Siaip kapsulemis man labiau patiko nes ju visiskai nesimate niekas nepasake kad plaukai priauginti, o ziedeliai man labai matesi jie vis islysdavo i pavirsiu biggrin.gif  Plaukai labai susilpnejo ir ju labai sumazejo, be to labai nusibodo tie svetimkuniai galvoje, norejau normaliai issisukuoti plaukus, o ne susivelusias kudlas. Taigi viska issiemiau ir nusikirpau plaukus kare dabar atrodau stilingai ir graziai ir svarbiausia su savais plaukuciais daugiau niekada tikrai neprisiauginsiu plauku 4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif as buvau prisiauginus 3 kartus to daugiau nedarysiu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 28, 21:59)
pritariu  drinks_cheers.gif as buvau prisiauginus 3 kartus to daugiau nedarysiu tikrai  schmoll.gif

irgi nusilpo? blink.gif blink.gif beje, kokio ilgio buvo tavo naturalus plaukai priauginimo metu?
Atsakyti