Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių draugija

QUOTE(AŠA @ 2008 07 24, 16:00)
gali, juk tai sudurtinio žodžio pirma dalis..., tik gal rekomenduotų, jei pirma tarptautinė, o antra lietuviška, tai abi rašyt lietuviškas

Tokie hibridai nelabai toleruojami, nebent tais atvejais, kai visai neišeina pakeisti kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 24, 15:03)
Tokie hibridai nelabai toleruojami, nebent tais atvejais, kai visai neišeina pakeisti kitaip ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
AŠA, pažiūrėjau Slovakijos reportažą - aš tave prisimenu iš VPU laikų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 24, 15:19)
AŠA, pažiūrėjau Slovakijos reportažą - aš tave prisimenu iš VPU laikų mirksiukas.gif

schmoll.gif nesąžininga taip cry.gif o kur man tavo nuotrauką rasti blush2.gif gal ir aš prisimenu biggrin.gif
P. S. o kokie prisiminimai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 24, 17:18)
schmoll.gif nesąžininga taip cry.gif o kur man tavo nuotrauką rasti blush2.gif gal ir aš prisimenu biggrin.gif
P. S. o kokie prisiminimai tongue.gif

Gali būt, kad manęs ir neprisimintum - asmeniškai nebuvom pažįstamos, nežinau net vardo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 24 liepos 2008 - 18:36
pamenu pamenu thumbup.gif kaip moksliukę pamenu bigsmile.gif ir kažkodėl su V. Drotvinu asocijuojiesi lotuliukas.gif gal pas jį darbą rašei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 24 liepos 2008 - 18:10
QUOTE(AŠA @ 2008 07 24, 19:06)
pamenu pamenu thumbup.gif kaip moksliukę pamenu bigsmile.gif ir kažkodėl su V. Drotvinu asocijuojiesi lotuliukas.gif gal pas jį darbą rašei g.gif

Kad ne - su Drotvinu nebendravau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 07 24, 18:22)
Kad ne - su Drotvinu nebendravau ax.gif

tada gal painioju ką doh.gif bet kažkaip užsifiksavo, kad į tą kambariuką vis užeini biggrin.gif na, bet iš matymo tikrai atsimenu ir aš drinks_cheers.gif malonu susipažinti artimiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 24, 19:27)
tada gal painioju ką doh.gif bet kažkaip užsifiksavo, kad į tą kambariuką vis užeini biggrin.gif na, bet iš matymo tikrai atsimenu ir aš drinks_cheers.gif malonu susipažinti artimiau wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat bigsmile.gif
Papildyta:
Kalbos tvarkytojas

Pobūdis: Tekstų redagavimas, interneto svetainės administravimas
Reikalavimai: Turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą humanitarinių mokslų studijų srities lietuvių filologijos krypties išsilavinimą; mokėti anglų kalbą pažengusio vartotojo lygmens B2 lygiu.

Atlyginimas: 2000 lt / 579 € (neatskaičius mokesčių)
Įmonė: "Valstybinė kelių transporto inspekcija prie SM"
Kreiptis: Ševčenkos g. 19, 278 5662, daiva.vilkelyte@vkti.gov.lt
Skelbimo data: 2008.07.24

Atsakyti
Vakarykštėje „Kauno dienoje“ buvo skelbimas, kad skubiai ieškoma laikraščio tekstų stilistė. CV siųsti info@kaunodiena.lt
Gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija: 25 liepos 2008 - 14:11
Sveikos 4u.gif
Ar europasas reikia rašyti didžiąja raide g.gif Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(miegelis @ 2008 07 28, 13:54)
Sveikos  4u.gif
Ar europasas reikia rašyti didžiąja raide  g.gif Kodėl?

Sakyčiau, kad mažąją unsure.gif
Atsakyti